Diskusie - 1321. stránka fóra
30
Prvé rande,,.
Ahojte... chcem sa Vás opýtať včera som mala svoje prvé rande... no a dotyčný mi vypisuje na facebooku už cca od mája nejak som to potom ignorovala ale minulý týždeň zas no a to som si už povedala... Otvor fórum »
1. 8. 2015 19:04
14
Notebook pre studenta
Ahojte. Viem ze je tu vela takych for ale aj tak som nenasla nic vhodne pre mna.... takze potrebujem notebook mensich rozmerov. Dolezita je hlavne vydrz baterie (5-6 hodin aspon). Cena okolp 400€. ... Otvor fórum »
1. 8. 2015 17:55
8
Solárium
Myslíte že solárium pomáha vyliečiť akné alebo je to len mýtus? Prípadne máte s tým nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
1. 8. 2015 17:45
7
Medicína v Prahe
Zdravím, chcem sa spýtať či tu je niekto kto študuje na 2. LF v Prahe. Zaujímalo by ma či je ozaj nutné mať maturitu z českého jazyka a či študentom zo Slovenska dovolia napr. písať práce po... Otvor fórum »
1. 8. 2015 16:53
6
Film z nemocničného prostredia?
Ahojte. Zháňam nejaký film z nemocničného prostredia, kde je bbla bla je smútok a potom proste niekto bojuje o život atď.. Vďaka :) Otvor fórum »
1. 8. 2015 15:31
6
Odoslanie peňazí ČSOB
Zdravím vás. Objednala som si z netu zopár vecí a musím zaplatiť cez účet. lenže ešte som to nikdy nerobila a tak neviem ako. Našla som ibankingu niečo ako SEPa platobný príkaz. Viete mi... Otvor fórum »
1. 8. 2015 14:26
18
Notebook
Ahojte, chystám sa na kupovať nový notebook, ale musím kukat aj trocha do buducna ... chystam sa studovat informatiku alebo techniku a bol by som rad ak by mi niekto nieco poradil co bude fajn na... Otvor fórum »
1. 8. 2015 13:43
8
Videt či nevidet ?
Je podla Vás lepší videt alebo nevidet problémy ? Jak to je u Vás ? staváte sa problémom či pred nima zavírate oči ? Otvor fórum »
1. 8. 2015 12:19
6
Pomoc o heslo
Zdravím Vás, keby tu je niekto kto by sa mi vedel hecknúť na môj pokec profil, veľmi by mi pomohol, nebola som tam dávno, heslo žiaľ neviem a potrebujem si odtial vymazať udaje. Otvor fórum »
1. 8. 2015 12:12
14
7
Plazma
Ahojte ľudkovia, chcela som sa opýtať či má niekto z vás skúsenosti s darovaním krvnej plazmy....a ak áno neviete ako je to s tými krvnými vstupnými vyšetreniami ? Je tam nejaký poplatok za ne ? Ďakujem za odpoveď... Otvor fórum »
1. 8. 2015 10:27
15
Iphonisti
Prosim vas ako sa da zmenit na tomto wrecku iphone 5c slovensky app store na english (uk) app store. Potrebujem si stiahnut aplikaciu natwest ktora je dostupna iba v english uk app store . Dikes :) Otvor fórum »
1. 8. 2015 00:43
14
Banská Bystrica - romantické miestečká?
Čaute. Chcem zobrať partnerku do BB, avšak reálne toto mesto vôbec nepoznám(e). Zatiaľ som dostal od známeho radu ísť na Hodinovú vežu a zvyšok si dokážem už naplánovať sám. Avšak mám jednu prosbičku na... Otvor fórum »
1. 8. 2015 00:09
12
Najkrajšie miesto Vysokých Tatier
Aké by ste povedali, že je najkrajšie miesto Vysokých Tatier? Ďakujem :). Otvor fórum »
31. 7. 2015 23:31
2
Notebook
Caute, V prvom rade viem, ze takychto tem a for je vela. Ale ja chcem od vas iba nazov konkretneho ntb ktory ste pouzivali a s ktorym mate skusenosti... nechcem zase skoncit ako pri fujitsu(nevybral som... Otvor fórum »
31. 7. 2015 22:57