Diskusie - 1284. stránka fóra
35
Menštruácia
Dievcata, v ktorom roku ste dostali prvu menstruaciu? Aky to bol pocit, ked vam povedali ze to bude takto dalsich skoro 40 rokov? Otvor fórum »
1. 9. 2015 22:31
14
Poradte nejaký dobrý dokument
Zdravím nepoznáte nejaký dobrý dokument najlepšie o komunizme na slovensku alebo zahraničí velmi ma táto téma zaujíma Otvor fórum »
1. 9. 2015 21:38
13
Workout
Nejake rady ktore by ste mi poradili na zaciatok ako cvicit ake cviky kolko a pod ? Otvor fórum »
1. 9. 2015 20:43
13
Pomoc - hra
Čaute. Chcel by som sa opýtať či poznáte hru Until Dawn - chcel by som nájsť niečo také na PC, videl som pár videí a strašne ma to zaujalo, teda nie ten príbeh ale celkovo štýl tej... Otvor fórum »
1. 9. 2015 20:24
14
Plešina
Dnes som si všimla že mam navrchu hlavy mini plešinu, akokeby širšiu cestičku... čo si mám nato dať, ak teda neumieram alebo neoplešatiem celá :( Otvor fórum »
1. 9. 2015 19:28
7
Reklama
Co si myslite o reklame Alojza Hlinu? Nachadza sa na R1 http://www. webnoviny. sk/slovensko/clanok/976742-neuverite-aku-reklamu-vymyslel-poslanec-alojz-hlina/ Otvor fórum »
1. 9. 2015 19:21
17
ISIC cestovanie zadarmo?!
Ak mám ISIC, tak to budem cestovať zadarmo tak že si budem musieť chodievať kupovať lístom na stanicu, alebo dostanem len zľavu? ja som z toho totálne mešuge tak pomôžte mi prosíím :D :D Inak prajem všetkým prvákom... Otvor fórum »
1. 9. 2015 19:13
14
Index-vysoká škola
Ahojte! Mám problém a verím, že mi možete pomocť, hlavne VŠ študenti :) . Ide o to, že som sa pomýlila v indexe. Konkrétne v kolonkach hodnotenie a počet kreditov. Do hodnotenia som si zapísala... Otvor fórum »
1. 9. 2015 18:25
5
Medicína vs. Dánsko
Zdravím, ludia Birdzu! Mám už dlhšie problém, s ktorým si neviem rady. A kde inde hľadať pomoc ako tu na birdzi aka kapacite na všetko :D Zajtra je prvý škoský deň, a nastupujem... Otvor fórum »
1. 9. 2015 18:18
22
Bol/a Si uz niekedy hospitalizovany/a ? ak ano, ako vyzerala Tvoja postel? :D
- klasicka nemocnicna postel - cisto biele pradlo
- klasicka nemocnicna postel - biele pradlo s modrymi pruhmy
- luxusnejsia postel - normalne pradlo, ake sa pouziva napr. v domacnosti
Hlasuj »
1. 9. 2015 17:45- klasicka nemocnicna postel - biele pradlo s modrymi pruhmy
- luxusnejsia postel - normalne pradlo, ake sa pouziva napr. v domacnosti
Hlasuj »
5
25
Filmy čo ma ovplyvnili
Ľudia, zaujímalo by ma aké filmy Vás v živote najviac ovplyvnili :) Otvor fórum »
1. 9. 2015 16:33
28
Ako dlho???
Ako dlho musíte človeka poznať, vidieť, rozprávať sa s ním aby ste sa do neho zaľúbili? Stačí jeden pohľad, jedno slovo, jeden náhodný dotyk? Otvor fórum »
1. 9. 2015 16:17
13
Maturant
Posledny rok na gympli je tu a ja som stale neprisla na to kam ist dalej na vš Bavi ma kreslenie a umenie, v skutocnosti by som. s tym aj chcela robit. Ale zas co... Otvor fórum »
1. 9. 2015 15:51
43
Váš "vzťah" s bývalou/bývalým
Aký máte vzťah s bývalou alebo bývalým? Rozprávate sa? Komunikujete? Stretávate sa? Alebo ste sa proste odvšadial vymazali a zabudli ste? Alebo niečo iné? Aký máte teda "vzťah" s osobou ktorá pre vás niekedy niečo znamenala? Otvor fórum »
1. 9. 2015 15:42
4
Emisné spektrá atómov
možno sa pýtam na nesprávnom mieste ale tak možno motyka vystrelí... keď sa pozriem na emisné spektrá prvkov tak ich jednotlivé maximá - "čiary" nie su až také úzke a majú nejakú tú šírku... hoci to... Otvor fórum »
1. 9. 2015 15:27
4
Medina-Karlova univerzita
Je nejaký rozdiel v náročnosti alebo štúdiu medzi 1. , 2. a 3. lekarskou fakultou v Prahe ? Otvor fórum »
1. 9. 2015 14:50
51
Rodicia
Je to mozne ze 21 rocnemu chlapcovi rodicia prehladavaju veci a vsetko šukatuju? Odbehol som si na 30 sekund od FB a oco uz si prijal ziadost a prezrel mi cely FB. + co sa tyka osobnych veci to... Otvor fórum »
1. 9. 2015 13:46