Diskusie - 1283. stránka fóra
7Facebook
Jedna spolužiačka zverejnila na jej facebooku moju fotku, na ktorej vyzerám "ako debil"... Dá s to nejako nahlásiť facebooku nech to zmaže? Keď to ona nechce vymazať? Otvor fórum »
2. 9. 2015 17:35
14
Menštruácia part 2
Dievcata, vadi vam to? Keby ste mohli, boli by ste radsej chlapom? Otvor fórum »
2. 9. 2015 17:11
6
čo je lepšie?
2. 9. 2015 16:48
3
Teplomer – bezkontaktný?
Ahoj ahoj :) Moja sestra čaká malé a dostala som za úlohu jej kúpiť teplomer ako darček. Vzhľadom k tomu, že som fakt nikdy v detstve nemala rada meranie teplomery, by som jej budúcim deťom chcela... Otvor fórum »
2. 9. 2015 16:05Kontaktné šošovky switch
Zdravím, chcela by som sa opýtať, či niekto má skúsenosti s kontaktnými šošovkami switch evolve. Sú z predajne Focus. Zaujímalo by ma teda, či sa niekomu z Vás už stalo, že vám ich dala... Otvor fórum »
2. 9. 2015 14:53
13
Škrečok
Ahojte, môže mať samica džungarského škrečka (3 mesiace) mláďatká s ročným samcom? Otvor fórum »
2. 9. 2015 14:02
11
Zapis vš
Čaute, tí, čo to majú za sebou, ako sa obliecť na zápis vš? Nemáme žiadne ovácie po zápise, len čisto prídem-vybavím-odídem. Otvor fórum »
2. 9. 2015 13:45
7
Partak na nieco
Poznate stranku podobnu ceskej najdi partaka na vyucbu ibaze zo slovenska ? Kde ludia hladaju ludi napriklad na bicykel, konveroivanie v cudzom jazyku atd? A btw nahodou niekto z trnavy co chcem komunikovat v rustine v ramci ucenia sa?:D Otvor fórum »
2. 9. 2015 13:13
8
Obchod play
Zdravím vás. chcela som sa opýtať tých, čo máte android a nakupujete/sťahujee veci z obchodu play, dali ste tam číslo svojej kreditky? chcela by som si totiž stiahnuť jednu knihu (zadarmo) ale píše mi, že... Otvor fórum »
2. 9. 2015 13:02
2
Práca v USA cez agentúru
Máte s tým niekto skúsenosti? A ďalšia otázka. Niekto mi raz hovoril že ak chcete ísť takto pracovať do zahraničia nemusíte byť študentom VŠ ale stačí aj keď ste študentom jazykovej školy. Neviete čo je na tom... Otvor fórum »
2. 9. 2015 12:26
6
HTML CSS
Čaute vie niekto poradiť? Keď mám základnú štruktúru stránky hore je header , pod ním su vedľa seba content a sidebar a na spodku je footer. Sidebar má nastavený float: right. Problém je... Otvor fórum »
2. 9. 2015 12:16
18
Problém s TV
Mám problém nq našej škole sa zaviedol taký projekt že, budeme mať 3 krát do týždňa TV A bude ťahsia A pominule roky sme sa vyhovarili že má ruka boli A tak. No teraz máme takého učiteľa čo ne... Otvor fórum »
2. 9. 2015 12:06
1
Zahraničná pracovná agentúra
Ahojte, poznáte nejakú zahraničnú spoľahlivú pracovnú agentúru, ktorá sprostredkúva práce za poplatok v zahraničí? Najlepšie v škandinávii. Slovenským agentúram sa nedá veriť, preto by som chcela vyskúšať zahraničné. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 9. 2015 11:31
12
Speed Art | Tank 8268
Čo poviete na tento speed art a jeho výsledný obrázok? https://www. youtube. com/watch?v=vrAW_R25ldg Obrázok v plnom rozlíšení tu: http://fav. me/d96b1pv Otvor fórum »
2. 9. 2015 11:15
4
Postroj na psa - video
Ahoj ahoj :) Na jednom fóre som videla, ako baba hovorila o postroji na psa, na ktorý sa dala uchytiť športová kamera a ako pes behá (napr. agility, dog frisbee, atď. ),... Otvor fórum »
2. 9. 2015 10:25
2
Trnava ŠD Petra Pazmána
Ludia neviete niekto či sa dá už ubytovať v študentskom dome Perta Pazmáňa? Nemôžem sa im tam dovolať a ani na e-mail neodpovedajú...... diky Otvor fórum »
2. 9. 2015 08:20
21
Na dialku
Skusali ste niekedy "sex" na dialku? Myslim po telefone, chate, popripade skype. Otvor fórum »
2. 9. 2015 01:48