Diskusie - 1117. stránka fóra
59
Ach chlapi,,.
Dostala som od jedneho chalana pozvanie na ples, vsetko bolo super, pravidelne sme sa stretavali, bol najviac zlaty. Prisiel ples, cely vecer sme sa bavili aj s jeho partiou, no na zaver mi z nicoho nic povedal, ze so mno... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:15
12
Valentin
Ahojte, s frajerom sme sa dohodli, ze si urobime romanticky valentin typu ze nieco dobre uvarim, kupime si vinko atd :) Mate nejaky napad na receptik? Chlapci co by bas potesilo? Dievcata co odporucate? Frajer... Otvor fórum »
31. 1. 2016 14:02
24
Prehrievanie notasu pri hrani
prosim prosim, ako urobim, aby mi prestalo prehrievat notasik, ked hram skyrim??? predtym, ked som ho naposledy hrala a dohrala, neurobilo mi to ani raz :( acer aspire 7750g mam Otvor fórum »
31. 1. 2016 12:56
6
Brigada v zahraniči (zameranie šport)
Ahojte, rozmyšľam nad letnou brigadou v zahraniči. Som celkom športovo založeny človek, preto by som to chcela, aby dana brigada suvisela so športom (napr. inštruktor windsurfingu). Ovladam angličtinu, trochu taliančinu. Nejake tipy... Otvor fórum »
31. 1. 2016 11:50
25
Môže tak rýchlo zmeniť názor ?
Jenen chalan mi napísal : ,,mam ta rád :)" a ja som mu napisala ze aha jeho mam rada... A keď som mu napisala za 5 hodín ,,ahoj" tak bol na mna dost hnusný.... Môže chalan zmeniť nazor... Otvor fórum »
31. 1. 2016 11:27
14
Bývanie v komunite,,. ?
V Holandsku je to bežné, že ľudia sa zgrupujú a vytvárajú spoločenstvá. Čiže bývajú komúne, podľa svojích zaujmov, záľub. Na Slovensku je to hudba budúcnosti, ale raz to príde aj k nám. Vedeli... Otvor fórum »
31. 1. 2016 09:17
40
Aké máte tetovanie?
A chceli by ste byť aj skoro celý potetovaný? A aké motívy sa vám páčia? A boli ste už niekedy na tattoo convention? Otvor fórum »
31. 1. 2016 06:13Headset
Ma niekto skusenost s http://prntscr. com/9x0dcu .... ci sa po dlhsej dobe nieco nedojebe Otvor fórum »
31. 1. 2016 00:45
18
Co s tým ?
jeden chalan mi napísal : napisem ti neskôr . A uz nenapísal (pred tým mi povedal ze sa mu páčim , cele je to zložitejšie ) mam čakám ze mi po 3 dňoch este napise alebo nie ?... Otvor fórum »
30. 1. 2016 22:32
32
Vážia si povrchní chlapi slušné a zásadové ženy?
Sú im/podľa nich úplne ľahostajné? nezaujímavé? trápne? suchárky? ... Alebo si to vážia a v kútiku duše ľutujú, že oni sami sú povrchní? .. ... Pridajte svoje názory, postrehy a skúsenosti :) ... som... Otvor fórum »
30. 1. 2016 21:57
17
Smartfon
Mobil do 800e - plánujem ho mať tak ďaľších možno aj 10 rokov :D :D ( alebo trošku menej :D ) Rozmýšľala som nad Iphone 6s , Samsung Galaxy S6, Huawei P8 , Samsung Galaxy... Otvor fórum »
30. 1. 2016 20:52
8
Život v meste alebo v jeho satelite?
30. 1. 2016 20:47
12
Chemická otázka
Ahoj, potrebovala by som pomôcť s touto úlohou: Máme 200g 25%-ného roztoku chloridu amónneho. Treba určiť, či potrebujeme vodu odpariť alebo pridať, aby sme pri teplote 90°c získali nasýtený roztok. Rozpustnosť NH4Cl pri teplote... Otvor fórum »
30. 1. 2016 19:46
41
Kostol otázka na veriacich
Ahojte chcel by som ísť do kostola prvý krát ako mam byť oblečený ak nemám oblek čo mám robiť a čo nie aby som nikoho nepochopil a veci ohľadom správania proste všetko do kresťanského kostola Otvor fórum »
30. 1. 2016 18:05
4
Žít Brno,,. ?
Ľudia čo študujete alebo pracujete v Brne, čo si myslíte o tomto hnutí? Má vašu podporu? Otvor fórum »
30. 1. 2016 17:28
7
Pisateľský blok
Stalo sa vám to? Sedíte pred počítačom resp. nad papierom a snažíte sa napísať nový článok alebo príspevok na blog. Nič sa nedeje, neviete ako začať a nemáte žiaden nový nápad. Otvor fórum »
30. 1. 2016 17:25- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.