Diskusie - 1143. stránka fóra
2
Objednávka z CZ
Zdravím. Chcem sa opýtať čo všetko treba platiť pri objednávke z CZ. jedná sa o tento podvozok. http://www. sportracingparts. cz/p/6041/stavitelny-podvozek-bc-racing-br-ra-bmw-3-series-451mm-e30-82-94 ak to dobre pocitam tak to vyjde 22710czk? =840e? či? Otvor fórum »
7. 1. 2016 22:01
9
Meditácia
Ahojte. Je tu niekto kto medituje? Ja by som chcel začat, ale mám otazku. Kedže nepoznam nikoho kto medituje tak sa chcem opytať či to naozaj človeka "zmení" akože myslim v tom zmysle ze sa nebude... Otvor fórum »
7. 1. 2016 21:01
26
Aký predmet by vás na škole potešil keby bol?
Nieco do zivota kde ucia napr. ako podat danove priznanie, naco bacha pri podpisovni zluvy... pripadne daco umelecke(sitie, keramika)... hocico po com by ste tuzili/by podla vas malo zmysel ale na vasej/inej skole taky predmet nie je. Otvor fórum »
7. 1. 2016 20:32Vysvetlenie? O. o
http://www. csfd. cz/film/280254-dum-na-konci-ulice/prehled/ ← Prosím Vás, može mi niekto vysvetliť pointu tohto filmu? :D pretože som ho nedávno dopozerala a trošku ma to zmiatlo.. A prečo na konci toho chlapca jeho mama nazvala, že je Carrie-Anne? O. o... Otvor fórum »
7. 1. 2016 20:16
6
Poštova vs. Šrobarka
Ahoj. ktra z tychto dvoch skol je lepsia, poprilane nejake lepsie kosicke gymko. teraz som osmacka(ale chcem 4rocne gymko) som naucena ucit sa pravidelne, priemer mam 1, 0 a budem dochadzat vlakom:) Otvor fórum »
7. 1. 2016 19:31
14
POMOC vlasy
Potrebujem poradit.. viem že semi permanentné farby na vlasy je možné riedit kondicionerom pre ziskanie pastelovej farby.. čo by sa udialo keby pridam kondicioner do permanentnej? Otvor fórum »
7. 1. 2016 18:21
4
Program na úpravu videa
Ahoj. Potrebovala by som poradiť s jednou vecou. Chcela by som upraviť video, ale len tak, že ho zrýchlim nevie niekto z Vás o nejakom Free a jednoduchom programe na spravenie tohto. V mobile som to skúšala ale... Otvor fórum »
7. 1. 2016 17:43
2
Potrebujem pomoc s francúzštinou
Ahojte, je tu niekto natoľko ochotný, že by mi odkontroloval jeden dokument z francúzštiny? :-) Má 300 slov, je to taká tá najjednoduchšia francúzština, aká môže byť (učím sa ju 4 mesiace). :-) Otvor fórum »
7. 1. 2016 16:56
19
STU FEI /FIIT
Ahojte , chodím na gymo a neviem sa rozhodnúť na akú VŠ ísť. Matika ma odjakživa bavila, len horšie s tým programovaním. Čo hovoríte na tieto fakulty. Je to fakt také náročné alebo sa to... Otvor fórum »
7. 1. 2016 16:04
6
Matematici/Architekti, pomoc!
Ahojte, potrebujem pomoc ohľadom stereometrie. Konkrétne ohľadom nárysu, bokorysu a pôdorysu kocky. Idem o týždeň na prijímačky a hľadám ochotného človeka, ktorý by mi pomohol vyriešiť 2 krátke úlohy, ktoré som našla na stránke... Otvor fórum »
7. 1. 2016 15:19
13
"Iní" ľudia
O akom človeku by ste povedali, že iný? Akou povahou disponuje a povedal vám niekto niečo podobné? Otvor fórum »
7. 1. 2016 13:44
2
Fitness centrum Žilina
Nepoznáte nejaké dobré fitness centrum/posilňovňu v Žiline ? Aby nebola nejaká drahá a hlavne aby som mohol železo chytiť hneď a nečakať 5 min kým dotyčný docvičí :D Otvor fórum »
7. 1. 2016 11:15
9
Čo mi spraví so zubom?
Neviete prosím Vás, čo mi zubárka spraví so zubom, keď mi asi pred týždňom vypadla plomba a včera ma len trochu bolel ale do rána mi trochu opuchol. Bude mi to trhať, alebo mi to vyvrta... Otvor fórum »
7. 1. 2016 09:03
11
Jon snow ako blondak
vyzeram daco ako jon snow, teda vlasy, trochu viac su afrovskejsie no, a strasne rozmyslam pri mojej druho tretej puberte urobit novu zmenu na novy rok - dat sa blond, a to som taky tmavohnedy kuceravy,... Otvor fórum »
7. 1. 2016 02:17
2
Metrový textil ŽILINA
Čautee :) Prosím vás nepoznáte nejaký obchod s metrovým textilom v Za :) ak áno + kde sa nachádza :D :) Otvor fórum »
7. 1. 2016 00:10
6
Dotazník - mediácia pozri link v texte
som študentkou Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave. Touto cestou by som Vás chcela požiadať o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa zameriava na mediáciu. https://docs. google. com/forms/d/1CJVKJy7XeSfDGdJzLKjzWZhBvbInlj Otvor fórum »
6. 1. 2016 22:09