Diskusie - 1331. stránka fóra
4
Zivotopis Nikola Teslu
Ahojte, viete mi odporucit zaujimavo pisanu knihu o Teslovi? Na trhu je ich viac a aby som si lepsie vybral pytam sa Birdzu. Prioritu davam jeho zápiskom, vynalezom, vyskumu. Osobny zivot je na druhom mieste.... Otvor fórum »
23. 7. 2015 11:41
10
Preventívna prehliadka
Dokáže preventívna prehliadka odhaliť akékoľvek nádorové ochorenie resp. nádorové ochorenie akéhokoľvek orgánu? Pretože pri preventívnej prehliadke sa odoberá moč a krv na rozbor a tam by sa to malo ukázať. Čo myslíte vy? Otvor fórum »
23. 7. 2015 10:49
13
Ktorý antivírus je najlepší
23. 7. 2015 01:44
4
Film
Ahojte :) hľadám jeden film, ktorý som videla dávnejšie s mojim bratom :) myslím, že bol akčný, hl. postava bola žena, blondína-tajna agenka. Bola Ruska-tuším z Petrohradu, ale žila v... Otvor fórum »
23. 7. 2015 00:41
22
Kolko parenych buchiet ste priblizne zjedli za cely svoj zivot?
23. 7. 2015 00:26
31
Ako by ste poziadali zenu o ruku?
Pri akej prilezitosti, na akom mieste v akom momente poziadate zenu o ruku? Mam zopar napadov a snad ma obohatite svojimi. Samozrejme ocakavam naval trollingu a polo-trapnych napadov, ktore pridu vtipne iba autorovi... Otvor fórum »
22. 7. 2015 23:17
30
Nemecká hudba
Máte radi nemeckú hudbu? Či už sa jedná o nemecké šlágre (niečo ako Slovenské "Repeťácke" hity) alebo nemecké disco. Z interpretov spomeniem napríklad: Beatrice Egli, Helene Fischer, Linda Fäh, Max... Otvor fórum »
22. 7. 2015 22:57
3
Pleťové masky
Dámy, pokiaľ sa Vás smiem opýtať, aké účinné pleťové masky používate, aby ste si zachovali mladistvý vzhľad? Rád by som sa nechal Vami inšpirovať. Ďakujem. Otvor fórum »
22. 7. 2015 22:13
3
Talianský jazyk a kultúra
Ahojte, chcela by som vedieť či nikto študoval alebo študuje TJ a kultúru v NR na UKF. Aké to tam je, či sú ťažké skúšky, nejaké skúsenosti ... Otvor fórum »
22. 7. 2015 22:12
1
Zalahnuté uši pri športe
často sa mis táva že pri tréningu mi strašne zaľahne v ušiach a jediné čo vždy pomôže že dostanem hlavu čo najnižsie k zemi a párkrát sa nadýchnem. neviete čo to spôsobuje ? Otvor fórum »
22. 7. 2015 22:11
1
Modré Elyseé
Zdravím, mám takú otázku... Skúšali ste už niekto na hlave modre tužidlo Elyseé (či ako sa to píše). Normálne farby mi idú z vlasov skutočne rýchlo dole, keďže mám zdravé vlasy... Ale ružové tužidlo mi... Otvor fórum »
22. 7. 2015 22:04
9
Styling krátkych vlasov
Ahojte, otázka hlavne na chalanov alebo na baby s krátkymi vlasmi - čo používate na styling vlasov ? Otvor fórum »
22. 7. 2015 21:36
3
Názov filmu
Ahojte! Kedysi dávno, ešte ked som bola malá som videla jeden film... neviem si teraz spomenúť ako sa volal, ale bola tam jedna tehotná žena, ktorá išla na bicykli niekde po ceste a mala nehodu, ... Otvor fórum »
22. 7. 2015 21:15
7
6
Nejde mi komentovať na YT
Prečo mi nejde komentovať na YouTube? Ked napíšem koment tak sa mi nedá stlačiť na to že UVEREJNIT . Neviete čo s tým mám a ako to napraviť? Otvor fórum »
22. 7. 2015 19:28