Diskusie - 1031. stránka fóra
11
Chemia maturita, pomoc!!!
Ahojte, niejaké rady, tipy, hocičo ako zmaturovať z chémie? už som si za to otrieskala hlavu, mala som si dať niečo ľahšie ale už to bohužial nezmením. Tak prosím niejaké rady, fakt mi nepomôže... Otvor fórum »
11. 4. 2016 17:07
32
",,. bez mejkapu si krajšia,,. "
- Beriem ako kompliment/ pozitívne
- Nerada to počujem/ negatívne
- Veľmi to ani nevnímam/ neutrálne
Ďalšie možnosti »
11. 4. 2016 17:00- Nerada to počujem/ negatívne
- Veľmi to ani nevnímam/ neutrálne
Ďalšie možnosti »
8
Odvolanie voči neprijatiu na strednú školu pre nedostatok miesta
Zdravím, chcela by som sa informovať o tom ako napísať do odvolania že som polosirota. Myslíte že by som mala väčšiu šancu keďže som aj druhá pod čiarou? Ako by som to mala sformulovať? Otvor fórum »
11. 4. 2016 16:55
58
Čo je podla vás pre vzťah ničivejšie ako nevera?
Čo je podla vás pre vzťah ničivejšie ako nevera? Otvor fórum »
11. 4. 2016 14:56Billingvalne študiu
chcela by som sa opytat ze aky mate nazor na billingvalnu skolu Jura hronca? a ze ci sa tam da naucit dobre aj ostatne jazyky napr:francuz... ? Otvor fórum »
11. 4. 2016 14:32
4
Weed výbojka
Caute, blíži sa leto no a ja si zhánam sodíkový výbojku samozrejme len tak do izby. Chcem sa spýtať či " TESLA SHCP 110W " (najlacnejšia čo som našiel na nete) výbojka pasuje... Otvor fórum »
11. 4. 2016 12:38
2
Informatika UPJŠ Košice
Zdravím Chcel by som poprosit studentov prveho rocnika informatiky na upjške ci by neboli dobrí a nepovedali mi od kedy do kedy maju rozvrh. Chcel by som vediet ci sa mi oplati dochadzat alebo ist na intrak.... Otvor fórum »
11. 4. 2016 11:59
4
ALIEXPRESS strata peňazý
Ahojte, mám problém. Na aliexprese som si objednával tovar v hodnote 20 € šetko som potvrdil a objednal. Potom som si všimol že je niekde taký istý, dokonca lepší za lepšiu cenu tak som túto objednávku... Otvor fórum »
11. 4. 2016 00:56Informatika UPJŠ Košice
Zdravím Chcel by som poprosit studentov prveho rocnika informatiky na upjške ci by neboli dobrí a nepovedali mi od kedy do kedy maju rozvrh. Chcel by som vediet ci sa mi oplati dochadzat alebo ist na intrak.... Otvor fórum »
10. 4. 2016 23:19
9
Snapchat
čaute,,, neviete nahodou ako zistim alebo či je to vôbec možné zistiť, kto ma má na snapchate v priateloch ? Otvor fórum »
10. 4. 2016 21:52
7
Tempered glass
co poviete na toto temperovane sklo? http://bhcase. sk/obchod/iphone6/gold-full-body-tempered-glass-iphone-66s/ Otvor fórum »
10. 4. 2016 21:42
23
Aký nevysvetlitelnú / paranormálnú / nadprirodzenú udalosť si pamatáte / sa stala vášmu blízkému?
Aký nevysvetlitelnú / paranormálnú / nadprirodzenú udalosť si pamatáte / sa stala vášmu blízkému? Otvor fórum »
10. 4. 2016 21:15
5
Vytvorenie recovery DVD Win 10
Ahojte, Možno niekto z Vás mi bude vedieť poradiť. Zaujímalo by ma ako je a či vôbec je možné vypáliť inštalačku Windows 10 home, ktorý je dodávaný spolu s notebookom značky Asus. Vopred... Otvor fórum »
10. 4. 2016 20:55
6
Maturitné slohy
Maturanti, viete už percentá vašich maturitných slohov (slovenčina aj cudzí jazyk)? Naša škola ešte nemá opravené, no zaujímajú ma vaše výsledky. Ste spokojní alebo ste čakali viac, ak už máte? Otvor fórum »
10. 4. 2016 20:01Uphill na bicykli
Ponukam vám kratky zostrih uphilu pre všetkých nadšencov cyklistiki https://www. youtube. com/watch?v=XeaLWAMpjpM& nohtml5=False Otvor fórum »
10. 4. 2016 19:21
6
Lúzer
Oplatí sa mi byť lúzer, aj keď môžem nejakú dobu cvičiť? Len som chcel vedieť, či stratím na váhe, aj keď budem lúzer. Ak to nebude fungovať, darujem jeden gajner a... Otvor fórum »
10. 4. 2016 18:02