Diskusie - 1282. stránka fóra
53
Ako ste sa zoznámili so svojími polovičkami?
Kde? Kedy? Ako? Prečo? :)) Otvor fórum »
3. 9. 2015 13:41
13
Vačok pod zubom
prosím vás, urobil sa mi taký vačok pod predným dolným zubom. na dotyk je ten vačok taký mäkký, a zub nad ním sa mi máálinko kýva a bolí keď hryziem niečo tvrdé... keď s tým nič nerobím... Otvor fórum »
3. 9. 2015 13:40
7
Profilovka problém
Ahojte :) Prosím o radu, som tu nová a nejde mi pridať profilovka. Zvolím ju normálne a kliknem na "Uploadni" a po potvrdení sa nič nedeje. Čo robím zle? :D Ďakujem pekne, som trošku antitalent... Otvor fórum »
3. 9. 2015 13:35
10
Ktorý je váš najobludnejší seriál z Discovery?
Alebo hociktorý, ktorý vás zaujal? Otvor fórum »
3. 9. 2015 13:05
2
GTA 5 bez netu?
Ahojte, chcem sa opýtať, dá sa GTA 5 hrať aj offline, bez internetového pripojenia? Nenašiel som túto informáciu nikde na Birdzi a ujo Google mi nasiel iba info spred 8 mesiacov, a síce že hra vyžaduje... Otvor fórum »
3. 9. 2015 12:41
2
Hladam Spoluhrača
Hladam spoluhračov na hry Infestation survivor stories, PayDay2 a MOW Assault squad 2 Otvor fórum »
3. 9. 2015 12:07Kaderníctvo - BA
Jednoducho - potrebujem sa dať očesať na oslavu a v BA skúsenosť s kaderníctvami a salónmi nemám, takže ak máte nejaké dobré typy, dosť by ste mi pomohli. Ďakujem. Otvor fórum »
3. 9. 2015 11:59
5
Praf UK Dať si Francúzštinu?
Len ma Zaujíma ak tu je niekto kto chodí na praf UK, či nie je vela ak si naložím dva jazyky, Angličtinu aj Francúzštinu. A ako to s tou Franinou vyzerá :) :D Otvor fórum »
3. 9. 2015 11:26
7
Individuálny študijný plán na VŠ
Ahojte, stretli ste sa už s človekom (alebo je tu niekto taký?), ktorý študoval na VŠ s individuálnym študijným plánom? Nie externe. Ako prebieha také štúdium? Otvor fórum »
3. 9. 2015 08:42Anglistika v Kosiciach alebo Presove?
Prosim poradte mi, neviem sa rozhodnut kam ist studovat anglistiku do Kosic ci do Presova? Pocula som vselico a som uz zufala....dakujem Otvor fórum »
3. 9. 2015 06:51
8
Jedlikova 9 - spotrebice
Ahojte..Keďže som nikde na nete nenašiel o tomto nič chcem sa opýtať tu..Tohto roku budem ako prvák bývať na Jedlikovej 9 a mám otázku ohľadom spotrebičov. Viem že na izbe je chladnička.. Počul som že za iné spotrebiče ako... Otvor fórum »
3. 9. 2015 02:02
12
Vlasy
Ako si date na noc vlasy tak aby ste ich rano mali prirodzene rovne (nie vlnky) a nie splasnute na hlave? Otvor fórum »
3. 9. 2015 00:51
18
Noc/noci
Ktore su to tie lacne prespania v Praglu? jak som zadala omylom do lupy + noo neni mozne hladat dik ; ) Otvor fórum »
2. 9. 2015 22:27
11
V ktorom období je podľa vás krajšia (jasnejšia) nočná obloha?
2. 9. 2015 22:25
8
Aky učes ? poradte
zas mi narástli vlasy a nechcem sa zasa dať ostrihať na 3mm :/ len mam problém mam vypadane vlasy v kútoch :( asi ako na tejto foto: http://www. medaprex. cz/data/fckeditor/images/kouty-vypadavani-vlasu-u-muzu. jpg viete mi niekto poradiť... Otvor fórum »
2. 9. 2015 22:21
5
VLC media player
caute potreboval by som pomoct :D ked oznacim viac pesniciek naraz a dam prehrat cez VLC tak naskoci mnozstvo ikoniek microsoft visual c++ runtime library a ked dam ok alebo x tak naskoci VLC prestal fungovat... Otvor fórum »
2. 9. 2015 18:27
2
Prekladateľstvo Univerzita Komenského
Je tu niekto, kto študuje prekladateľstvo na UK (najlepšie kombinácia anglický jazyk- nemecký jazyk )a vedel by mi povedať niečo bližšie o tom, ako prebieha štúdium? Otvor fórum »
2. 9. 2015 18:17