Diskusie - 1124. stránka fóra
2
Pomoc
Ahojte. Hľadám ľudí, ktorí sú EVIDOVANÍ NA ÚRADE PRÁCE. Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, potrebujem vyplniť anonymný dotazník na diplomovú prácu. Trvá to len chvíľku. Ak sa nájde náhodou niekto ochotný, ... Otvor fórum »
23. 1. 2016 12:08
4
Fyzika - dynamika
Zdravím, potreboval by som konzultovat 2 priklady z fyziky. Zadanie 1. príkladu: http://tinypic. com/r/2e1ahrt/9 riešenie príkladu: http://tinypic. com/r/2v1xbb4/9 Kliknite na link, a potom... Otvor fórum »
23. 1. 2016 12:01
14
Čomu by ste sa chceli venovať popri škole alebo práci?
Napríklad: dobrovolníctvu, práci v občianskom združení, v charite, alebo v neziskoskovej spoločnosti. Čo by vás bavilo? Lebo pilierom demokracie je aj fungujúca občianska spoločnosť. Alebo čo by vás bavilo keby ste za to dostávali... Otvor fórum »
23. 1. 2016 10:24
29
Vzťahy
Cujte, ako dlho vam trvalo kym ste si pri niekom uvedomili, ze to je ten pravy, resp. ze k nemu citite nieco viac ? Otvor fórum »
23. 1. 2016 00:27
28
Ako by ste potrestali toho vystreleneho sefkuchara?
z telerana, zato ze tu hrubu lajnu chcel fuknut sam a nerozdelil sa spravodlivo s ostatnymi? Otvor fórum »
22. 1. 2016 23:02
6
Kde kupit umelecke potreby
Dobry den poradili by ste mi chcela by som si kupit dreveny material (v tvare srdca, stvorca , obdlznika, oval, ... ) na servitkovu techniku vo vacsom mnostve a za zvyhodnenu cenu. (cena za 1ks ak by sa... Otvor fórum »
22. 1. 2016 22:57
12
Práca cez internet
Ahojte ľudia :) máte skúsenosti S nieakou prácou cez internet? Niečo seriózne :) potrebujem zarobiť no popri škole je to horor :) tak ak niečo máte hoďte to sem :) Otvor fórum »
22. 1. 2016 22:34
2
Seka youtube
seká mi youtube... Prečo:(( posledné dva dni, od kedy som nainstaloval novy adobe flash player, a neviem ci mozem downgrade, nove safari resp posledna aktualizacia... internet mám velmi slusny tak neviem no. Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:59
3
Zamrznuté sklo na aute,,
Ahojte :D Čo by ste vedeli poradiť na zamrznuté sklo na aute ? Ovšem problém je že nie z vonka ale z vnútra :D :D Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:56
8
štátnice z angliny
Prosím vás, je tu niekto kto by mi mohol pomôcť ohľadom štátnic z angličtiny? Teda konkrétne či sa mi to oplatí robiť, či mi to pomôže a tak.. či nie sú lepšie tie medzinárodné certifikáty.. ide... Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:16Knihy o Anne
Zdravim... Nema niekto nejakym zazrakom na predaj celu seriu knih Anny zo zeleneho domu? Viem ze toto nie je bazar.. Ale ak by... Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:56
1
Biele oramovanie fotky
čaute neviete mi niekto poradit appku na taky biely ram na fotky ? diki moooc Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:46
6
Učenie jazyka
Ahojte. Poznáte nejaké stránky, niečo ako pokec, ale niečo kde sa dá písať s ľuďmi zo zahraničia a tak sa zlepšiť napr. v angličtine, nemčine alebo v iných jazykoch? Googlil som ale našlo mi väčšinou... Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:29
28
Hej, birdzáci v Brne: Nedáme stretko?
Ahojte, tak mi napadlo obnoviť tradíciu živých stretnutí birdzákov, o ktorej sa tu už v poslednej dobe vôbec nehovorí (alebo, aspoň som nepostrehla. ) A keďže som teraz v Brne, tak tam - môj tip je... Otvor fórum »
22. 1. 2016 18:28
3
STU
Niekto tu je na strojníckej fakulte na STU-čke ? Rozmýšlam si tam dať prihlášku, oplatí sa to, baví vás to tam a šli by ste tam znova ? ešte roozmýlšma aj nad stavebnou alebo FEI ale tam že... Otvor fórum »
22. 1. 2016 18:13- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.