Práve som si pozrela tlačovku, a nie je mi všetko jedno. SlipKnoT bola prvá z tých tvrdších kapiel na ktorých som začínala, má pre mňa o to väčšiu hodnotu pre človeka, ktorý ma k nim doviedol a ktorého som stratila... ale o inom. Rozhodla som sa založiť d
Tiež som s nimi začínal a je to asi jediná kapela, s ktorou som začínal a počúvam ju stále.. Milujem ich, vždy som ich miloval odkedy som počul od nich prvú pesničku ( bolo to tuším People=Shit) a páči sa mi na nich hlavne to ako tie metalové štýly kombinujú, to je na nich úžasné.
Našťastie nepoznám ich tvorbu, stačilo mi vidieť ich ksichty a veru, nebolo mi všetko jedno. Nechcem súdiť na základe videného, ale keby som si ich vypočul, boli by odsúdení.
@fr4nk1 ...bratu a mas uplnu pravdu to miesanie stylov je perfektne
@matuliq12 dobry vyber, psychosocial je moja najoblubenejsia piesen ever.
@radiophonic jedine co mozem dodat k tvojmu duchaplnemu prispevku je asi tolko, ze mi pride neuveritelne vtipne ako niekto sudi podla toho ze sa schovavaju za nevkusne masky ... tvoj problem, tvoj nazor.
@iwanna5 pravdu mas, henta je dost dobra no su aj lepsie
@slipknot619 wait and bleed- jedna z veeelice energickych piesni... a mam taky pocit, ze aj ty si ich velky fanusik
ale zdalo sa mi dost divne co bolo napisane v casaku ze "Duality" bol označený ako najlepší videoklip, aký kedy pod krídlami vydavateľstva Roadrunner vznikol.
@etelnair haha before i forget je jedna z tych dokonalejsich veciciek ale neviem ci mam odvahu hodit si to na budik o tom duality to aj man trosku zaskocilo ... a zaroven aj o before i forget.... ze prave ta bola ocenena... ale v podstate si to zasluzi
@etelnair t veru preberie ale aj zvysok rodiny a men privodi infarkt.. ale ja som mala jednym casom "somebody put something in my drink" ale cover od children of bodom.. ale aj do je este slabota oproti slipknotu
@slipknot619 "noone can stop/fight us"... epic ! ano, je dost dobry
Už som to napísala asi 1000-krát, ale kľudne to napíšem aj 1001-krát... Slipknot je jedna z mojich symbolických kapiel, už len preto, s čím sa mi ich počúvanie spája... K tomu jedna z kapiel mojich začiatkov...
SlipKnoT je docela v pohode az nato ze sa mi od nich pacia len studiove albumy kedze nazivo(novarock) ma velice sklamali..oblubenu pesnicku konkretne nemam ale napr. take
je v pohode a cover od BMTH taktiez
btw mojim favoritom je aj tak bubenik(Joey Jordison) a jeho solo na tociacej plosine
Ahoj som metalista casto neplacem ale toto ma fakt dojalo.
Viete ze Paul si siel kupit novu gitaru a prisli do obchodu dvaja muzi, bol to bubenik zo Slipknotu a gitarista, hladali bassgitaristu. Nejak sa to zomlelo a Paul siel namiesto s spanielkou s basou domou a skusal. Za par dni siel snimi na skusku a vzaliho do kapely.
Slipknot sú moja naj skupina a vždy budú. S touto hudbou som prežil najťažšie obdobie života a práve ich hudba ma podržala. Ale bez Paula to už nebude ono.
@filipkoo ale ved ja viem, idu dalej... len ma to trosku vyviedlo z rovnovahy tak som pri tej prilezitosti chcela vzdat hold im vsetkym... : /
@apis bohuzial ja som ich nazivo nezazila coz by som si priala jak nic na svete ale neva.. no ved tvoj nazor a to soolo... on ma vsetky sola dobre
@haf96 vedela som, ze taki ako si ty sa tu este najdu... ano ten pribeh som citala, je ot take no... pojdu dalej no ono to vzdy je tak ze tu to nebude to iste... je to kazdopadne strata.
rbw999 u mna je to v podstate o tom istom.. pomaha mi ta hudba vzdy.. v kazdej nalade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
R.I.P Paul.
» www.birdz.sk/grupa/601/...
pre mňa jedna z najlepších.. ale majú veľa dobrých pesničiek
toto mám zrovna otvorené
R.I.P Paul
R.I.P.
@matuliq12 dobry vyber, psychosocial je moja najoblubenejsia piesen ever.
@radiophonic jedine co mozem dodat k tvojmu duchaplnemu prispevku je asi tolko, ze mi pride neuveritelne vtipne ako niekto sudi podla toho ze sa schovavaju za nevkusne masky ... tvoj problem, tvoj nazor.
@iwanna5 pravdu mas, henta je dost dobra no su aj lepsie
@slipknot619 wait and bleed- jedna z veeelice energickych piesni... a mam taky pocit, ze aj ty si ich velky fanusik
@n0vin0u tak tak....
@imosk moj mily, ty ked sa naucis pisat, potom mi to povedz ano ? oh duck
R.I.P. Paul Gray
ale zdalo sa mi dost divne co bolo napisane v casaku ze "Duality" bol označený ako najlepší videoklip, aký kedy pod krídlami vydavateľstva Roadrunner vznikol.
@veryhappyhippo that´s ok, nemoze ich kazdy lubit
@etelnair haha before i forget je jedna z tych dokonalejsich veciciek ale neviem ci mam odvahu hodit si to na budik o tom duality to aj man trosku zaskocilo ... a zaroven aj o before i forget.... ze prave ta bola ocenena... ale v podstate si to zasluzi
@etelnair t veru preberie ale aj zvysok rodiny a men privodi infarkt.. ale ja som mala jednym casom "somebody put something in my drink" ale cover od children of bodom.. ale aj do je este slabota oproti slipknotu
@slipknot619 "noone can stop/fight us"... epic ! ano, je dost dobry
@ssnehulienka ale tato diskusia je v takom tone, jakeby sa cela skupina rozpadla... su na dobrej urovni a udržia sa dlhšie
Viete ze Paul si siel kupit novu gitaru a prisli do obchodu dvaja muzi, bol to bubenik zo Slipknotu a gitarista, hladali bassgitaristu. Nejak sa to zomlelo a Paul siel namiesto s spanielkou s basou domou a skusal. Za par dni siel snimi na skusku a vzaliho do kapely.
CEST JEHO PAMIATKE.
dotklo sa ma to oto viac ze som tiez basak. m/
R.I.P. Paul Gray
@apis bohuzial ja som ich nazivo nezazila coz by som si priala jak nic na svete ale neva.. no ved tvoj nazor a to soolo... on ma vsetky sola dobre
@haf96 vedela som, ze taki ako si ty sa tu este najdu... ano ten pribeh som citala, je ot take no... pojdu dalej no ono to vzdy je tak ze tu to nebude to iste... je to kazdopadne strata.
rbw999 u mna je to v podstate o tom istom.. pomaha mi ta hudba vzdy.. v kazdej nalade...