Diskusie - 1106. stránka fóra
9
Strašidelné kruhy pod očami
čím sa dajú eliminovať strašidelne fialovo-bordové kruhy pod očami? máte skúsenosti s nejakým dobrým krémom, alebo hocičím? :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:36
25
Oblečenie, keby,,.
keby ste si mohli na seba obliect nieco, co sa normalne hanbite, kdekolvek a kedykolvek, co by to bolo? Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:16
4
Zhyby
Ahojte workoutisti :D Čo si myslíte že je lepšie keď mám doma hrazdu? :D spraviť si vždy pár opakovaní a pár sérií a koniec alebo priebežne celý deň vždy keď pôjdem cez dvere tak spraviť zhyb dva? :D čo si... Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:13
60
@Najvacsie sebavedomie na tomto portali ma@
8. 2. 2016 15:00
2
Voliteľné predmety
Keďže pre gymnázia je teraz také obdobie vyberania voliteľných predmetov, by som sa chcela opýtať, ake voliteľné predmety si vyberáte, vyberali alebo ešte len chcete vybrať. Ja si nabudúci rok vyberám matiku a ten druhý... Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:53
4
CzTorrent - meno, heslo
Čaute, potreboval by som sa súrne prihlásiť na CzTorrent, ale zabudol som tam svoje prihlasenie a registrovať sa tam nedá, len cez pozvanku alebo neviem jak :D Nevie mi niekto poskytnúť nejaké prihlasovacié udaje, prosím? :( Kto... Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:19
2
Chemická otázka
Potrebovala by som pomôcť s výpočtom tohto príkladu (aj s postupom): Aké je pH alebo pOH roztoku kyseliny chlorovodíkovej s koncentráciou c=60 µmol. dm^-3? (log 3=0, 477; log 5=0, 699; log 6=0, 778) Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:05
3
Ktorá je to Vysoká Škola.
Ahojte kamoši. Ktorá škola je najlepšia voľba, ak by som v nej potrebovala zameranie na gastronomiu, ale aj zároveň aby tam bolo čosi z ekonómie a manažmentu. Slovensko aj Česko. :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 12:48
17
Ako by ste privítali mimozemšťanov? :D
Ja by som ich zobrala na pivo, potom na výlet loďou, kde by bola obrovská párty a zakončila by som to koncertom Rammsteinu (lebo naživo sú peckoví) :D ..a čo vy? :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 12:46
1
Rozhodnutie o (ne)prijatí lf praha
ahojte, otázka na tých čo sa dostali na 1lf, 2lfdokedy vám prišli výsledky poštou? ide o to, že som si dala doručovaciu adresu do prahy a v prahe už v júli nebudem..či vám prišli listy o prijatí/neprijatí do konca... Otvor fórum »
8. 2. 2016 11:45
10
Trhate nohami a tak, ked sa snazite zaspat?
Mam akesi zachvaty uz posledne, hlavne preto asi ze nerobim, ale cakam na robotu tak chlipem (nic nealko nebojte sa), a viem ze aj spoluziacka to raz spomenula ze je tiez taka a vela ostatnych sa stotoznilo.... Otvor fórum »
8. 2. 2016 07:48
5
Tricka na Valentína
Skvelý darček na Valentína. Tricka mr a mrs iba za 18€. Link v komentári dole Otvor fórum »
8. 2. 2016 07:34
3
Potvrdenie o zdanitelnych prijmov
Zdravim. V jednej predajni som brigadovala 2 mesiace.. Nedostala som pasky, a okrem toho mi nechcu dat potvrdenie co potrebujem na danove priznanie.. Veduca tvrdi ze mi vsetko poslali ale mne nic neprislo.. Ako to mam riesit aby mi... Otvor fórum »
7. 2. 2016 22:42
13
Bisla - international school of liberal arts
Máte skúsenosti s touto školou alebo poznáte niekoho kto tu študuje? Aký je Váš názor na ňu? Otvor fórum »
7. 2. 2016 22:33
32
Ako by ste sa rozhodli ?(chalani)
Končíte SŠ a máte na výber študovať na VŠ, alebo ísť do zahraničia pracovať na stavbách za dosť slušný peniaz, čo by ste si vybrali ? Otvor fórum »
7. 2. 2016 21:49