Diskusie - 1099. stránka fóra
24
Čo vám chyba vo vašom meste, alebo dedine?
Je vo vašom meste dosť kultúry, športu, voľnočasových aktivít, zaujímavých barov, hospod? Čo by ste ešte chceli viac? Otvor fórum »
14. 2. 2016 14:32
59
Máte svoj typ?
Co si vsimate na zenach a ake kriteria musi zena splnat aby ste mali o nu zaujem? Ste nejako typovo vyhraneni, alebo riesite rad radom vsetko co vam pride do cesty? Otvor fórum »
14. 2. 2016 14:32
12
Ako sa stať lepším človekom a dať životu zmysel
Vitajte pri nedeľnej chvíľke filozofovania. Kedysi dávnejšie položil niekto na birdzi otázku "Ako sa stať lepším človekom a dať životu zmysel?", ktorá ma celkom zaujala. Skúsme si teda zafilozofovať na túto tému. A ešte, čo... Otvor fórum »
14. 2. 2016 14:04
23
Chuťový orgazmus
Aký je váš najobľúbenejší dezert? :D za mňa kakaové rezy (nie tie od sedity) pretože pripraviť ich chce nervy a zapekané palacinky :3 :3 Otvor fórum »
14. 2. 2016 13:11
13
Famózny Leicester dnes rozoberie ďalší tím (Arsenal)
14. 2. 2016 11:34
25
Čo si pripomínate dnešný deň?
- smrť kapitána Jamesa Cooka
- prijatie Oregonu ako 33. štátu únie USA
- začiatok poľsko-sovietskej vojny
Ďalšie možnosti »
14. 2. 2016 10:34- prijatie Oregonu ako 33. štátu únie USA
- začiatok poľsko-sovietskej vojny
Ďalšie možnosti »
Xbox one hranie hier
je možné hrať jednu hru na dvoch xboxoch ? Aby som nemusel kupovať tu istú hru kedže už ju ma brat : Otvor fórum »
14. 2. 2016 10:06
26
Ako sa pripravovať na prijímačky
Guten morgen valasy a valašky vy ludia čo ste už uspely povedzte že mi ako sa systematicky pripravovať na priji- mačky , chem ist von z 8. triedy lebo niesom ako ostatna chamrať v našej triede . ... Otvor fórum »
14. 2. 2016 10:02
14
Spoločný prvok vašich partnerov?
Tiež je nejaká činnosť, vec, vlastnosť, nejaký prvok... Ktorý spája vašich ex alebo ľudí čo vas pritahujú??.. Napr. Každé dievča čo sa mi pačilo malo čierne vlasy alebo každý chalan bol chorobne žiarlivy .. :D... Otvor fórum »
14. 2. 2016 09:59Výmena ram-ky v ntb :)
čus, mám tento noťas https://www. alza. sk/lenovo-ideapad-v560-d195808. htm keď chcem vymeniť ram-ku za väčšiu, tak s akými parametrami (hlavne frekvencia a pod. ) treba kúpiť ? dík za odpovede :D Otvor fórum »
14. 2. 2016 09:57
20
Romantické gestá.
Ahojte, aké romantické gestá sa vám páčia? Aké vám boli určené, prípadne aké si predstavujete (tí čo žiadne nedostali, resp. nie také, aké by chceli)? Hocičo, od úsmevu až po nejaký dar, ... Otvor fórum »
14. 2. 2016 09:11
4
Ako zrušiť konto na birdzi?
Ako sa da zrusit konto na birdzi tak ze zanikne? V nastaveniach som nic nenasiel Otvor fórum »
14. 2. 2016 09:10
4
Dá sa za 8 mesiacov naučiť anglicky?
14. 2. 2016 07:39
6
Plastova nadoba v dreze. WTF?
Čaute, už nejaký ten piatok žijem v UK a pred pár týždňami sme sa s priateľom presťahovali k jednému britovi. Všetko je super ale jednej veci nerozumiem :D Vkuchynskom dreze má stále položenú plastovú nádobu, do ktorej... Otvor fórum »
14. 2. 2016 03:09
20
Neskúsený
Ahojte, mám 23 rokov a som neskúsený, teda sex som mal ale iba 10x v zivote. Vadí to babám? lebo nie som typ ktorý jebe s každou bez lásky, a preto som už bez sexu 2 roky... Otvor fórum »
14. 2. 2016 01:11
19
Čo robiť na Valentína?
Toto je zamerané hlavne na ľudí ktorých ˝trápi˝ samota počas sviatku zamilovaných Otvor fórum »
14. 2. 2016 00:51
16
Migréna
co robite, aby ste odstranili migrenu? ja uz lezim s nou stvrty den a neviem, co mam robit.. vecer zaspim, rano sa zobudim a do pol hodiny je mi zase rovnako zle btw, ... Otvor fórum »
14. 2. 2016 00:04- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.