Diskusie - 1110. stránka fóra
10
Trvalá depilácia - dobrý/zlý nápad
Rozmýšľam, že by som sa nechal trvalo vydepilovať v oblasti podpazušia a neskôr aj v intímnych partiách... Myslíte si, že je to dobrý alebo zlý nápad? Môže to mať podľa vás aj "nečakané" negatíva alebo to bude... Otvor fórum »
5. 2. 2016 20:46
9
Prif UK BA - geografia alebo biológia
ahoj chcem sa opýtať či niekto študuje niektorý z uvedených odborov chcela by som vedieť nejaké názory na tú školu, celkové pocity a tak... a ešte či sa oplatí ich študovať?? Otvor fórum »
5. 2. 2016 20:12
12
Chcem SCHUDNÚŤ!
Zdravím, chcem sa poradiť s niekym kto by mi mohol pomôcť vypracovať sa k vysnívanej váhe..niekto kto sa v tom vyzná a vedel by mi poradiť s jedálničkom a cvičením atď, potrebujem zhodiť 15kg do 3-4 mesiacov....:( Otvor fórum »
5. 2. 2016 19:25
2
STD Donivo
Zdravím! Pred týždňom som si urobil vodičák na kamión. Chcel by som ísť pracovať ako kamionista, no nemám prax. Čo vravíte na firmu STD Donivo? Má niekto skúsenosti? Ako platia? Neodrbávajú? Za reakcie vám vďačne ďakujem. Otvor fórum »
5. 2. 2016 18:41
8
Ktoré gymnázium v Bratislave je najlepšie? - úroveň školy
5. 2. 2016 17:13
10
CFNM
Počuli ste už o erotickej praktike CFNM (clothed female, naked male)? Je to aktivita ktorá nie je o sexe ale o mužskej nahote pred oblečenou ženou resp. viacerými oblečenými ženami naraz. Aké sú vaše dojmy resp. ... Otvor fórum »
5. 2. 2016 16:40
1
KINOOOO
Niekto do kina v PO??? :D :/ Na 50 odtieňov čiernej! :D :D Píšte.. niet s kým ísť :P Otvor fórum »
5. 2. 2016 16:11
3
Zabudne?
Čaute. 2 roky som sa nelyžoval kvôli zraneniu a tak sa chcem spýtať, či zabudne človek po dvoch rokoch lyžovať? Alebo to je ako jazda na bicykli? :D Len si ju treba trochu osvojiť po dvoch rokoch? :D... Otvor fórum »
5. 2. 2016 15:26
4
Filmovy odbornici
Ludia hladam meno tohto herca ! http://tinypic. com/view. php?pic=2kqa0y& s=9#. VrSBKdvhDIU Potrebujem to dokreslit, dakujem. . Otvor fórum »
5. 2. 2016 12:03Laska k monstru
Ako by ste reagovali keby ste zistili ze vami milovana osoba ktora sa pred vami prezentuje ako citliva osoba za peniaze zviedla a zabila cloveka? - pytam sa cisto teoreticky. Dokazali by ste s takym clovekom fungovat dalej? Otvor fórum »
5. 2. 2016 11:22
7
Kyberšikana
Prosím vás, nepoznáte niekoho v okolí BA (nejaké dieťa alebo kľudne aj dospelého, ak sa aj taký nájde), kto prežil kyberšikanu? Alebo respektíve, ak by ste poznali aj rodiča dieťaťa, píšte mi, prosím vás,... Otvor fórum »
5. 2. 2016 11:18
32
CURAPROX Black is White
Pozerám, že je málo informácií o nej zatiaľ, že sa dostala na trh asi len nedávno. Máte ju niekto doma? Ak áno, má naozaj ten bieliaci efekt, aký má mať? Alebo je to len ďalší... Otvor fórum »
5. 2. 2016 11:07
14
M I N I M A L I Z M U S
Ako by ste charakterizovali minimalizmus ? Čo vám ako prve napadne pod slovom minimalizmus ? pr. -jemné farby (biela, sivá) -jednoduchosť -sviežosť -kamenná stena Otvor fórum »
5. 2. 2016 10:38
5
Co ste v zivote spravili vy? :)
... one good thing, that's all you need to do, one good thing... Norman Greenbaum (and he did) https://www. youtube. com/watch?v=-cXrEPNvRO8 jedna dobra vec, to je vsetko co... Otvor fórum »
5. 2. 2016 09:48
7
Ako dostanem z PC co najviac ? (turbo boost)
Nazdar mám doma taký starší ntb, ACER 5750g i5 2, 4 Gb, 8 Gb ram. Nvidia GT 540M 2Gb a chcel by som rozbehnúť Assassins creed black flag na iných ako najnizsich detailoch. Poradíte ako,... Otvor fórum »
5. 2. 2016 09:42
26
Názor na dievčatá 13-18 ročnē s ružom ba ustách
4. 2. 2016 21:35- 1 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Zavist a zmeny
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic