Diskusie - 1040. stránka fóra
15
Zimomriavky
prečo mávám z niektorých pesničiek zimomriavky ale je to fakt prijemný pocit ale vážne sa pýtám dakujem viem že ma tu považujete za idiota ako v pohode ja som si už zvykol pokial ma nepoznáte osobne tak nebudete vediet aký... Otvor fórum »
3. 4. 2016 23:40
28
Posex problém
pred 2 dnami som mala prvý pohlavný styk, problém je, že mám trochu krvácanie a bojím sa pretože pred sexom som mu ho vyfajčila ... Poradte mi seriózne, lebo neviem čo mám spraviť :) ... Otvor fórum »
3. 4. 2016 23:09
14
Zmätok
Boli sme s kamaratom(videla som ho druhy krat za zivot)opity. Je medzi nami 6 rokov a ma babu. V noci sme zrazu lezali spolu na gauci, drzal ma za rit a olizoval mi ucho. Nikam dalej to nezaslo. Nechapem... Otvor fórum »
3. 4. 2016 22:47
53
Aký typ dievčat sa vám NEpáči?
Chlapci, existujú typy dievčat alebo vlastnosti, ktoré neviete na druhých dievčatách vystáť? Môžete kľudne písať všetko zlé, čo vás napadne. Odradili vás niektoré zlé vlastnosti aj od pekného výzoru, naopak kľudne píšte aj čo sa... Otvor fórum »
3. 4. 2016 22:34
2
Tvorba web stranky , doména, hosting
Je tu niekto kto sa vyzná? potrebovala by som poradiť v par veciac :) Otvor fórum »
3. 4. 2016 22:16
49
PONDELKOVA HRA - CITAJ
Podte si zahrat pondelkovu hru - snazit sa byt najpozitivnejsi clovek v miestnosti. Kto do toho pojde ? To sa budu diat veci! A keby to skusili aj smutnejsi, to by bolo uplne top. Zajtra sem mozte... Otvor fórum »
3. 4. 2016 21:34
5
GoPro alebo klasická kamera?
Neviem sa rozhodnúť. Chcel by som v lete natáčať videá na festivale, ale aj videá na prezentáciu mesta a kultúrnych akcii. Čo si mám vybrať? Na koncerty je lepšia GoPro ale na účely záznamu akcií je lepšia... Otvor fórum »
3. 4. 2016 21:00
21
Keď mi niekto dlhšiu dobu neodpíše na posledný mesidž v konverzácii, pomyslím si:
- arogantný kretén, nech si vysere oko
- asi som ho začal/a nudiť, no nič
- asi na mňa dotyčný len zabudol
Ďalšie možnosti »
3. 4. 2016 20:21- asi som ho začal/a nudiť, no nič
- asi na mňa dotyčný len zabudol
Ďalšie možnosti »
15
The Walking Dead - finále 6. série
Tešíte sa ? Myslíte, že to dopadne ako v komixe alebo úplne inak ? Ja ani neviem, či to chcem vidieť, necítim sa na to pripravená :D Otvor fórum »
3. 4. 2016 20:16
9
Čo ste sa naučili od rodičov a vychovávateľov?
Je niečo užitočné, čo ste odpozorovali od svojej rodiny a blízkych, ktorí vás vychovávali? Pochytili ste veľa zlozvykov, ktoré oni majú, alebo viac tých dobrých zvykov? Ste vďační za to, čo vás naučili, alebo... Otvor fórum »
3. 4. 2016 19:33
11
Stredná škola.
Ahojte. Mám 14 rokov a budúci rok si budem vyberať strednú. Vyberám si medzi bilingválnym gymnáziom a SOŠ v odbore vizážistka. Bojím sa, že keď si vyberiem vizážistku, tak mi to bude v budúcnosti... Otvor fórum »
3. 4. 2016 19:09
3
Poraďte filmy :)
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť aby ste mi poradili nejaké filmy určené skôr pre mladšie publikum. :) Nemyslím nejaké blbosti ale normálne filmy ako bola napr. Anna zo Zeleného domu, Oliver Twist, Má ma... Otvor fórum »
3. 4. 2016 17:13
72
Aký typ chlapcov sa vám NEpáči?
Dievčatá, existujú typy chlapcov alebo vlastnosti, ktoré neviete na druhých chalanoch vystáť? Môžete kľudne písať všetko zlé, čo vás napadne. Odradili vás niektoré zlé vlastnosti aj od pekného výzoru, naopak kľudne píšte aj čo sa... Otvor fórum »
3. 4. 2016 16:20
9
Výchova a rodina
Prosím o vyplnenie dotazníka všetkých stredoškolákov z akejkoľvek strednej školy, vopred ďakujem http://www. survio. com/survey/d/S1W9L3C7D9Q1T7H8G Otvor fórum »
3. 4. 2016 14:50
40
2
Blogger
Ahojte, keď som bola menšia založila som si blog na blogspote. Všetky nastavenia blogu som nechala okrem názvu blogu, ten som zmenila. Avšak keď do Google napíšem názov blogu nenájde ho, ukazuje starý názov. ... Otvor fórum »
3. 4. 2016 14:08
- Ano, rovnako ako biely
- Ano, menej ako biely
Ďalšie možnosti »