Diskusie - 1250. stránka fóra
5
Pomôcť zrealizovať dobré veci
drahí priatelia. ktorí radi pomôžete ide o toto hlasovanie. http://www. sppolocne. sk/sk/o-nas/podporili-sme/detail-projektu/1519?region=3 tam zadáte svoje telefonne číslo a príde vám sms s kódom a ten kód prepošlete mne. :) budete vám veľmi veľmi vďačníí Otvor fórum »
1. 10. 2015 10:58
36
Diskusia o vesmíre
Aká je prem vás najzauímavejšia alebo najšokujúcejšia vec ktorú viete o vesmíre Otvor fórum »
30. 9. 2015 23:32
10
Medicína Brno, BA alebo MT?
Rozhodla som sa pre medicínu a neviem sa rozhodnúť medzi Bratislavou Brnom a Martinom. Rada privítam názory na všetky univerzity, prijmačky, intrák a všetko okolo toho :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 22:15
5
Uznaju mi vseobecne lekarstvo (MUDr. ) v zahranici?
Zdravim, vie mi niekto poradit ci sa mozem ako absolvent vseobecneho lekarstva u nas uplatnit aj v zahranici? Viem ze UK to umoznuje, kedze to maju na webe, ale niesom si isty o SZU alebo UPJS. ... Otvor fórum »
30. 9. 2015 21:55
36
Sex a miesto?
Ahojte som z BA a chceli by sme s priateľkou mať sex ale nevieme kde keďže u nej aj u mňa doma je vždy niekto nejaké dobré rady na miesto prosím len z BA a okolia v aute tiež nie... Otvor fórum »
30. 9. 2015 20:39
6
Lumia 830 a aktualizacie
Ahojte. Prosím Vás, poraďte blbej ako nainštalovať aktualizácie. Vysvetlím: telefón je určený pre IT trh. Vo fone mám všetko v slovenčine. Síce mi to ukáže dostupnú akt. ale ju nedokáže nainštalovať, ... Otvor fórum »
30. 9. 2015 20:35Práca na Waves Bratislava 2015 Chceš?
Ludia birdzu. Ak chcete pracovať na Waves piatok sobota nedela ako stavači pódií ozvite sa mi. Treba nám ešte pár ludí. Strava, pitný režim, +1 lístok a 2, 5€/hod. Ja myslím, že to... Otvor fórum »
30. 9. 2015 19:20
11
Tetovanie - pruhy
Čaute! Tak ma zaujímalo. Viete ako niektorý ľudia majú na predlaktí, holeni a podobne tetovanie v tvare jednoduchých čiernych pruhov. Má to nejaký hlbší význam ?? Otvor fórum »
30. 9. 2015 18:33
36
Kapela alebo interprét ktorý vás dokázali vytiahnuť zo sračiek ?
Ahojte, máte nejaku hudobnú skupinu alebo interpreta, ktorý vám svojou tvorbou dokázal pomôcť v ťažkých životných situáciách ? :) Za mňa určite Bring me the Horizon, s albumom Sempiternal :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 18:29
8
MAT - Množiny
Čaute. Potrebujem trocha pomôcť z matiky. Preberáme množiny a "profesorka" to akosi nevie vysvetliť. Hoďte mi do správy link kde by som si to vedel predcvičiť alebo také niečo :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 17:28
3
Agatha Christie - Vraždy podľa abecedy
Čítal to niekto? Potrebujem vedieť, kto bol vrahom. Thanks :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 16:55FMK Trnava - teória digitálnych hier
Ahoj, chcel by som sa spýtať niekoho, kto navštevuje FMK v Trnave o tom obore ktorý pridali minulý rok-teória digitálnych hier. Chcel som sa spýtať čo sa o tom hovorí, či to nie je nejaký... Otvor fórum »
30. 9. 2015 16:33
4
Právny poradca / advokát / SÚRNE
Zdravím, nájde sa tu niekto, kto študuje právo resp. sa venuje ohľadom tejto profesie? Potreboval by som sa len informovať ohľadom jedného problému. Len rady a pomoci. Píšte... Otvor fórum »
30. 9. 2015 16:30
5
Úplne oslobodenie od TSV
K velkemu papieru, s ktorým pojdem k lekárke, je aj mensi papier, ktory ma vyplnit zakonný zastupca, ze ziada o oslobodenie. Moja otazka - Kedze uz mam po 18, mozem ten papier vyplnit aj... Otvor fórum »
30. 9. 2015 15:30
5
Auto bez prepisu
Dobrý deň, poraďťe mám záujem kúpiť auto, a píše že prepis neni nutný a že sa ani prepísať nedá že on to tak kúpil tiež a je za veľmi dobrú cenu... Tí čo sa vyznajú poradte, ... Otvor fórum »
30. 9. 2015 15:20
11
Lietajúci dron
Ty jo, lidičky, videla som teraz jednu super vec! V parku lietal taký krásny dron. A tak rozmýšľam... Keď budem veľká a bohatá, urobím si radosť. :D Čo si o tom myslíte? Vedeli by... Otvor fórum »
30. 9. 2015 15:08