Diskusie - 1280. stránka fóra
10
Logopedia
prosim vas, na akych vsetkych univerzitach, proste kde sa da studovat logopedia? : Otvor fórum »
4. 9. 2015 19:51
43
Najiritujucejsia pesnicka
Ktora pesnicka vam lezie neskutocne na nervy? U mna je to napr. http://m. youtube. com/watch?v=2wIWlXZ0P8c Podelte sa o tie skvosty... Otvor fórum »
4. 9. 2015 18:10
30
Akné
Pomôžte mi prosím vás. Už viac ako dva roky mám akné, o 6 mesiacov mám 18 rokov, no akné stále neubúda a stále ich mám na tvári. Už ma to pekne serie.. používal som rôzne krémy,... Otvor fórum »
4. 9. 2015 17:10
1
Pas
Dobrý den, ak som si dala vystavit CP, do 10. dní platia len parcovné dni, alebo sa ráta aj víkend? Otvor fórum »
4. 9. 2015 16:14
10
Motivačná hudba (vlog)
Ahoj, natočil som nový vlog s obľúbenou motivačnou hudbou. Ak máte aj vy nejaké obľúbené skladby, tak ich kludne napíšte do komentu. ; ) Otvor fórum »
4. 9. 2015 16:03
14
Uchytenie tyče - pomoc
Ahojte, pred domom si stavame hrazdu a nevieme sa rozhodnut ako uchytit tyč medzi stlpiky. Stlpiky su dva a su hranate a zabtenovane, siroke si 50mm a su dute. Tyc ktora ma ist do stredu... Otvor fórum »
4. 9. 2015 15:41
6
Ako si založiť vlastnú školu?
Myslíte si, že je to možné? Čo keby si chcem na Slovensku založiť nejakú strednú školu, napr. nejakú umeleckú (niečo, čo tu ešte nie je, nové odbory), prípadne taký gympel? :D Verím tomu, ... Otvor fórum »
4. 9. 2015 15:37
18
Ubytovanie na dve noci
Chystáme sa s kamarátom od pondelka do stredy do Bratislavy, mali sme už zajednané ubytovanie ale nevydalo. Je jedno kde v Bratislave, môže byť aj internát, bolo by super keby to je do nejakých 10-15€ na... Otvor fórum »
4. 9. 2015 15:30
38
Zobrat sa a cestovat
je tu niekto kto bol, alebo chce ist cestovat, proste len tak sa zobrat nemyslim tym raz za rok na dovolenku, nic luxusne, proste zabalit batoh, stan, a ist do sveta... ??hm?:) Otvor fórum »
4. 9. 2015 13:54
13
Liberalizmus
Ako by si popísal liberalizmus? Prosím žiadne eseje. Skrátka svojimi slovami, + výhody a nevýhody. Diky Otvor fórum »
4. 9. 2015 13:08
4
Erasmus študium+stáž
Zdravím vedel by mi niekto trošku vysvetliť, ako to funguje keby som chcel ísť do zahraničnia na erasmus študovať + stážovať v danom podniku. Je to vlastne možné obidve naraz??..Podnik sa musí nachádzať v mieste zahraničnej univerzity... Otvor fórum »
4. 9. 2015 12:13
11
Maju stolove pocitace pripojenie k wifi???
Caute, mozno trochu blba otazka ale fakt si neviem dat rady. Maju dnesne stolove pocitace wifi, resp. mozem sa s nimi na wifi pripojit tak ako s ntbookom alebo si musim dokupit wifi kartu pripadne usb... Otvor fórum »
4. 9. 2015 12:12
7
Prestup z Ku Ruzomberok
Zdravim chcela by som prestupit z ku Ruzomberok do 3. rocnika do Martina, ale neviem kedy to mam oznamit na KU Ruzomberok a neviem ako ma zoberu do Martina Otvor fórum »
4. 9. 2015 11:50
7
UTorrent - pomoc prosííím!!!
ahojte, začala som si sťahovať súbor, všetko začalo normálne sťahuje, chcela som vymazať také okienko reklamy čo mi vyskočilo tak som klikla na x-a potom mi zmizlo všetko nič nemám na celej obrazovke t. j. nevidim... Otvor fórum »
4. 9. 2015 00:00
11
Long alebo Penny?
Ahojte, čo je podľa vás lepšie / zábavnejšie? Pennyboard alebo Longboard? Na cene mi vôbec nezáleží.. Len na čom sa ľahšie naučí. A ešte plusy a mínusy. Otvor fórum »
3. 9. 2015 22:26
11
Telefon
Ahojte, prosím vas vedeli by ste mi poradiť nejaký telefón s naozaj dobrým fotoaparátom?(prednou kamerou), do 250 EUR? Rozmýšľala som nad Huawei ascent p7 aký je? Mate ho niekto ? Otvor fórum »
3. 9. 2015 21:34
5
Fotoalbum, fotografia
Ahoj, po 1000 rokoch som sa znova prihlasila a prerabam si profil. Problem nastal pri fotkach. Chcela by som zmazat alebo premenovat stare fotoalbumy ale nemam tam ziadnu moznost na editaciu. Hore v pravom rohu mam... Otvor fórum »
3. 9. 2015 21:32