Diskusie - 1104. stránka fóra
15
Film, keby
keby ste mohli, v akom filme by ste si aku postavu zahrali? Otvor fórum »
10. 2. 2016 13:09
10
Kde v zahraničí sú najnižšie náklady na štúdium?
Okrem Česka. Kde sú najnižšie náklady na život, štúdium a veci s tým spojené. Otvor fórum »
10. 2. 2016 13:02
57
Miss Birdz
Úplne stručne. Dajme tomu, že by bola vyhlásená súťaž Miss Birdz. Ktoré dievča by podľa vás získalo titul? Ktoré dievča sa vám najviac páči? Kľudne vypíšte v prípade záujmu aj rebríček, Miss Birdzu,... Otvor fórum »
10. 2. 2016 11:34
31
Najlepšia kniha ever
Akú TOP knihu ste prečítali ? A čím Vás najviac nadchla? (Skuste vynechať motivačnú literatúru) Skôr román alebo silný dej :) Otvor fórum »
10. 2. 2016 04:10
4
Efekt fotky
prosííím, dá sa nejako virtuálne vytvoriť taký "analógový" efekt na fotke? alebo to musí byť čisto foťákom? /ak je to vo photoshope, viete mi trošku bližšie povedať, že kde? lebo som trošku začiatočník v ňom.... Otvor fórum »
9. 2. 2016 23:35
53
Ktoré odbory považujete za zbytočné?
Resp. nie za zbytočné ako také, ale často sa spomínajú odbory, ktoré "nemá zmysel študovať" a "človek po vyštudovaní skončí v mekáči" a podobne.. jasné, že všetko závisí od daného študenta, ... Otvor fórum »
9. 2. 2016 23:15
6
Bio Uk
Ahojte :) prosim vas, tento rok maturujem a chcem ist na medicinu, kazdopadne si chcem dag urcite nejaku poistku a chcem sa vas opytat, Biochemia, Chemia, alebo Biologia na Uk v Bratislave, ktore je podla vas naj a... Otvor fórum »
9. 2. 2016 23:12
26
Najvačšie disy storočia
ludia dajte do tohto fora največšie disy -urážky pre menej chapavých aké ste v živote počuli Otvor fórum »
9. 2. 2016 22:22
21
Trestné oznamenie
Ako sa podáva trestné oznámenie? Keď pôjdem osobne tak bude chcieť policajt spísať zápisnicu? Môžem dôjsť na stanicu a anonymne nahlásiť trestný čin? Ďakujem Otvor fórum »
9. 2. 2016 21:30
16
Isté štúdium v Brne
Aké sú odbory, fakulty, školy v Brne kde je isté že ma zoberú na vysokú školu? Niečo ako poistky ak mi nevyjde hlavná prihláška Otvor fórum »
9. 2. 2016 20:53
2
Nazov pesnicky
Hladam 1 starsiu pesnicku, myslim, ze 90. roky abo 80. roky nvm, spievaju cernoch a cernoska a v refrene cernoch spieva: "love to love... ", cize taka romanticka dost, neviete, co to moze... Otvor fórum »
9. 2. 2016 20:50
5
Python
Cus chcem zacat s pythonom a chcel by som sa spytat že ako by som sa ho co najlepsie naucili. Napr. za ci neviete odporucit nejake dobre stranky, videa, knihy .. :) Otvor fórum »
9. 2. 2016 19:36
7
Na ktorej televíznej stanici zvyknete sledovať spravodajstvo?
9. 2. 2016 19:22
24
Nechcem tam ísť
Nechcem ísť do školy. Nie kvôli písomkam. Ale sa strašne bojím spolužiaka (róma) bije sa s každým, robí si z nás srandu a ponižuje všetkých. Stále po nás kričí a stále hovorý o sexe ( že to bude... Otvor fórum »
9. 2. 2016 18:43
2
BARMANstvo
Ahojte. Viete mi odporučiť nejakých ľudí, články, kurzy, školenia, všeličo, čo by lajka zaviedlo pomaly do sveta barmanstva? Venujem sa baristike, ale barmanstvo ma pomaly oslovuje tiež. Niečo, kde človeku ukážu... Otvor fórum »
9. 2. 2016 18:31
14
Preventívna prehliatka u obvodnej lekárky
Volala mi lekárka, že k nej mám prísť. Budú mi brať krv a mám doniesť moč. čo mi v tej krvi a moči budú zisťovať. Len nejakú činnosť obličiek či čo alebo by mi mohli povedať aj... Otvor fórum »
9. 2. 2016 18:29
9
Snowboard topánky
Čaute, tí, čo snowboardujete mám na vás otázku.. aké číslo a značku SNB topánok máte v porovnaní s tým, akú veľkosť nosíte bežne. Ďakujem za všetky odpovede ! :) Otvor fórum »
9. 2. 2016 18:25