Diskusie - 1177. stránka fóra
Názov piesne
Ľudia pomôžete mi ? Neviete názov piesne ktorá začína tak pomaly že *tum tum tum tumtumtutum *a zrýchli sa to a potom to normálne hra.. Fakt sa to ťažko opisuje :D hádam sa pochopíme Otvor fórum »
7. 12. 2015 20:05
8
Peňáze
Čaute ľudia, tak ma napadlo že, ak by štát dal ľuďom 5000e na osobu s podmienkou že ich musia do týždňa minúť, okrem investovania a pod, niečo nakúpiť. Podľa mňa by sa to na daniach... Otvor fórum »
7. 12. 2015 19:49
9
Tlacitkove tlefony
Tak som bol vcera na byte medzi samimi pikermi a vsimol som si jednu zaujimavu vec. Vsetci mali tlacitkove telefony ako z roku 85. Potom dosel typek co to predava a myslel som si ze aspon on bude... Otvor fórum »
7. 12. 2015 17:27
16
Si hundros alebo na sebe makas?
Ahoj, zaujima Vas osobny rast? Mali by ste zaujem o poznatky z neurovedy alebo NLP ? NLP lieci napriklad fobie. Otvor fórum »
7. 12. 2015 16:55
7
Dobre tempo pesnicky?
ja ako hudobny a sluchovy antitalent, spieva podla vas tato baba dobre tu pesnicku? nejde nejako rychlejsie resp. pomalsie akoby mala? dakujem za odpoved https://www. youtube. com/watch?v=9nPVeVDPwig Otvor fórum »
7. 12. 2015 15:10
2
PADLYANJEL birdzacka
pod akym nickom teraz funguje? alebo mate niekto jej facebook ? Otvor fórum »
7. 12. 2015 14:38
5
Vrasky na cele v mladom veku
Je to tym ze som sa moc mracil, uz to nerobim ale chcem aby som tie vrasky na cele nemal. Da sa daco robit? Otvor fórum »
7. 12. 2015 08:03
1
Brigáda študent leto 2016 UK
Čaute chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s letnou brigádou pre študenta SŠ v zahraničí. :-) Kde mám hľadať/na čo si dať pozor a podobne. . Otvor fórum »
6. 12. 2015 23:31
28
Semeno
chalani teraz dám tému o vás viem že sa budete sa hnevať na mna no velmi by ma to zaujímalo. či ste sa už niekedy ochutnali myslím vaše semeno ked ste sa vystriekali aké to bolo akú malo chuť a... Otvor fórum »
6. 12. 2015 23:00
18
Podarilo sa Vám nadobro si zrušiť účet na FB
a prečo ste to urobili...................... ja preto lebo moje strápené srdce sa nemóže pozerat na to akí sú tam všetci šťastní :( bude mi bez neho lepšie.. už som sa neraz pokúšal o zrušenie ale vždy som sa vrátil. ... Otvor fórum »
6. 12. 2015 22:57
7
Hučanie v reprákoch
Ahojte... chcela by som sa opýtať, keď pripojím reproduktory k pc alebo mp3 ... strašne počuť nepríjemné hučanie.. a poslapšie zvuk... neviete prečo sa to deje?.. ako to napraviť? Dakujem Otvor fórum »
6. 12. 2015 22:36
8
Studium na VS
Da sa studovat tak ze tyzden budem mat skolu a potom cely tyzden volno? :D neviem to nikde na nete najst... musel by som mat nejaky vlastny studijny plan alebo nieco take? :) ak viete o niecom takom tak napiste... Otvor fórum »
6. 12. 2015 22:08Soš Hlinícka 1
Dobrý deň ! Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť s touto školou..Či je kvalitná, aké ťažké sú prijímačky ..? Za každé info budem rada. Otvor fórum »
6. 12. 2015 21:59
2
Status študenta
Ahojte..... Chcem sa spýtať, keď skončím so školou v zimnom semestri, tak že neprejdem to letného, ostáva mi status študenta aj počas letného alebo automaticky končí po zimnom semestri? Chcem to hlavne vedieť kvôli... Otvor fórum »
6. 12. 2015 21:55
1
Osetrovatelstvo UNIPO
Je tu niekto kto studuje tento odbor? Mala by som zopar otazok :) Otvor fórum »
6. 12. 2015 21:18
16
Novy zaciatok?
Ahojte... tak sa pozeram na zaciatok tohto roku, ako som si povedala ze ked uz si tento rok nikoho nenajdem som totalna luzerka... a stale ziadna zmena :D .. pripadne ze na sebe nieco uz fakt zmenim... Otvor fórum »
6. 12. 2015 20:55
37
Kamarátka je zadaná, ale lepí sa na mňa
Chcel by som poradiť. Mám dobrú kamarátku, ktorá je zadaná, ale keď sme spolu samy tak sa ma stále dotýka objíma ma a túli sa ku mne a lepí sa na mňa, hladká ma . ... Otvor fórum »
6. 12. 2015 20:51- 1 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 2 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem