Stiflerova máma sa rozhodla , že Finch jej nestačí . Tak sa vykašlala na celý Hollywood a prišla učiť sem a kochať sa pohľadom na tie nevinné tváričky notorických onanovačov a spraviť z nich chlapov. Aj ten najpresvedčenejší šprt , sa dokázal dívať na mapu Európy asi tak , cca 24 sekúnd bez toho aby mu pohľad nezablúdil naľavo ku Grand Canyonu, na ktorého znázornenie na potešenie celého chlapského osadenstva triedy nepotrebovali mapu lebo Stiflerka neznášala mapy, tak im ho naaranžovala priamo v jej vlastnom dekolte. Aj keď sa učili bárs aj o Maroku alebo s ňou mali slovinu, Grand Canyon musel byť. Na tom si potrpela.

Úča, co bych píchal, prišla asi 5 minút po zazvonení.

-„ Dobré ráno miláčkovia. Včerajšia porada dopadla celkom dobre. Zase máme najlepšie priemery, inšpekcia sa ešte stále nedokáže spamätať z orgazmu, ktorý jej vykúzlil malý Dominko pri odpovedi z matiky. Zo správaním problémy nie sú, až..“

- „ Dobré ráno, prepáčte že meškám, ale...“

-„ Bol si kúpiť tabletku po, lebo včera miesto učenia si zas robil jediné čo ta baví, a to je klátiť tretiačky?Alebo už mávate tréningy ráno od 6tej? A ani si nesadaj idem ťa presadiť, sadneš si k Natálií. A hneď môžete obidvaja k tabuli. Je pred maturitou a ty si zo slovenčiny vymletý. A včera na porade povedal riaditeľ, že bude iný vedúci komisie na slovenčinu ako každý rok. Takže ak to bude nejaký bývalý šprt, ktorých ty nemáš rád, tak si v prdeli Maxík. Natálka anjelik, ty budeš teraz Maxíkov anjelik. Anjelik strážny.“

Stiflerka nebola absolútne príkladný učiteľ ale žiaci ju mali radi, kvôli tomu, že hovorila všetko na rovinu a popri tom bola férová, nikomu nechcela poškodiť ale servítku si pred ústa nedávala. Najviac si ju však vážili za to, že každému pomohla ako len vedela. A Maxovi furt, lebo Max bol prúser sám o sebe.

-„ Natálka moja, si najlepšia žiačka ročníka, kus ženy, predseda triedy a verím, že to dotiahneš v živote ďaleko, ale sama vieš, že život je sviňa a bude ti dávať do cesty prekážky, ktoré ak zvládneš ťa len zocelia a budeš silnejšia. Takže moja milá predstavujem, tvoj prvý životný prúser. Tuto, aha, Jeho naničhodnosť Max. Pekný chlapec, dobrý chlapec, kretén chlapec. Zo slovenčiny vie akurát tak hovno a tvoja úloha je aby zmaturoval.

-„Pani profesorka, ja mám toho fakt veľa a záleži mi na tom aby som sa dostala na tú výšku, viete, že o tom snívam . Veď nemôže mu pomôcť Dominko?

-„ Nie miláčik a vieš prečo? Lebo Dominko je síce Maxov kámoš, ale Max ho nebude počúvať ohľadom školy a Dominko je príliš veľky dobrák aby dal Maxovi po ušoch, ak vieš čo tým myslím. A pred Tebou ma Max rešpekt. Si jedna z mála, ktorá sa neroztopí keď sa na ňu tento tĺk usmeje a nenechá sa ošáliť tými jeho kecami. Veď sa vždy smejem na tom ako vždy keď odpovedá on, tak zošity zavreš, keď odpovedá niekto iný kľudne ich nechávaš otvorené. Natálka si žena, ktorá verím že tohto trula dá do laty.“

Max zaspával opretý o tabuľu. Bolo mu to jedno. V prúseroch bol celý život a už to bral ako súčasť svojej povahy. Ale toto ho predsa len dalo do pozoru, odtrhol pohľad od tých najlepších učiteľských pŕs. Vedel, že Stiflerka to preháňa s tou slovinou, bol si istý, že to na štvorku vytáhne, možno aj na trojku aj keby tam sedel sám Štúr. Zrazu mu to došlo. Chystal sa síce presvedčiť všetkých, že to čo hovorí profesorka, je kravina a demonštratívne zotrieť Natáliu aj z jej šprtovskými snami. Ale rozmyslel si to. Stiflerka je geniálna, vedel že je to manipulátor strašne silný, ale že by sa pokúsila dosiahnuť toto nečakal,ale mala pravdu, Natália bola jediná čo z neho nebola hotová. Natália mala rozum. A ešte k tomu bola jebačka jak hovado. Mala hlavné slovo v triede a iba ona sa vždy ozvala, keď sa Maxovi malo niečo prepiecť bez trestu, on jej zas na oplátku podtrhával autoritu vždy keď to len išlo. Ale mal k nej zvláštny vzťah, ju jedinú si nevedel predstaviť jak by ju vyjebal jak špinu, s výsmechom a bez lásky. Ona proste bola taká príliš..

-„ Maxík.. NESPI! Čo nám na to povieš môj pekný?“

O Natálií bolo všeobecne známe, že od chlapov si drží odstup a ešte nemala žiadnu vážnu známosť. Každý ju mal rád, nikto by o nej nepovedal nič zlého. Preto to Maxovi nešlo do tej sprostej hlavy, prečo jej to Stiflerka chce urobiť.

Celá trieda očakávala od Maxa, to čo mal v pláne urobiť hneď, že trepne kravinu, Stiflerka sa naoko nahnevá, Natália dostane za jedna, Maxa nechaju zas chvílu na pokoji a život pôjde ďalej, lenže...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár