Diskusie - 1038. stránka fóra
Farmácia v zahraničí
Rád by som sa spýtal či je možné sa zamestnať s vyštudovanou farmáciou na Univerzite Komenského a skvelou znalosťou anglictiny (no ineho jazyka nie) v anglicky hovoriacich krajinach. Bude vadit ze neviem 2. jazyk? Co som pocul tak UK uznavaju... Otvor fórum »
5. 4. 2016 20:25
17
TEPLA BIELA vs. STUDENA BIELA ,,.
Farba svetla svietidla a moznost pouzit stmievac je dolezita. Mne viac vyhovuje TEPLA BIELA, ale vacsinou su dodavane pri kupe tie so studenou bielou. Pri svieteni v noci udajne neunavuju oci. Ake osvetlenie pouzivas ty? Nenici... Otvor fórum »
5. 4. 2016 19:02
17
Vysvetlite mi toto, ako je toto možné,,.
http://www. fastimages. eu/images/beznzviqi. jpg Zelený rámček-Ako môže opadnúť prvotná zamilovanosť, nedokážem to pochopiť, to ste s niekym koho milujete, a potom jedného dňa si poviete, že ja sa nudím, je to stereotypné, dám mu košom ale"môžme zostať kamaráti"? Otvor fórum »
5. 4. 2016 17:39
15
Štúdium v ČR po predchádzajúcom na SR
Ahojte, chcem sa spýtať, má niekto skúsenosti s tým, že študoval v SR vysokú školu a následne šiel študovať do ČR, či sa to tam potom platí za prekročenie štandardnej dĺžky, alebo sa tam roky... Otvor fórum »
5. 4. 2016 17:34
11
Svet socialnych sietí
Mám pocit, že ak by neexistovali socialne siete, tak by sa veľa ľudí vôbec nedostali k slovu. Komu by chýbali najviac? Otvor fórum »
5. 4. 2016 16:03
5
MONITOR 2016
Ahojte, no čo, ako učili ste sa na Monitor? :D Ja by som sa chcel opýtať dajakých gymnazistov čo vedia, že ako je to s monitorom. Koľko percent musím dosiahnuť, aby ma... Otvor fórum »
5. 4. 2016 15:10
33
Čo sa vám na sebe najviac páči?
Každý si všímame len svoje nedostatky a chybičky krásy, skúsme povedať, čo sa nám na nás páči či už po vizuálnej alebo charakterovej stránke ; ) Otvor fórum »
5. 4. 2016 14:41
51
Skusenosti s drogami
Zaujimalo by ma ake mate ludia skusenosti s drogami... skusili ste nejake?:D ak ano tak ktore a dali ste si potom este? nudim sa a celkom ma zaujimaju take veci okolo drog rada by som si preictala vase nazory a... Otvor fórum »
5. 4. 2016 13:40
1
SOČ
Ahojte! Prosim Vaas, je tu niekto taký kto bol na Socke? Odbor Ekonomikaa riadenie :) Dakujem Otvor fórum »
5. 4. 2016 13:12
54
Čo možete robiť viac ako 3 hodiny a neprestane vás to baviť?
Čo možete robiť viac ako 3 hodiny a neprestane vás to baviť? Otvor fórum »
5. 4. 2016 12:19
14
Brigada-sčítavanie dopravy-bol niekto?
Náhodou robil to niekto? Neviem si to dosť živo predstaviť, vie mi niekto povedať čo tam vlastne robia ? :D Tak ma to zaujíma, keď som si listoval brigády. Otvor fórum »
4. 4. 2016 22:40
12
Behanie
Zdravím všetkých nadšencov behu , minulý týžden som začal behat , chcel by som sa spýtat kolko mi odporučate behat do týždna a aku vzdialenost by som mal pekonavat ked som začiatočnik ?? Otvor fórum »
4. 4. 2016 21:52
25
Falosni pseudomilovnici zvierat
Neznasam wannabemilovnikov zvierat co sa idu potrtkat ked niekto ublizuje nahodou psom... ale ked s aublizuje napriklad hadom tak sa natom dokazu este zasmiat... ak mate radi len cicavcov a ostatne zvierata su vam ukradnute nenazyvajte sa milovnikmi zvierat Otvor fórum »
4. 4. 2016 21:51
6
IPhone 5s
Oplatí sa dnes ešte kúpiť iPhone 5s - nový za 350€? http://www. digipartner. sk/apple-iphone-5s-16-gb-p-1685. html Komentár Otvor fórum »
4. 4. 2016 21:37
1
Minutaekonomie..
Čo si myslíte o videách, ktoré vydali? Hoci vedel som už dopredu, že štátu ide približne polovica môjho zárobku kvôli daniam, no keď sa spočítajú aj dane z potravín, priemyselného tovaru, bielej techniky, ... Otvor fórum »
4. 4. 2016 21:19