Diskusie - 1274. stránka fóra
4
Prestup na strednej skole
Ahojte chcela by som sa opytat ci tu je niekto kto ma skusenosti s prestupom z jednej strednej na druhu a hlavne z 5rocneho z osmeho rocnika . da sa vratit na zakladnu? Alebosa da prestupit na polrok alebo na... Otvor fórum »
8. 9. 2015 22:05
4
Web Snadno
Ahojte, má niekto skúsenosti s touto firmou? Mna čaká pohovor ako konzultantku, ale neviem čo je rpedmetom tejto práce, . Nerobil pre nich už niekto? díík Otvor fórum »
8. 9. 2015 20:53
1
Adobeflash
ahojte, nenájde sa tu niekto kto ovláda adobe flash cs6 ? nefunguje mi pár mojich teorii ako by mali fungovať veci a tak som zaseknutá a neviem splniť nejaké zadania. tak ak by sa našiel niekto ochotný, ... Otvor fórum »
8. 9. 2015 20:40
23
Poistný problém
Stala sa mi taká nepríjemná vec. Ťukol som jednému človeku auto nič vážne "len" škrabanec, samozrejme som poistený. Snažím sa to riešiť cez moju poistku kedže som to spôsobil ja. Len dotyčný poškodený nesúhlasí s výškou... Otvor fórum »
8. 9. 2015 20:29
4
Wordpress témy
Čo by mala mať vaša ideálna wordpress téma ? Čo vám najviac chýba na wordpress témach zadarmo? A keď je tu niekto kto už robil témy mohol by mi poradiť kde ju mám dať aby som... Otvor fórum »
8. 9. 2015 20:16
16
Človek na mesiaci (Vlog)
Čaute. Natočil som vlog o Apollo11, tak ho chcem trochu spropagovať ; ) Otvor fórum »
8. 9. 2015 19:19
6
Blog
Neviete mi poradiť nejakú stránku, kde sa dajú vytvoriť pekné blogy ? :) Rozbiehame jeden projekt v meste a chcelo by to blog :) Otvor fórum »
8. 9. 2015 17:21
7
Twitch. tv (nemopbx)
Čaute ľudkovia, ak je tu niekto, kdo si rád občas kukne nejaký stream, tak by som bol rád keby ste sa zastavili niekedy aj u mňa kuknúť a pokecať. Streamujem skoro každý deň. Začínam poobede... Otvor fórum »
8. 9. 2015 11:16
15
Zodrate rifle
Ahojte dnes v skole sa mi stalo , ze som sa nechtiac zatiahla riflami do klinca, ktory trcal z lavice... a tie rifle sa mi zodrali nie je to nic hrozne ale vidno to a su moje oblubene... Otvor fórum »
8. 9. 2015 09:36
13
Zostávam uväznený vo vlastnom blúdisku
Som tak nejak smutný. Myšlienka, že som urobil rázne zmeny vo svojom živote ma držala pri sile pokračovať správnou cestou iba na chvíľu. Zišiel som z nesprávnej cesty, ale vybral som sa ďalšou z tých horších.... Otvor fórum »
8. 9. 2015 04:24
3
Diaľkové štúdium VŠ
Nie že by som chodila na vysokú školu, ale aj tak by ma zaujímalo, ako to funguje na vysokej škole s diaľkovým štúdiom, alebo ako sa to vlastne volá. Ak s tým máte skúsenosti alebo proste viete ako to... Otvor fórum »
7. 9. 2015 23:51
30
Ak počúvate pri sexe hudbu, súložíte následne do jej rytmu? :D
7. 9. 2015 23:03
14
Menštruácia part 3
Tak a som tu zas. Baby, zazili ste kvoli tomu nejaky trapas na verejnosti? Otvor fórum »
7. 9. 2015 22:47