Diskusie - 1313. stránka fóra
9
Box výbava
Ahojte ... mam rozpočet 100 e a tak by som sa chcel spýtať , či by sa v tej cenovej relácii nedal zohnať mech , rukavice a lapy ... Prosím nehejtujte ... a ešte jedna... Otvor fórum »
9. 8. 2015 06:27
8
Ísť ci neist na dovolenku?
Vec aa ma takto: v druhej polke mesiaca by chcela ist mama so mnou a o rok starsou sestrou na dovolenku. Najprv sme mali ist niekam kde sme este neboli, ale nakoniec to skonci asi len u Bulharska.... Otvor fórum »
8. 8. 2015 23:00
15
37
MacBook
Ahojte. Dlhšiu dobu rozmýšľam o kúpe MacBooku, no absolútne neviem, podľa čoho by som mala vyberať (čo sa modelov týka). Chcem ho využívať na surfovanie po nete, Adobe PS a podobné grafické programy (kvôli škole).... Otvor fórum »
8. 8. 2015 21:21
3
Formát videa do mobilu
Dobrý večer Birdz-akom :D/Mám mobil Sony Xperia J, OS Android (možno to nie je dôležité :D, ale predsa ) a chcel by som sa spýtať, aký formát videa je do tohto vhodný, resp. ktorý formát... Otvor fórum »
8. 8. 2015 20:41
11
Post apokalypticky film
Ahojte. Nepoznate nejake dobre post apokalypticke filmy, kde je napätie, laska, a zaujimavy dej? Otvor fórum »
8. 8. 2015 18:52
4
Názov pesničky
Prosím nepozná niekto túto pesničku? Už od rána si lámem hlavu, kto by to mohol byť. Refrén sa spieva: Aj tak sa to nezmení moja duša pramení práve tam, kde som s tebou. .... ... Otvor fórum »
8. 8. 2015 17:15
25
Čo si spievaš?
Čo si spievaš pri jednotlivých činnostiach? Napriklad môj brat keď ide z wcka spieva si Horkýže slíže - Štidiri alebo ja si spievam keď idem spať Smola a hrušky - Posteľ aaa v práci si o siedmej ráno vždy... Otvor fórum »
8. 8. 2015 16:29
32
Stranky, ktore denne sledujete
ake stranky si pozerate denne (alebo proste casto)? Otvor fórum »
8. 8. 2015 12:28
14
Sučasná hudba
Moja hlavna otazka je že ak by sa vas niekto opital na dnešnu sučasnú hudbu čo by ste mu povedali? Začali by ste mu menovať hudobnikov ktorý hraju v tomto obdoby ale hraju kludne aj starsie žanre (pop,... Otvor fórum »
8. 8. 2015 12:08
10
Strata ideálov (viery)???
Ahoj. Stalo sa vám už, že ste sa po rokoch vrátili späť na miesta, kde ste boli šťastný, s ľuďmi ktorý pre vás niečo znamenali, a teraz je všetko iné, akoby vyprchalo určité čaro... Otvor fórum »
8. 8. 2015 10:06
13
Gendercída
Včera som si po 100 rokoch zapol TV, samozrejme tam nič poriadne nedávali, tak som prepínaním kanálov skončil až na diskusnej relácii na CNN. Téma bola one-child policy v Číne. No a číňanka,... Otvor fórum »
8. 8. 2015 08:18
40
OK oficialne zvolavam birdz MA šenkové stretko :D
tak ma niekto zaujem ? je tu milion ludi z BA a mohli by ste zdvihnut rite a trosku si zajazdit par km vlakom no a samozrejme aj z dalsieho okolia :) Otvor fórum »
8. 8. 2015 00:35
34
Tehotné mladé slečny
chcela som sa vás opýtať , čo si vy myslíte o dievčatách ktoré majú od 15 do 18 rokov a už sú tehotné ? podľa vás si pokazili život ? minule som tak nad tým uvažovala , že... Otvor fórum »
7. 8. 2015 22:01
5
Windows 10
zdravim, chcem sa spytat dal som si robit win 10 vsetko isli ako ma notbuk sa mi restartoval zacalo nacitavat uvodnu obrazovku winu uz 10ny a zrazu cierna obrazovka a nic sa nedeje neviete co stym? Otvor fórum »
7. 8. 2015 21:49
11
Anglicke filmy s anglickymi titulkami
Už som prehľadala veľa stránok, ale väčšina nejde, alebo sú tie titulky proste zlé. Nepoznáte nejaké stránky? :( Otvor fórum »
7. 8. 2015 21:02