Diskusie - 1302. stránka fóra
2
Mobily, siete, zahranicie - niekto kto sa vyzna
Ahojte milí birdzáci :) .. Bola som na dovolenke, bavili sme sa s jednými Nemcami, s ktorými sme trávili aj väčšinu času a tak sme si na konci vymenili čísla .. Dotyčnému som napísala cislo do jeho mobilu... Otvor fórum »
18. 8. 2015 15:09
9
Ako dostať reklamu Coca-Coly na svoju stránku ?
Chcem niečo podobné, ako tu mal pred chvíľou BIRDZ, teda reklamu Coca-Coly na svojej stránke. Viete mi niekto (najlepšie sám admin) poradiť koho kontaktovať ? Ďakujem za info... Otvor fórum »
18. 8. 2015 13:48
1
UK FSEV aplikovana ekonomia
Cawte je tu nietko z UK alebo novoprijati na aplikovanu ekonomiu v BA ?? Chela by som sa spytat aky system je na prenasanie nespravenych premetov v semestroch ked min mnozstvo kreditov je 30 na semester... Otvor fórum »
18. 8. 2015 13:43
19
Niekto so mnou na uprising ?
Hladam si partnera/partnerku alebo skupinu s ktorou by som mohla ist na tento festival :) Otvor fórum »
18. 8. 2015 11:28
2
Virál a muzika
Pojem virálne videá asi viete co je, toz teda.. poznate nejake dobre hudobne hlavne? :D podelte sa! :D ja som nedavno objavil partiu co coveruje zname songy s vlastnym textom a zapasuje ich do nejakeho filmoveho pristoru... Otvor fórum »
18. 8. 2015 10:30
8
Postcrossing
Počul už niekto o tom? Je to vlastne projekt, kde posielate a dostávate pohľadnice z celého sveta. Veľmi rada by som sa do ňho zapojila, ale bojím sa toho, že tam musím dať adresu. ... Otvor fórum »
18. 8. 2015 09:54
11
Obycajny notebook
Zdravim ; ) potreboval by som obycajny notebok ziadne odoberatelne displeje atd :) nemusi mat ziadnu uper grafiku..len zeby sa na nom dalo pracovat vo worde na nete a tak takaze nic extra :D to co chcem je zeby mal... Otvor fórum »
18. 8. 2015 00:33
9
Aký blog by vás bavil navštevovať pravidelne?
18. 8. 2015 00:29
7
Ked som v cirkuse (samozrejme bez zvierat, sme ohladuplni k nemym tvaram) alebo inom obdobnom predstaveni (kuzelnici atd)
- Snazim sa byt sucastou programu a vzdy sa mi to podari
- Snazim sa byt sucastou programu a/ale len obcas sa mi to podari
- Snazim sa nebyt sucastou programu a/alelen obcas sa mi to podari
Ďalšie možnosti »
17. 8. 2015 23:13- Snazim sa byt sucastou programu a/ale len obcas sa mi to podari
- Snazim sa nebyt sucastou programu a/alelen obcas sa mi to podari
Ďalšie možnosti »
4
Stratena kapacita baterie
Zdravím mám 8 mesačný Acer liquid E700 a ešte pred týždnom mi batéria vydržala počas nepretržitého používania wifi a videí na youtube aj 5 až 6 hodín no za poslednu dobu nie je schopný fungovať na wifi ani 30 min... Otvor fórum »
17. 8. 2015 22:26
10
Otázka legitimity na tému štátna moc vs ľud
Je tu pre vás otázka legitimity, skôr než nahodia nový birdz Otázka znie : Z čoho, akej legitimiti vychádza policia a štátna moc v prípade ak dochádza v krajine k občianskej vojne.... Otvor fórum »
17. 8. 2015 22:06
13
Vesmír, knihy, filmy
Ahojte birzdáci :) Potrebujem pomoc hľadám čo najviac materiálu či už knihy, filmy. dokumenty zrozumiteľné pre úplného lajika od základov o vesmíre najlepšie by bolo konkrétne o Marse :) Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:40
53
Skrecok hryzie :(
Mam skrecok dzungarsky asi mesiac a robi mi starosti :( citala som veela o tom ze je to plache stvorenie a treba si ho ochocit a ziskat si jeho doveru. Takze som ho najprv par dni nechala privyknut a... Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:30
40
Idealy. Pozname? Sme?
Naozaj ma zaujima, ako vnimate ideal zeny, ideal muza, ake vlastnosti, crty, vzhlad, spravanie, by mala mat spravna zena, pre spravneho muza, spravny muz pre spravnu zenu. Zaujima ma to... Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:03
8
FILM a hudba
dnes rano išiel film a zapačila sa mi v nom tato pesnička :D je o asi jedna z naj aku som vo filmoch počul poznate podobnu? Otvor fórum »
17. 8. 2015 20:05
3
Spray paint
Prosím vás čo si mám pýtať v obchode ak chcem niečo ako ten spary paint :D jedoducho sa to neviem spytať po slovensky ma to nejaký slengový nazov ? Otvor fórum »
17. 8. 2015 19:35
3
Štúdium architektúry
Zdravím BIRDZ sú tu nejakí študenti architektúry, ktorí by boli ochotní podeliť sa o info ohľadom prijímačiek štúdia ako takého uplatnenia a podobne? Otvor fórum »
17. 8. 2015 19:03
8
Ako napísať ebook
napísal z vás už niekto ebook? viete ako na to? máte s tým skpsenosti? Otvor fórum »
17. 8. 2015 18:08