Diskusie - 1134. stránka fóra
14
Rozdelenie prudu pri paralelne zapojených rezistorch
ahojte. Poraďte mi alebo resp. naučte ma , že v akom pomere rozdelim prúd I=4A pri dvoch paralelne zapojenych rezistorov. U jednoho je odpor 4 a u druhého 6 ... Mna to proste nenapadne ani... Otvor fórum »
14. 1. 2016 18:49
6
Chudnutie? Cvičenie? Aké cvičenie?
Caews:D Nevie mi niekto poradiť aké je najlepšie cvičenie ak chcem schudnuť? Síce chodím na gymnastiku, a le to je iné. (P. S. Ak mi budem šťastná ak mi poradíte aj ohladom stravy ; ) ) Otvor fórum »
14. 1. 2016 16:51
22
Praktická maturita obchodná akadémia
Myslim programi Omega, Olymp, Alfa... kto ste s toho maturovali učili ste sa mnoho ? Je to dost hard ? Otvor fórum »
14. 1. 2016 15:31
8
Lumbalna punkcia
Ahojte chcela by som sa opytat ci tu je niekto absolvoval tento zakrok - lumbalna punicia a ci mal take strasne bolesti hlavy ako ja a po akom case mu to preslo alebo co mu na to pomohlo ... lebo... Otvor fórum »
14. 1. 2016 14:09
15
Je podľa vás politicky korektný,,.
... slovenský systém rodných čísel, v ktorých je jednoznačne definované pohlavie osoby? Čo ak som trans-inter-queer gender osoba bez pohlavia? :-( a ešte otázka, keď sa dá niekto preoperovať, ostane mu rodné číslo... Otvor fórum »
14. 1. 2016 13:07
3
Partnerka na ples
Hladam partnerku na ples tuto sobotu. Vek 20-26 kosice, ke-okolie. Pis spravu poskytnem blizsie info aj novsie foto :) kamaratka co mala ist ochorela, preto takto na poslednu chvilu :) Otvor fórum »
14. 1. 2016 12:56
1
Huawei, Alcatel a ine,,.
Zdravim, ma niekto skusenosti s mobilom HUAWEI Y530 Black, alebo s ALCATEL ONETOUCH 4027D PIXI 3 . pripadne ak sa tomu niekto rozumie, nejaky dobry mobil v podobnej cenovej rovine?? :-) Otvor fórum »
14. 1. 2016 12:34
7
Oplatí sa podľa vás prevádzkovať web zameraný na knižné recenzie?
- oplatí, navštevujem také weby
- oplatí aj kedˇja osobne také weby nenavštevujem
- neoplatí (do komentu napíš prečo)
Hlasuj »
14. 1. 2016 12:29- oplatí aj kedˇja osobne také weby nenavštevujem
- neoplatí (do komentu napíš prečo)
Hlasuj »
5
Batožina a londýnske metro
Ahojte cestovatelia! :) Idem prvýkrát do Londýna a zaujímalo by ma, ako to je s batožinou v metre, či sa za ňu platí a či sa to vôbec dá v takom preplnenom metre v pohode zvládnuť :)... Otvor fórum »
14. 1. 2016 09:49
5
Univerzita Komenského a Masarykova Univerzita
Rád by som vedel, či vysvedčenia zo strednej školy nejako ovplyvňujú prijatie na UK a MU. Alebo jedinou (hlavnou) sú prijímacie skúšky (TSP). :Dík za odpovede. Otvor fórum »
14. 1. 2016 07:41
9
Horor
Hľadám jeden horor - no horor neviem či sa to tak nazvať ale vraj to bol horor. Sa mi zdá že to bol slovenský ale nie som si istý, no mál také predpoklady nízkorozpočtového filmu. Dej sa... Otvor fórum »
14. 1. 2016 01:57Plátno
ahojte, neviete kde sa da kupit maliarske platno formatu A1 za co najlacnejsie v bratislave? Otvor fórum »
13. 1. 2016 23:37
4
Text
Čaute, je tu niekto z vás kto píše texty piesní? Potreboval by som nejaký text, ktorý je smutný a opisuje sám seba. Keby tu niekto taký bol, tak prosím napíšte do komentára. ´Dakujem. Otvor fórum »
13. 1. 2016 23:05
6
Lacny mobil
Vie mi niekto poradit mobil tak cca okolo 100 €, kde baterka cosi vydrzi a ma aspon ako tak dobry fotak?? Dakujem :-) Otvor fórum »
13. 1. 2016 22:40
4
CHEMIA- LIPIDY TEST prosím!!
Prosím POMOC-TEST : ako vyzerá konštitučný vzorec glycerolu, kys. olejovej a 2-monostearylglycerolu? Plus priebeh chem. reakcie glycerol a kys. palmitová? A aký je % obsah kyslíka v kys. palmitovej? kolľko sodného mydla pripravime... Otvor fórum »
13. 1. 2016 22:24
21
Neviem čo chcem
Je to možno dlhý text, ale kto má dlhú chvílu, skúste to. Neviem ako by som začal. V tomto období riešim ako veľa ľudí vzťahy. Neviem však sám asi čo chcem, tak... Otvor fórum »
13. 1. 2016 22:23
13
Prestup na Gymnázium Jura Hronca
Ahojte, zvažujem prestup na GJH, bývam 5 hodín vlakom od Bratislavy a jediné, kvôli čomu si hovorím, že asi nie, je to cestovanie. Ak je tu niekto, kto je na tej škole a... Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:23