Diskusie - 1158. stránka fóra
8
Power Bank
Dostal som externú nabijačku a nwm ked ju nabijam ze kedy ma bit plná lebo ked som ju dal do zasuvky tak svietila na cerveno a este stale po dni svieti na cerveno a ked ju mam na telefone tak... Otvor fórum »
26. 12. 2015 19:23
8
Bude existovať Virtuálna Realita?
Viete si predstaviť, že by ste sa mohli preniesť priamo o hry? Alebo priamo do filmu a obklopoval by vás ako teraz náš svet? Alebo ľudia v kóme by mohli fungovať v tejto realite ... kedy bude podľa... Otvor fórum »
26. 12. 2015 18:38
43
Kde by si sa pozrel/a?
Keby si si mohol/mohla vybrať miesto kdekoľvek na svete, ktoré by to bolo? Prečo práve tam? Čo ťa tam najviac láka? Čo ťa tam najviac zaujíma? Prečo je práve to miesto tvojou srdcovou záležitosťou? Otvor fórum »
26. 12. 2015 16:09
7
Tesla motors
Co myslite majú tieto auta budúcnosť, alebo je to slepá vetva? Zhodou okolnosti som včera videl prvú teslu naživo kúsok od môjho domu v BA Biskupice. Mala švajčiarsku poznávaciu znacku... jak sem ten svjciar dosiel keď tu... Otvor fórum »
26. 12. 2015 16:08
39
Požičiavate veci?
Požičiavate veci, alebo máte s tým problém? Ja v princípe nemávam s tým problém, ale často sa mi stáva, že ľudia vôbec nedávajú pozor na požičané veci.. (pokračovanie) Otvor fórum »
26. 12. 2015 16:00
4
VS v Prahe
Viete mi poradit dobru vysoku skolu v Prahe, sukromnu ci statnu Ake je to pre Slovaka chodit na VS do Prahy ci v CR, a financne tiez? dik Otvor fórum »
26. 12. 2015 15:35
9
A Game of Thrones
Ahojte, premýšľam, že si kúpim túto knihu v originále (v angličtine), počula som na túto sériu veľmi dobré ohlasy, ale stále nejako váham ... Videla som asi štvrtinu z prvého diela seriálu a nenadchlo ma... Otvor fórum »
26. 12. 2015 14:52
23
Kedy sa vraciate do bežného posviatočného života?
Do práce/ do mesta, kde bývate/ do školy/ z dovolenky..A chcete nech už je po, alebo vám sviatkovanie vyhovuje? Otvor fórum »
26. 12. 2015 12:38
3
Problem s fb messengerom
Stale mi na messengeri ukazuje "waiting for network/connecting to network, ale pri tom, net mi funguje, a aj vsetky ostatne aplikacie co mam tak s tym nemaju problem.. Stretli ste sa s takym niecim? Ze sa vam... Otvor fórum »
26. 12. 2015 12:18
15
Na akom svetadiely by ste chceli žiť a prečo?
26. 12. 2015 10:47
11
Cigarety s nizkym dechtom
Zdravím, viete mi povedať niekto ktoré cigarety sú hlavne z pohladu dechtu zdravšie ? Myslim že je to ta najvčšia svina v cigaretach tak keby je tam ho najmenej, nerátajte slimky. Doteraz som fajčil LM a... Otvor fórum »
26. 12. 2015 01:03
9
Vianoce sviatky chlastu a cigariet :)
tak co teda chlastate ? dnes by sa uz malo je Stefana kedysi aj zabavy boli aj dnes mozno niekde este no ale to je jedno chlastat treba a potom budete mat pozehnane stastne a vesele takze sup sup davaj... Otvor fórum »
26. 12. 2015 01:02
5
Pokerstars
Chcel by som si zahrat poker o real money ale nemam este 18 mozu mi nato nejako prist ked mi napriklad budu posielat vyhru mozu si to nejako overit? Otvor fórum »
26. 12. 2015 00:18
22
HUD. SKUPINA
Dobrý večer, chcela by som rozbehnúť hud. skupinu takže ak niekto hráte na nejaké hud. nástroje, alebo viete spievať mi napíšte :) Západné slovensko, + niekto na skladanie muziky, spevu. . Otvor fórum »
25. 12. 2015 21:27
22
Alkoholizmus ,,.
Máte v rodine veľa alkoholikov? A ako sa z alkoholom vyrovnávajú? Darí sa im abstinovať alebo sú stále namočený v liehu .. Ja pochádzam z takej rodiny, kde sú skoro všetci alkoholici. A fakt neviem... Otvor fórum »
25. 12. 2015 18:08
17
Alkohol na svahu
Ako je to so "zahriatím" na svahu na Slovensku? Vie dakto objasniť? :) Otvor fórum »
25. 12. 2015 17:48- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- Strana moderného Slovenska (SMS)
- OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO - NOVA)
Ďalšie možnosti »