Diskusie - 1138. stránka fóra
5
Čierna obrazovka na FACEBOOK-u
Ahojte, mám takýto problém a neviem si poradiť. Ked sa prihlásim na Facebook, tak mi sčerná obrazovka, ked na ňu hocikde kliknem tak normálne zosvetlie, nabehne obraz a všetko je OK. Toto mi robí... Otvor fórum »
10. 1. 2016 22:16
25
Trojka
Baby, vadilo by vám, keby váš partner chcel zobrať gumenú anču s vami do trojky? Alebo vadilo by vám, ak by ste nemali chut na sex a chlap by vybral anču zo skrine a... Otvor fórum »
10. 1. 2016 21:36
2
UPJŠ - odbor Biológia Bc.
Sú tu nejaký študenti alebo niekto kto tam má spolužiakov, že aký je názor na túto fakultu a odbor ? :) Je ťažké sa tam dostať ? (ak hovoríme o bezproblémovosti s bio a chémiou) Aké sú prijímačky... Otvor fórum »
10. 1. 2016 21:14
5
Prosím vás kde sa dajú zrýchlovať videá ?
:)viete mi niečo poradiť nejakú appku na Android alebo do PC (Windows? ) Otvor fórum »
10. 1. 2016 21:11
9
Práca barman čašník
Čaute pracujem ako programátor a po víkendoch by som chcel pracovať ako barman / čašník (nechcem to koli penizom ale zo zaujmu o pracu) čo k tomu potrebujem vedieť? Musím mať barmanský kurz? Otvor fórum »
10. 1. 2016 20:45
13
Prečo pre nás "iný" môže predstavovať nebezpečenstvo ?
čus, potrebujem vaše názory k tejto drblej otázke, musím do zajtra napísať jednu diskusiu do školy, iný - myslí sa ako iní ludia, iné kultúry, atď :( dík! Otvor fórum »
10. 1. 2016 20:09
8
Vyhadzov zo školy. Kedy sa treba prihlásiť na ÚP?
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom toho, čo mám robiť keď som nesplnila požiadavky VŠ na prechod do druhého semestra... teda už nie som študent... do kedy sa mám nahlásiť na ÚP? Alebo som študentom až do... Otvor fórum »
10. 1. 2016 19:50
10
Psycholog
myslíte, že je blbosť ísť k psychologovy, keď cítite, že ste na tom psychicky zle? Otvor fórum »
10. 1. 2016 19:45
9
Zimné topánky
Mám rada zimu, ale nemám rada zimné topánky.. hlavne čižmy.. Neviete mi niekto poradiť kde by som našla pekné zimné tenisky ? Nech sú zateplené alebo ja neviem proste zimné tenisky :D ďakujem Taktiež by som rada... Otvor fórum »
10. 1. 2016 18:45
15
Chceli by ste sa zúčastniť reality show ?
10. 1. 2016 17:24
11
Ranné vstávanie a kvalitný spánok
Kedy ráno vstávate? Okolkej chodíte vecer spat? Ja mám problém so vstávaním, nedokazem sa prinutit rano vstat, ako sa prinucujete vy? Npr. Dnes som vstala o 16:00!:( co ist robit aby som rano vstala normalne o 6?... Otvor fórum »
10. 1. 2016 16:23
1
25
Akým spôsobom najradšej cestujete?
Nemyslím do práce a do školy ale niekam za dobrodružstvom, do dialok..... pešo, bicyklom, vlakom, autobusom, lietadlom, lodou, autom, na koni, na motorke... čo z toho máte najradšej? Otvor fórum »
10. 1. 2016 15:31
53
Dvaja muži
Dúfam, že sa tu nájde niekto, kto mi spraví psychiatra, kto mi pomôže v mojom probléme, pohnúť sa ďalej, lebo ja už neviem ani myslieť. Bude to dlhšie, preto sa rozpíšem v prvom... Otvor fórum »
10. 1. 2016 14:43Brigáda v Španielsku
Zdravím! Potrebovala by som od vás radu alebo odporučenie, skúsenosť, s brigádou v Španielsku (zber ovocia/zeleniny, práca animátora v hoteli). V období júl/august + príp. september. Neviete o niečom/niekom? Ďakujem vopred :-) Otvor fórum »
10. 1. 2016 14:20
1
Učiteľstvo odborných ekonomických predmetov
Študuje to niekto z vás ? :-) Otvor fórum »
10. 1. 2016 14:16Umenie života (HK)
Ahoj. Potrebovala by som báseň na HK lenže problém je, že som ju už mala vybratú ale nikde ju na googli neviem nájsť. Knižnicu teraz k dispozícii nemám a tú báseň potrebujem do zajtra. Preto sa Vás chcem spýtať či... Otvor fórum »
10. 1. 2016 12:59
1
Divadelná fakulta VŠMU
Prosím odpoveď na moju otázku a to kde sa táto fakulta v Bratislave nachádza keďže tam chcem ísť na DOD. Na stránke mám v tom chaos (Sídlo Divadelnej fakulty: Zochova 1, Poštová adresa : Ventúrska 3, ... Otvor fórum »
10. 1. 2016 12:53