Diskusie - 1336. stránka fóra
34
Vyprask po zadku
Zdravicko, chcel by som sa opytat slecien aky maju postoj k vyprasku po zadku od muza. Ci to mate rady, pritahuje vas to, aky typ polohu a podobne pri tom preferujete, ci lahke naplacanie alebo... Otvor fórum »
18. 7. 2015 23:09
11
Práca na doma - skúsenosti
Zdravím, aké máte skúsenosti s prácou na doma napr: Jedná sa o distribučnú, reklamnú činnosť, plnenie obálok reklamnými letákmi, kompletizácia pier, rozosielanie poštou, prepisovanie textov, zostavovanie elektronických súčiastok a rôzne iné... Otvor fórum »
18. 7. 2015 17:24
5
Seriózna promo agentúra ? + zlá skúsenosť s amelagency
Chcem sa opýtať baby nepoznáte fakt dobrú promo agentúru? Promujem popri škole, ale vždy som šla pracovať cez konkrétnu firmu(danone, gurlex..) ale včera som mala veľmi nepríjemný zážitok, skúsila som ísť na promo cez agentúru... Otvor fórum »
18. 7. 2015 17:14
23
Vyberanie znamienka
Chcela by som sa opýtať ako to prebieha..mám ísť niekedy na jeseň vyberať 2 znamienka a trošku sa toho bojím (keď neviem do čoho idem a moc takéto veci nemusím). Koľko sa platí, keď mám viac ako 18?... Otvor fórum »
18. 7. 2015 16:28
18
Gradácia nadržanosti
18. 7. 2015 16:04
12
Predám počítač
Čaute! Nemá niekto záujem o 2 ročný počítač sony vaio? Je v super stave pôvodná cena 980 eur. Je výkonný s veľmi dobrou grafickou kartou tak je vhodný aj ako herný comp. Ak chce niekto bližšie info... Otvor fórum »
18. 7. 2015 15:39
11
Tip na makeup - makeup ide do oranžova
Ahojte, nemám síce mŕtvolne bielu pokožku, ale z každého mejkapu mám najsvetlejší odtieň a vždy ztmavne a ide do červeno-oranžova, napríklad Loreal Trie Match - C2, Rimmel match perfection - 100.. Aký makeup používate vy+odtieň? Ďakujem... Otvor fórum »
18. 7. 2015 15:16
2
Problem s hrou nejde spustiť
Zdravím keĎ zapnem hru OldRohan tak mi tu hodí toto a nejde to spustiť: A monitor program has been found running in your system please unload it from memoryand restart your program. Ako to mám opraviť? Otvor fórum »
18. 7. 2015 13:28
12
Komparz
Idem na jeden kasting a potrebujem prísť oblečená v dobovom kostýme. Čo chápete pod tým pojmom? Ako, neviem či mám príst v kroji alebo čo... Otvor fórum »
18. 7. 2015 10:34
4
Normalne gymnázium Malacky alebo bilingvalne gymnázium Bilikova?
Ahojte. Budem deviatačka a rozmyslam o týchto dvoch školách. Nevem si vybrať. Mate nejake informácie o výučbe na tychto školách? Otvor fórum »
18. 7. 2015 01:34
9
Knihy o hre na klasicku gitaru
hladám knihy o klasickej gitare presnejsie hranie na klasickej gitare mozno nejake skladby atd ... dakujem Otvor fórum »
17. 7. 2015 19:19
28
Navštívenie všetkých obcí na Slovensku.
Koľko by mi mohlo trvať kým by som navštívil každú jednú obec na Slovensku? Bolo by možné to stihnúť do jedného roka? Dala by sa v každej obci kúpiť (dajme tomu) pohľadnica danej obce ako suvenír? Otvor fórum »
17. 7. 2015 19:12
34
Ambície
Si ambiciózny človek? Ak áno, čo sú tvoje najväčšie ciele? Je niečo, čo chceš v živote dokázať? A ak áno, stretávaš sa s skôr s povzbudivými alebo výsmešnými reakciami okolia? Otvor fórum »
17. 7. 2015 19:04