Diskusie - 1123. stránka fóra
15
Zoznamka s panáčikom či čo :D
Čau. Asi pred 5-6 rokmi bola taká česká zoznamka kde ste mali panáčika a mohli ste s ním chodiť do kina, na zmrzlinu na diskotéku a takto :D :D neviete ako sa to volá? Otvor fórum »
23. 1. 2016 20:41
22
Pre baby: Rychlo sa spravim, vadi?
Chcem sa báb spýtať, či vám vadí, keď sa chlap rýchlo pri fajke a pri sexe správi? Aj nepriek tomu, že vydrží pokračovať ďalej a spraví sa potom ešte zopár ráz? Dik..zaujima ma co si o tom... Otvor fórum »
23. 1. 2016 20:10
30
Čo musí byť na dokonalej pizzi?
co na nej milujete mat a co na nej nenavidite? :D akurat som si robila s kamkou pizzu a skoro na vsetkom sme sa pohadali co sme tam chceli dat, tak ma zaujima co je pre koho uplne divne... Otvor fórum »
23. 1. 2016 19:45
8
Psíčkari SEM!
Tí, čo sa staráte aspoň o jedného psíka, vyplňte pre moju sestru, prosím, tento dotazník :) http://www. survio. com/survey/d/W5U9A0H4G0A8C9M6J Má len 4 otázky a zaberie cca 20 sekúnd! :D Ďakujem! Otvor fórum »
23. 1. 2016 19:08
5
Obavy z praktickej maturity
Momentálne som tretiak ale už teraz rozmýšľam nad maturitou. Slovenského jazyka a Anglického sa nebojím dokonca ani ústnej skúšky z praktických predmetov. Ale praktickú skúšku ... som elektrikár takže mám obavy zo zapojení, ktoré... Otvor fórum »
23. 1. 2016 18:43
15
Zazitok na chate, byte,,.
Aky najsialenejsi zazitok ste zazili na chate, alebo byte? Otvor fórum »
23. 1. 2016 18:24Magisterské štúdium v Dánsku
Ahojte, máte niekto skúsenosti so štúdiom v Dánsku (najlepšie na Aarhus university)? Bakalára dokončím tento rok na Slovensku a chcela by som pokračovať na tejto univerzite, ale neviem aké mám šance, keďže niektoré predmety sa dosť... Otvor fórum »
23. 1. 2016 17:59Zber ovocia v zahraniči
Prajem pekny den. Chcem sa opýtať ludi ktorí boli zbierať nejake ovocie v zahraniči cez leto či nemaju nejake kontakty alebo konkretne firmy na takuto prácu. Dakujem Otvor fórum »
23. 1. 2016 17:23
41
Koľko toho za deň zjete?
Čaute, ako vyzerá váš jedalniček na bežný deň? Koľkokrát denne jete, čo a aké porcie? Ja som sa v poslednom čase nejako rozpapala a jem 5-6 krat denne a nemalé porcie, tak chcem vedieť ako ste na... Otvor fórum »
23. 1. 2016 17:04
3
Rozdelenie strany v PS
Ahojte, ako prosím Vás rozdelím stranu v PS na tri rovnaké časti aby sa mi to potom dalo skladať ? Otvor fórum »
23. 1. 2016 16:51
6
Mastné vlasy bez objemu, pomôže farba?
Ahojte keď si vlasy umyjem obyč. šampónom sú hnusné už po uschnutí a mastné už za 2-3h totálne. V takejto miere je to odkedy si nefabrím vlasy (3. r) myslíte že by mi farba pomohla? Neviete poradiť nejaky... Otvor fórum »
23. 1. 2016 16:27
4
WW II PC HRY
Čaute. Viete mi niekto poradiť hry na PC s tématikou WW II? Hra musi mat 1. person pohlad strategie ma nezaujimaju hry mozu byt aj starsie to mi nevadi. Hral som už CoD, Battlefield, Brothers... Otvor fórum »
23. 1. 2016 15:38
1
Kúpa auta
Dobrý deň, Uvažujem nad kúpou nového auta. Tento rok sa to akurát menilo. Predajca bude musieť pri odhlasovaní predložiť veľký aj malý techničák a až potom si ho môžem ja prihlásiť. Máte niekto aktuálne skúsenosti... Otvor fórum »
23. 1. 2016 14:42
33
Vitariánstvo - Raw food
Čaute, spravila som rozhovor s jedným vitariánom. http://wopss. sk/2016/01/andrej-matko-zdravej-stravy-by-ste-sa-nemali-bat/ Ak sa zaujímate o stravu, mohli by ste mi napísať, čo si o vitariánstve myslíte? :) Dík. Otvor fórum »
23. 1. 2016 14:27Off-road jazda (Bratislava)
Boli ste niekto? :) Chcela by som darovať jazdu, našla som toho na nete viac a neviem si vybrať. Otvor fórum »
23. 1. 2016 13:39Geoturizmus
Ahojte. Je tu niekto taký kto by chcel študovať geoturizmus v akd. roku 2016/2017? Otvor fórum »
23. 1. 2016 13:31- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.