Diskusie - 1009. stránka fóra
11
Kto číta Jo Nesbo?
Otázka je jasná ..asi.. ale teraz k tomu viac, chcel by som si ničo od neho prečítať, tých kníh je celkom dosť.. tak ktorú by ste mi odporúčali prečítať ako prvú? Otvor fórum »
3. 5. 2016 16:16
6
B. bystricka vaznica
Zdravim. bol uz niekto na navsteve vo vazani v bb?mam tam ist na navstevu tak sa chcem spýtať ze ako to tam prebieho. za sjoru odpoved vopred dakujem Otvor fórum »
3. 5. 2016 15:59
3
Outdoorové obchody v BA
Ahojte, prosím vás aké outdoorové obchody v BA poznáte? Rád by som zistil názov konkrétne jedného. Niekde na začiatku BA, obrovský v obchodnom centre takom do účka postavenom ale zabudol som ako sa volá aj to centrum.... Otvor fórum »
3. 5. 2016 14:58
12
Anonymita a virtuálny svet
Stále viac a viac si všímam že moje okolie sa uzatvára do objatia anonymity a virtuálneho sveta. Celkom by ma zaujímalo čo ludí vedie k niečomu takému? Aké sú príčiny?? Otvor fórum »
3. 5. 2016 14:37
2
39
Tvoja fóbia
aku mate fobiu? ja mam fobiu z vody v bazenoch a v mori, jazerach, riekach a pod. a vy? coho sa bojite ? Otvor fórum »
3. 5. 2016 10:39
18
Seriály.
Pozerá niekto nejaký z týchto seriálov? - Teen Wolf, Orange Is The New Black, Breaking Bad, The Walking Dead, Young & Hungry, Supernatural? :) Ak nie, tak napíšte vaše obľúbené seriály.... Otvor fórum »
3. 5. 2016 06:43
54
Ako by ste reagovali keby ste zisitili že máte rakovinu?
Ahojte. Dnes tu mám takú trošku nezvyčajnú tému. Chcel som sa apýtať, že aká by bola reakcia, keby ste zistili že vám diagnostikovali rakovinu. Upadli by ste do depresie alebo by ste ďalej žili svoj... Otvor fórum »
2. 5. 2016 23:11Diamondsmile Košice cenník
Ahojte plánujem si sem preniesť svoju zubnú kartu a chcela by som sa približne opýtať aké sú tu ceny :) viem že je to súkromná klinika nebude najlacnejšia ale aj tak :) alebo aspon priblizne kolko platite u sukromnikov a... Otvor fórum »
2. 5. 2016 21:16
5
Škvrna od rúžu
Prosím vás... hlavne holky... zašpinila sa mi kabelka vnútri rúžom... neviete mi poradiť ako by som ju odstránila? :) ďakujem Otvor fórum »
2. 5. 2016 20:11
9
Dal by som si bundas (prvy post)
2. 5. 2016 20:01
18
Aknéééé :(
Ahojte. Prosím, viete mi poradiť niečo ako sa už zbavím akné? Totálne to uberá na mojom sebavedomí, človeku sa neviem pozerať poriadne do očí a neskutočne ma to serie! Mám 18 r. no dokedy mám čakať,... Otvor fórum »
2. 5. 2016 18:29
24
Nemám s kým,,
Nemám s kým chodiť von. Mam pár kamarátov s kt. sa ale poznám len cez net, a chodiť s nimi von nemôžem tak často. Chcela by som nejakú partiu alebo kamarátku ktorej môžem povedať všetko. Všetci tu už... Otvor fórum »
2. 5. 2016 18:15
49
Ako osloviť náhodné dievča na ulici?
Často sa mi stáva, že idem niekde po ulici, cestujem v MHD, som v obchode atď. a zapáči sa mi nejaké dievča, lenže netuším ako ju osloviť. Nie som hanblivý, sebavedomia mám určite... Otvor fórum »
2. 5. 2016 17:54
7
OCHVATY
Má niekto skúsenosti s ochvatmy? Dnes som sa zobudila a mám ich všade... z čoho sa robia ochvaty? A ako sa urobili vám? Mám s tým ísť aj na kožné? Otvor fórum »
2. 5. 2016 16:57
8
Game of Thrones od 6. série
Tak som tu zas s mojou otázkou :D. Táto sa mi už dlhšie prevaľuje hlavou a keď som už okúsil moc birdz fóra dúfam, že mi pomôžete. Dá sa GoT pozerať od 6. /5. série?Nechce sa mi teraz... Otvor fórum »
2. 5. 2016 15:52
5
LongBoard
Našiel som na heuréke jeden skvelý long http://longboardy. heureka. sk/spartan-city-surfer-38/specifikace/# lenže je do 80kg, ja mám 83 ale mám aj výšku takže to moc na mne nevidno. na niektorých stránkach je, že udrži 100 kg tak ja... Otvor fórum »
2. 5. 2016 14:27