Diskusie - 1111. stránka fóra
20
Masmedialka alebo Psychologia UCM
Ahojte, prosim Vas ak mate seriozne rady, napiste mi ich, neviem sa rozhodnut :( Otvor fórum »
4. 2. 2016 21:31
4
Súbory Win 10
Môj geniálny nový PC sa rozhodol že sa ide automaticky preinštalovať z win 8 a win 10. Hovorím si okej. Lenže teraz keď si niečo uložím na plochu, dokument vo worde, odkaz na hru, všetko... Otvor fórum »
4. 2. 2016 20:18
14
Strojcek na zuby
Bola som u celustnej zubarky a mala by som nosit strojcek na zuby ale problem je taky ze mi musia vytrhnut 2 zuby pre nedostatok miesta pretoze mam aj predkus ale zubarka povedala ze by mi mohla ostat mala medzera... Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:53
8
Výživové doplnky
Chcel by som svojmu zdraviu dopomôcť, lebo si uvedomujem, že tak ako ostatný ani ja nedokážem zjesť za deň 5KG ovocia a zeleniny. Máte skúsenosti s dlhodobejším užívaním nejakých doplnkov, vitamínov... ? Osvedčili sa ? Aký... Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:50
12
Dotazník dominancia vs submisivita
Veľa z Vás sa sťažovalo, že dotazník je zložitý na vyplňovanie, tak som ho zjednodušila len ma nebonznite sa to nesmie :P Ďakujem za Váš čas https://docs. google. com/forms/d/101HeIdI3Srtf9huhhmjuTaib5YDLrVVa5RFl3A9_Srg/viewform?edit_requested=true Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:46
23
Môj zdravotný problém
Ahojte mávam rôzne ťažkosti a doktori mi nevedia pomôcť tu je ich zopár: -Tá hlavná ťažkosť tlak v krku (z toho tlaku mi neni 2 krát do jedla), nechut, tachikardia, nizky tlak, čudný pocit v hrdle na zvracanie ... Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:45Dotazník
už mi chýba len pár ľudí, prosím zapojte sa do dotazníka k bakalárke, budem veľmi vďačná za každú pomoc :) LEN ŠTUDENTI VŠ http://www. survio. com/survey/d/O1U1F3S6K6Y8V9G1A Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:45
62
Myslíte si že sa vyznáte v ľuďoch?
Dokážete podľa prvého dojmu zhodnotiť o akého človek ide alebo čo od neho čakať prípadne iné "hlbšie" informácie? Ja osobne si na také niečo netrúfam a riadim sa tým starým dobrým "neposudzuj knihu podľa obalu. " A čo vy? Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:06
2
Výber pracovnej obuvi
Ahojte, môj muž pracuje ako murár a rada by som mu dopriala na jeho narodeniny darček v podobe pohodlných pracovných topánok. Z eshopov mi cenovo vyhovuje najviac http://www. oblecsadoroboty. sk/pracovna-obuv-c4 .. Ktoré boty by ste si kúpili na jeho... Otvor fórum »
4. 2. 2016 16:46
1
Aká je základná úroveň cudzieho jazyka?
Čo by človek so základnou úrovňou cudzieho jazyka mal podľa vás ovládať? Pokladáte za základ už aj pár viet: Ako sa máš? Ako sa voláš? Odkiaľ si? a pod. za základ? Alebo je základ keď už dokáže ako... Otvor fórum »
4. 2. 2016 15:56
7
Máte zlé/dobré skúsenosti s realitkami?
chváľte, kydajte, menujte... . Otvor fórum »
4. 2. 2016 11:29
5
Masmediálna komunikácia UCM v Trnave
Ahojte, uvažujem o štúdiu masmediálnej komunikácie. Neviem či tu sú nejakí absolventi alebo študenti, čo majú s ňou skúsenosti. Chcela by som vedieť nejaké bližšie informácie o tejto škole z pohľadu študentov. :) Otvor fórum »
4. 2. 2016 11:18
3
Pomoc ohľadom YouTube URL
Ahojte, potrebovala by som pomoc... rozpíšem sa do nasledujúceho komentu, lebo sem mi to nevojde... ďakujem vopred. Otvor fórum »
4. 2. 2016 10:32
3
IBAN
Zdravíčko, neviete, či sa nejako dá zistiť meno človeka len na základe IBANu? Otvor fórum »
4. 2. 2016 09:53
6
41
Vodiči, úprimne - dodržiavate maximálnu povolenú rýchlosť?
- Áno, pedantne
- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
4. 2. 2016 09:34- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic