Diskusie - 1000. stránka fóra
15
Adrián Monk ako reálny spoločník
Už to tu bolo ale pod statusom: Predstavte si že ste Monk je človek s ktorým spolupracujete (napríklad ste na mieste Natali/Sherony). Zvládali by ste ho, zvykli vy ste si na Monkove neduhy? :) Otvor fórum »
15. 5. 2016 10:26
15
Aký život chcete žiť?
Žijete krásny život alebo vám niečo chýba. Čo vám chýba? Kde chcete žiť? Čomu sa chcete venovať? Čo ste spravili preto, aby ste žili podľa svojich predstáv? Ako dlho vám to trvalo? Máte sa komu zdôverovať o snoch?... Otvor fórum »
15. 5. 2016 01:50
14
Hľadám anti-psychopatku, kto sa na to cíti nech sa prihlási
S mojimi.. ehm kamarátkami sme sa akosi vzdialili, pretože som více menej anti insta, anti duckface, anti every day selfie, anti romantic soul á tak kapken psychopat a metalistka.. že či nahodou tu nenajdem nejakú podobnú... Otvor fórum »
15. 5. 2016 00:36
3
Teleskopický Obušok.
Zdravím, mám otázku ohľadom Teleskopického obušku. Mám na FB profilovku s teleskopickým obuškom a neviem, že či je to legálne alebo nie. Viem, že držanie nie je proti zákonu, ale čo zverejnenie fotografii. ... Otvor fórum »
14. 5. 2016 22:11
4
Tipovanie víťaza MS
Ahojte, mohli by ste mi poslať link na nejaku stavkovu spoločnosť, kde sa da tipovať víťaz MS v hokeji? Lebo dneska poobede to ešte frajer na nete pozeral, ale teraz to neviem na žiadnej stránke nájsť.... Otvor fórum »
14. 5. 2016 22:09
3
Partáčka na jazykový pobyt v Anglicku :)
Ahojte, mám 15 rokov a hľadám partáčku na jazykový pobyt v Anglicku na 2 týždne alebo mesiac. Kamarátky to nejak neťahá, ale ja by som chcela ísť. :) Napíšte. Otvor fórum »
14. 5. 2016 21:19
4
Môže mať vegán niečo "na saláme" ?
14. 5. 2016 21:10
11
Ako začať v Amerike
Ahojte, chceli by s priateľom ísť do USA, peniaze máme našetrené. Chcela by som sa vedieť aké máte skúsenosti, ako získať víza, ako je to s ubytovanim a ako si nájsť prácu a na aké... Otvor fórum »
14. 5. 2016 18:23
6
Pomôžte mi nájsť pesničku
Prosím. Neviem zistiť čo to je za pesničku. Je to o kaskadérovi, ktorý príde na motorke a robí triky. Herečka sa do neho zmiluje. Je to čašníčka. Začne sa tam strieľať. Prepadnú kaviareň.... Otvor fórum »
14. 5. 2016 17:31
48
Čo podľa VAS reálne existuje?
- nebo,očistec,peklo existuje
- neexistuje nič(ale prečo? z prázdonty nevižiješ:)
- existuje nebo
Ďalšie možnosti »
14. 5. 2016 15:17- neexistuje nič(ale prečo? z prázdonty nevižiješ:)
- existuje nebo
Ďalšie možnosti »
16
Slovensko vs Kanada
Tak ako zvyčajne.. Koho typujete, že vyhraje? A aký konečný stav typujete? Ja to dávam na 2:3 po predlžení. A vy? Otvor fórum »
14. 5. 2016 14:49
8
Mam prihlasku na STU na tieto 2 fakulty
Ahojte, mám poslane prihlášky na PSA a na biotechnologie. Neviem som sama taka rozpolena neviem co by som chcela, viem ze su to tazke fakulty, co sa viac oplati ? Otvor fórum »
14. 5. 2016 12:02
62
V ktorých mestách ste už išli metrom?
A ktoré metro sa vám najviac páčilo? Otvor fórum »
14. 5. 2016 08:48
8
Fajčíte?
KOMU? :P (čakali ste že to bude anketa kde si zahlasuješ "áno/nie" o fajčení cigariet že? Kdeže :P ) /////taký light joke/fail na večer///// :P :P :P Otvor fórum »
14. 5. 2016 00:19
7
HELP!!!!!!!
Ahojte, na nete mi píše že som prijatá na výšku, ale píše sa tam aj-Upozornenie! Zobrazené výsledky prijímacieho konania majú len informatívny charakter! Záväzné je rozhodnutie o prijatí alebo o neprijatí, ktoré Vám bude doručené poštou. (viac... Otvor fórum »
13. 5. 2016 22:55
19
Priatelia
Niekedy, ked idem niekomu na fb napisat zistim, ze si ma vymazal z priatelov a niekedy by ma strasne zaujimalo, ze preco. Preco si vy najcastejsie vymazavate ludi z fb? Otvor fórum »
13. 5. 2016 22:06