Diskusie - 1107. stránka fóra
32
Ako by ste sa rozhodli ?(chalani)
Končíte SŠ a máte na výber študovať na VŠ, alebo ísť do zahraničia pracovať na stavbách za dosť slušný peniaz, čo by ste si vybrali ? Otvor fórum »
7. 2. 2016 21:49
21
Trojka
Chcem sa vás opýtať na názor ohľadom toho, keď je dievča zadané, ale kľudne si výjde von aj s iným chalanom (frajdo o tom nevie). Som stará škola, keď sa mi to nepáči? so confused Otvor fórum »
7. 2. 2016 19:41
53
Čo sa vám na sebe najviac páči?
Aby sme tu mali jin a jang, tak si užite toto fórum, v ktorom môžte napísať čo všetko sa vám na sebe najviac páči :) Otvor fórum »
7. 2. 2016 19:36
48
Krestania!
Strasne by ma zaujimalo, vsetky tie veci z biblie o hadoch a jablkach, beriete to ako metaforu, alebo akore ano kurva presne toto sa stalo! A uznavate evoluciu ako fakt, alebo verite blabolom o tom, ... Otvor fórum »
7. 2. 2016 16:30
5
Matika
Ludia vedeli by ste mi pomoct s tymto? :D Vypočítaj dlžku bočnej hrany pravidelného štvorbokého ihlana, ak je výška ihlana 4cm a obsah podstavy je 16cm. Otvor fórum »
7. 2. 2016 16:28
10
Brňaci, aký je váš názor?
Keby ste mali porovnať brno a bratislavu, ktoré mesto je v čom lepšie? Sú to mestá s podobnou veľkosťou, tak by ma zaujímalo že ktoré je v čom lepšie? V architektúre, kulture, športe, vo... Otvor fórum »
7. 2. 2016 15:55
17
Menšie zlo
Poraďte mojej beznádejnej duši, či je menšie zlo študovať fyzioterapiu alebo ošetrovateľstvo. Otvor fórum »
7. 2. 2016 15:09
3
39
Ako chodíte vetšinou oblečení do školy ?
Vaše oblečenie do školy ... Ja najčastejšie rifle , košeľa , rifľova bunda :) Otvor fórum »
7. 2. 2016 13:38
17
Otec bude mať 50
Čo ste kupovali otcovi na 50-tku alebo sa chystáte mu kúpiť na 50-tku? Zaujímajú ma hmotné veci ako nejaké dovolenky, wellnessy atď, proste okrem alkoholu či alkoholového balíčka mi nič iné nenapadá. Otvor fórum »
7. 2. 2016 12:36
2
Tábor v zahraničí
Chystáte sa alebo ste už boli v tábore v zahraničí.. pripadne v akom a ako sa vam pačilo?:) Otvor fórum »
7. 2. 2016 12:23
25
Čo si myslíte o Španielsku?
Páči sa vám tá krajina? Chceli by ste tam žiť? A páči sa vám španielčina? A ktoré mesto máte radšej Madrid alebo Barcelonu? Otvor fórum »
7. 2. 2016 12:04
57
Čo je najhoršie na tom byť žena?
No tak poďme filozofovať :D Podľa mňa je najhoršie to, že my robíme všetko tak stráááášne komplikovane, a že nikdy si nemáme čo obliecť, pričom niekedy tú skriňu už ani zavrieť nemôžem :D Otvor fórum »
7. 2. 2016 11:56
68
Akú knihu práve čítate?
Akú knihu máte práve rozčítanú a čo si o nej zatiaľ myslíte? Aké boli vaše očakávania pred prvým otvorením a aká je "realita"? Díky. Otvor fórum »
7. 2. 2016 10:15- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?