Diskusie - 1030. stránka fóra
3
Prestup na odbornú školu
Som druhak na gympli. v prvaku som bol aj vyznamenany ale nebavi ma to tam. jedine co ma naplna je chemia a biologia. na VŠ chcem ist na farmaciu no rad by som zmenil uz teraz skolu. ... Otvor fórum »
12. 4. 2016 16:09
11
Prestup
Ahoj, momentálne som v prvom ročníku Technického lýcea, tento odbor prestal baviť a chcel by som prestúpiť na inú školu, ale až na budúci školský rok, problém je že ja už som raz prestúpil zo... Otvor fórum »
12. 4. 2016 14:52
5
Studium urgentnej zdrav. starostlivosti
Zdravim, chcel by som sa opytat ci tu niekto studuje Urgentnu zdravotnu starostlivost v Nitre alebo Presove. Hlavne ohladom prijimaciek. Ci su pohode zvladnutelne a prip. , kolko ludi sa zvykne hlasit. Dakujem ; -) Otvor fórum »
12. 4. 2016 13:13
47
Aký je váš najhorší alkoholový alebo drogový zážitok? Alebo čoho ste boli svedkom?
Aký je váš najhorší alkoholový alebo drogový zážitok? Alebo čoho ste boli svedkom? Otvor fórum »
12. 4. 2016 13:05
18
Hrady
Ahojte chcel by som sa spýtať či máme na Slovensku nejaký zaniknuty hrad alebo nejakú fakt veľkú ruinu hradu nejaký zarastený a zničený viem ze na slovensku je veľa hradov ale ja hľadám nejaký taký kde sa môžem mrknut všade... Otvor fórum »
12. 4. 2016 01:19
38
Ako vychádzate s ex po skončení vzťahu?
- Vynikajúco, sme dobrý priatelia
- Sme priatelia, ale komunikujeme len sporadicky
- Nemáme sa radi
Hlasuj »
11. 4. 2016 22:13- Sme priatelia, ale komunikujeme len sporadicky
- Nemáme sa radi
Hlasuj »
12
Elektrina "zadarmo"
Počuli ste už o tom niečo ? ... Na internete je veľa článkov, ktoré hovoria že existuje niekoľko vynálezov, ktoré produkujú nevyčerpateľné množstvo energie no istý ľudia dovoliť aby sa dostali na verejnosť pretože by im to... Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:42
3
Matfyz
Aké sú osnovy matematiky na matfyze?? Tí čo tam chodia, máte nejaký plán podľa ktorého idete? Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:20
6
Probl0m so psom
Dobr7 den chcel by som sa spýtať ked moj pes jack russel zúri na každeho korčuliara , bežca a vela iných ako možem toto vyriešit lebo dneska sa mi stalo že vybehol za korčuliarkov a ta sa ho zlakla a... Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:16
1
Chodite ku kozmeticke? BA?
Mam problematicku mastnu plet s rozsirenymi pormi a jazvickami, zial prilis som sa o nu nestarala a teraz placem. Ma/mal niekto podobne problemy? Ake cistenie/procedury ste absolvovali a co vam pomohlo alebo zlepsilo stav? Odporucte pls salon/ustav v BA Otvor fórum »
11. 4. 2016 20:51
5
7
Posilka vyzivove doplnky
Caute Niekto skuseny nazor na kombinaciu protein+ aminokyseliny+kreatin? Protein chcem zobrat na isto a chcem vas nazor ci mozem kombinovat ktomu tieto vecicky. P. S. :Ano viem ze je strava je... Otvor fórum »
11. 4. 2016 19:53
7
Slúchadlá
Problém so slúchadlami do mobilu. Prípade že je na slúchadlách (kábel) tlačítko tak mi nejde plnohodnotný zvuk, tak ho musím stále držať. čo by to mohlo napraviť appka alebo nieco podobne. (skúsal som od applu, samsungu...... Otvor fórum »
11. 4. 2016 18:16
3
Prestup na iný odbor, MGR stupeň
Zdravím, som druháčka a už teraz viem, že po skončení Bc. na terajšom odbore chcem prestúpiť na iný odbor/inú školu. Aké administartívne a celkovo aké úkony tomu predchádzajú a kedy sa vôbec takéto veci majú riešiť,... Otvor fórum »
11. 4. 2016 18:13
31
Najlepšia DOVOLENKA
Aká bola vaša naj dovolenka. V ktorej krajine ste sa cítili ,, ako doma,, ? Otvor fórum »
11. 4. 2016 17:33
2
Help!
Ahojte, prosim vas, je tu niekto kto sa nudi a vedel by mi opravit abstrakt v anglictine? prosim,, ak ano do spravy napiste. velmi pekne dakujem ... Otvor fórum »
11. 4. 2016 17:29