Diskusie - 1278. stránka fóra
2
Presmerovanie sms
Ahoj viem ze oficialne sa to nerobi ale ja viem ze sa to da narogramovat len neviem ako... surne potrebujem naprogramovat resmerocanie sms z telecomu do o2.. vedel by mi niekto zrucny poradit? Otvor fórum »
5. 9. 2015 23:40
23
Hádanka pred polnocou
Už dávno som rozmýšľal nad hádankou pred polnocou. Tak som vymyslel nejakú modernejšiu zo života. Znie:" Ako je možné, že pán na foto je spoločensky unavený a vzpriamene sa opiera o stôl?" Kľudne hádajte a zapájajte sa,... Otvor fórum »
5. 9. 2015 23:18
15
Viete aký je rozdiel medzi džemom, lekvárom a marmeládou?
- Áno (poviem, čo si myslím)
- Nie (poviem, čo si myslím)
- Je mi to jedno (chcem sa dozvedieť)
Ďalšie možnosti »
5. 9. 2015 22:39- Nie (poviem, čo si myslím)
- Je mi to jedno (chcem sa dozvedieť)
Ďalšie možnosti »
2
Kaktus a cierna tekutina
Kupila som si kaktus a ma zopar takych malych raniek a z toho mu vyteka cierna tekutina . Nezdechne mi ? :D Otvor fórum »
5. 9. 2015 22:27
5
Alergia na mobil
Stále keď volám, tak ma začne bolieť hlava a v poslednej dobe aj nevoľnosť. Dnes som sa dostala k takému článku, že je to vlastne je to alergia na mobil. Stalo sa vám to už niekedy,... Otvor fórum »
5. 9. 2015 22:00
22
Depresia
ahojte! Toto je dost sukromne no ale chcela som sa o tom vyjadrit. Uz dlhsiu dobu mavám take stale stavy ako ze nemam radost zo zivota, mam depresie, nic ma nevie nadchnut ani potesit. Je to... Otvor fórum »
5. 9. 2015 21:30
7
Anglické bilingválne gymnázium-česká/Jura Hronca
Ahojte, potrebovala by som radu. Práve som nastúpila do Kvarty na osemročné gymnázium v Bratislave. Chcela by som prestúpiť na 4-ročné anglické bilingválne gymnázium. Rozmýšľam nad Českou v Novom meste alebo na Bilingválne gymnázium Jura Hronca... Otvor fórum »
5. 9. 2015 20:33
8
Vodičáák
Nazdar všetkým osamelým jazdcom :), chcem sa spýtať ako to je s motorkamy do 125? Pozeral som nejakú stránku kde je napísané že stačí klasický vodičák B ale tiež tam bolo napísané že ten vodičák musí mať aspoň 2... Otvor fórum »
5. 9. 2015 19:34Online pracovny zošit
Ahoj potrebovala by som nájsť niekde online strany z konkretne tohoto pracovného zošita Projekt Deutsch 3 pretože som stratila achcela by som si ich vytlačiť lenže nejako to neviem nájsť.. Ako mám hladať ? Otvor fórum »
5. 9. 2015 16:42
12
Kritika portfolia
Ahojte, pracujem na online portfoliu (koli internshipu) tak by som chcela pocut nejaku kritiku, feedback :) pravdepodobne su tam nejake chyby v kode, nieco je zle s v javascripte na galeriu - v... Otvor fórum »
5. 9. 2015 15:59
15
Opticky internet
Aky opticky internet by ste mi doporucili, popripade ma niekto neake skusenosti s opticky netom od orange za 16, 99? vopred dakujem za rady. Otvor fórum »
5. 9. 2015 15:34
48
Náboženstvo/etika na strednej škole
Takto, som v prváku na strednej a neviem sa rozhodnúť ktorý predmet si mám vybrať. 1 až 5 trieda som bola v náboženstve kvôli fotrovcoma potom sme odišli do inej krajiny kde som nemala ani jedno.... Otvor fórum »
5. 9. 2015 15:32
33
Ako pribrat na vahe?
Ahojte. Meriam 185 a vazim 60. Som uplne chuducky a vysoky aj napriek tomu ze sa stravujem normalne. Nemam zaujem cvicit ani brat dake lieky a podobne ale chcem normalne pribrat na vahe no len neviem ako.... Otvor fórum »
5. 9. 2015 14:09
3
Málo miesta v internej pamäti
Zdravim mam taky problem ze mam malo miesta v internej pamati a kvoli tomu mi nejdu stahovat veci aj ked mam 16GB kartu ale neviem ako to nastavit aby sa vsetky stahovane aplikacie ukladali na kartu. Chcel som si... Otvor fórum »
5. 9. 2015 13:59Auto servis žilina holleho17
dobry den ludia ak sa chcete dozvediet a boli ste tam a ste nespokojni odpište mi tu podrobne vas ho popišem či je to zač Otvor fórum »
5. 9. 2015 13:52