Diskusie - 1129. stránka fóra
18
Co by ste robili, keby,,
Je nemcina vas druhy materinsky jazyk, mate maturitu na strednej (dobrej) odbornej skole vo viedni, a studujete momentalne (prvy semester) na univerzite vo viedni, odbor ktory vas bavi (ale niekedy sa pytate, ze kedy toto v... Otvor fórum »
18. 1. 2016 12:36
38
Z ktorého regiónu Slovenska pochádzaš?
18. 1. 2016 11:19
7
Mám vôbec chodiť na skúšky,,.
... ak aj tak neplánujem pokračovať v tomto odbore ani prestúpiť na odbor podobného typu kde by som použil vedomosti z tohto bazmeku? Otvor fórum »
18. 1. 2016 08:47
33
Výška alebo hudba,,? (čo mám robiť?)
Na výške ako prvák študujem odbor ktorý ma zďaleka nebaví a myslím že nepoznám človeka ktorý by do toho bol vyslovene zažraný. Ide o prekladateľstvo tlmočníctvo. Už dlhšie rozmýšľam že zmením školu... Samotné rozhodovanie kam podať... Otvor fórum »
18. 1. 2016 01:17
11
Mali ste smegmu? (tzv. rybacinu spoza predkozky)
Ako mlady fagan ked som mal tak trinast sa mi to obcas stalo a nechapem preco. Dokonca raz, dva aj v strnastich, mavali ste to aj vy? Je to tym prechodom do puberty? Alebo ak baby... Otvor fórum »
18. 1. 2016 00:40
20
Vysoká škola
je na tomto fóre ešte niekto kto na ňu preboha nechodí ? :D Otvor fórum »
18. 1. 2016 00:22
4
Hľadám redaktorov na môj web
Ahojte, na stránke comicbox. eu píšeme o filmoch/seriáloch natočených podľa komiksov. Hľadáme kolegov, ktorí by mali záujem písať články. Ponúkame finančnú odmenu za každý článok a autor najlepšieho článku mesiaca dostane dva lístky... Otvor fórum »
17. 1. 2016 23:25
11
Vysoka skola v Dansku
Je tu niekto kto sa tiez hlasi do Danska na vysku tento rok? :) Co idete studovat a kam presne? Otvor fórum »
17. 1. 2016 21:18
14
ERASMUS
Ahojte, boli ste niekto na Erasme? Kde? Aké ste mali náklady na život tam? Chcela by som sa prihlásiť, vôbec neviem kam a dôležitým faktorom sú pre mňa financie. ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
17. 1. 2016 20:48
3
Práca zahranicie
Ahoj kde v EU sa da pracovat aj skor ako v 18? Ako zacat? Mate niekto nejake skusenosti? Rady ; ) ? Dakujem pekne . Otvor fórum »
17. 1. 2016 20:26
16
Náhrada vitamínov
ahojte :) chcela by som sa opýtať na váš názor, ak je niekto vegetarián, mylslíte si, že by mal prijímať chýbajúce vitamíny ( najčastejšie B12 a Omega3) vo forme nejakých tabletiek alebo vo forme rybieho oleja ?... Otvor fórum »
17. 1. 2016 19:55
8
Hviezdoslavou kubín
aahojteee .. rýchlo potrebujem nejakú basen na hviezdoslavou kubin, dačo pre stredné skoly, !! je to súrne fakt ďakujem....ak viete prosim rovno mi ju sem hodte celu !! Dakujem Otvor fórum »
17. 1. 2016 19:46
6
Pomooooc potrebujem niečo na recitáciu .
Nazdar valasy a ostatná chamrať !(klasifikujte sa sami) učitelka nám povedala nech si najdeme niečo na recitáciu tak mi sem hoďte nejaké lahké a zaujímavé texty na 4-5 minut recitácie . Díky A mimochodom može to byť bars... Otvor fórum »
17. 1. 2016 19:27
3
škoda 120 vymena motora
čaute je možné vymeniť na škode 120 motor za nejaký spolahlivejší napr. moj typ je z 1, 3 z felície ?? dakujem za pomoc Otvor fórum »
17. 1. 2016 19:20
9
PC, NOTEBOOK NA MAINSTREAM HRY
Mám PS4 takže nové hry hrávam tam :D ale hry ako CS GO, HS, WoT a WoW alebo podobné :D DOTA 2 :D proste čo je lepšie na ne? PC alebo Notebook? nechcem moc mínat takže... Otvor fórum »
17. 1. 2016 18:33
17
Keď som stratil doklady musím najprv na políciu?
Proste nestačí hneď ísť vybavovať nové doklady? Stratil som všetko a už asi v Česku cestou späť na Slovensko. Občianska, vodičský, kreditka, ISIC, zdravotná :D Neviem načo by som sa mal ťahať nahlasovať to ak aj tak... Otvor fórum »
17. 1. 2016 16:56
3
Ak pomaľujem sadrokarton farbou, bude sa na ňu dat ešte omietka?
Trochu staviteľská otázka... viem, ze to znie divne, ale rada by som vedela odpoveď. Ďakujem Otvor fórum »
17. 1. 2016 16:49- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- vo fabrike za pásom, cely zivot rovnaka uloha
- radšej by som zomrel
Hlasuj »