Diskusie - 1243. stránka fóra
4
Množiny a operácie
Zdravím , nevedel by mi prosím niekto vysvetliť pár úloh viazajúc sa s množinami a pod. ?:D nejak k tomu neviem prísť Otvor fórum »
6. 10. 2015 20:58
29
Ako zistit ci je baba do mna
Poznam sa z jednu babu byvame vonku kazdy den aj s kamosmi a s jej kamaratkami a mam pocit ze je do mna ale neviem ci je to pravda uz mi aj jedna jej kamoska hovorila ze je do mna... Otvor fórum »
6. 10. 2015 20:29
3
Hochschule Fresenius
Ahojte, viete niekto niečo o tej škole ? Poznáte niekoho kto tam študuje? Čo si myslite konkretne o podnikovej psychologii? Otvor fórum »
6. 10. 2015 20:23
2
Apple iPhone 4s
Má tu niekto ešte tento model iPhonu ? :-D Potrebujem nejaké postrehy, skúsenosti s používaním, poprípade či má nejaké vady tento model??? Diky :-)) Otvor fórum »
6. 10. 2015 20:06
4
The sims 3 / 2 inštalácia
Ahojte, chcem sa spýtať, vie mi niekto pomôcť pri inštalácii poprípade vie, kde sa to dá stiahnuť tak, že mi to aj pôjde? A chcela by som k tomu aj dodatky, len keĎ ich dám... Otvor fórum »
6. 10. 2015 19:02
7
Posilňovanie
Ahojte :D je pravda, že impulz pre rast svalov je keď počas posilňovania dosiahneme ich zlyhanie? :D že už proste nevládzeme ani jedno opakovanie :D a ak toto nedosiahneme tak svaly nebudú rásť alebo ako to mám chápať? :D... Otvor fórum »
6. 10. 2015 18:51
9
TOP 5
Ako by vyzeral váš rebríček TOP 5 slovenských skupín??? Môj asi takto: 1. Bad Karma Boy 2. Frequency 3. Kinsfolk 4. Walter Schitzelsson 5. Katarzia (no skupina ako... Otvor fórum »
6. 10. 2015 18:39
3
Lacoste, Ralph Lauren Polo, Fred Perry
Viete poradiť nejaký dobrý shop (v BA), alebo eshop so športovým oblečením niečo na ten štýl ako sa nosí na tenis, alebo polo? Otvor fórum »
6. 10. 2015 17:28
2
Charles Bukowski
Ktore knihy by ste mi od neho poradili? Preco cim vas oslovila? Otvor fórum »
6. 10. 2015 17:04
3
Hladám dobrú tanečnú školu v BA
Ahojte:) chcela by som sa opýtať na nejaký dobrý tanečný klub/skupinu v Bratislave. Chodím na tanečnú ale chcela by som skúsiť niečo nové... Otvor fórum »
6. 10. 2015 16:21
7
Piť či nepiť?
Tak piť či nepiť? Po troch rokoch na vysokej mám dosť. Ľajster môžem položiť nad kozub a usmievať sa. Čo ale so sebou? Dostávam rady, že "veď choď ďalej. " Nemám energiu ani chuť prepiť sa ďalšou... Otvor fórum »
6. 10. 2015 16:00
4
Brno-ubytovanie
Čaute! Vyskytol sa mi menší problém a tak by som sa rada opýtala či niekto z vás nevie akú mám možnosť ubytka na jednu noc každý druhý piatok..na intrák ma do decembra nevezmú lebo nemám 18 žiaľ..nemáte nejaký tip? :) Otvor fórum »
6. 10. 2015 14:12
10
Dávajú podľa vás borovičku s pivom za stravné lístky?
podľa mňa by v takých lepších podnikoch mali... Otvor fórum »
6. 10. 2015 13:54
14
Za kazdu radu dakujem
Ahojte potrebujem poradit ( 9 zs)a moji spoluziaci ma nemaju radi, nic som im nespravila len proste som ticha a utiahnuta ale ja za to nemozem proste som taka. Ohovaraju ma ale do oci mi nic nepovedia. Spoluziacky ma... Otvor fórum »
6. 10. 2015 13:34
6
Otázka na ženy ohľadom vzťahu
Aký má byť chalan, aby vás vo vzťahu nenudil? Čo má robiť? O čom sa s Vami rozprávať? Na druhej strane aký vzťah by vás nudil? Aké máte dôvody prečo sa chcete rozísť s chalanom? Otvor fórum »
6. 10. 2015 13:10
16
Ohováračky na každom kroku
Nenávidím ľudí, ktorí majú potrebu neustále ohovárať. Nemajú dosť svojich problémov? Aj o mne momentálne kolujú určité veci. A také čo ani nie sú pravda. Viete ako to je. Poviete niečo jednej osobe a tá... Otvor fórum »
6. 10. 2015 00:10
- Nie, ale poznam niekoho kto nasiel
- Nie, ani nepoznam nikoho kto by nasiel
Ďalšie možnosti »