Tak piť či nepiť? Po troch rokoch na vysokej mám dosť. Ľajster môžem položiť nad kozub a usmievať sa. Čo ale so sebou? Dostávam rady, že "veď choď ďalej." Nemám energiu ani chuť prepiť sa ďalšou školou. Premýšľam o Austrálii či Kanade.Všetky názory vítam.
A čo ti ja viem...možno,ležiac na záchytke vedľa došťatého bezdomovca,ktorý páchne lacným vínom a tvrdí o sebe,že je Ježiš,sa zahľadíš na strop,zrazu ťa osvieti a nájdeš svoj smer...
Nuž pochválil si sa nám ako si sa prepil vysokou. Krása. A teraz sa začni správať aspoň tak na 20 rokov, keď v správaní 15 ročného decka si už nadobudol skoro desaťročnú prax.
@karlotiskot Nemyslela som to ako niečo čo je hodné obdivu. Človek na vysokej sa tomu vyhne len ťažko. Pätnásťročné deti pijú ale po dvadsiatke už ani hlt? Odkiaľže to si? No, nebolo to síce nič extra prínosné ale aj tak vďaka za reakciu.
@ufonzalzy NIe. 15 Ročné deti pijú a radi z toho robia niečo viac ako pitie a potrebujú sa s tým pretriasať kade tade, ći už tým aký sú s tým frajeri, poprípade tragický hrdinovia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov