Zobudila som sa na to, že mi je ukrutné teplo. Zamechrila som sa a cítila váhu jeho ruky. Spomenula som si.
Bol horúci ako radiátor, ešte chvíľu a umriem od tepla. No tak veľmi som nechcela prerušiť toto objatie. Nedokázala som sa ho nabažiť, mala som pocit ako by mi nestačilo ani keby som s ním takto ležala pol večnosti.
No moje potné žľazy začali protestovať. Musela som sa vyvlieknuť skôr než budem mokrá ako kura.

Pomaly som mu nadvihla ruku z môjho trupu, položila mu ju na bok tela a rýchlo sa odkotúľala na koniec postele. Už teraz som cítila úľavu.
Pozrela som sa jeho smerom. Dúfala som, že som ho nezobudila. Jemne sa zahniezdil a niečo si zašomral. Prevalil sa na brucho hlavu nahol na stranu a ruku si vsunul pod ňu.
Vyzeral strašne rozkošne. Tak detsky a zraniteľne.

Zdvihla som sa a vkráčala do kúpeľne.
Pustila som si studenú vodu a šplechla si ju do tváre.
Ouuu tá je ale ľadová. Pozrela som sa na seba do zrkadla a pochopila, prečo mi príde taká studená. Tvár mi úplne horela líca som mala červené ako uhlíky.
Strčila som si ruky pod studenú vodu a potom si ich pomaly prikladala na tvár, kým som sa trochu neschladila. Ošpliechala som si celé ruky pokiaľ mi to tričko dovoľovalo.
Vzala som si uterák a utrela sa do neho.
Znovu som sa pozrela do zrkadla a znechutene sa zatvárila. Vlasy som mala ako vrabčie hniezdo.
-„Krása..“ zašomrala som ironicky. V snahe dať ich trošku dokopy, som si ich prehrabala rukami. Veľmi to nepomohlo a tak som to vzdala.
Vrátila som sa späť do izby.

Richard ležal stále tak ako som ho tam nechala. Vyskočila som na posteľ a ľahla si čo najbližšie k nemu na bok. Dívala som sa mu do tváre ktorú mal otočenú ku mne.
Jemne špúlil pery ako trucovité dieťa, vyzeralo to vtipne. Potichu som sa zachichotala.
Neodolala som a natiahla sa mu rukou po jeho havraních vlasoch. Mal ich strapaté a tak som mu ich len prstami jemne prehrabávala. Dokázala by som sa na neho takto dívať roky.

Prešla som mu prstami po krku až na jeho chrbát. Začala som mu po ňom kresliť prstami rôzne vzory.
Po tichu zapriadol a ja som videla ako sa mu hýbu viečka, chvíľu na to ich otvoril.

-„Prepáč..“ ospravedlnila som sa s úsmevom na perách.
Neodpovedal, len sa nežne a lenivo usmial. Jemne som ho hladkala po vlasoch a on si moju ruku pritiahol k ústam a vtisol mi do nej bozk. Na dlani to šteklilo. Pustil ju a stále ma len lenivo pozoroval očami. Nič nehovoril.
Natiahla som sa a veľmi jemne ho pobozkala na jeho ešte stále našpúlené pery. Boli ako saténové vankúšiky. Mierne som sa odtiahla a šťastne sa usmiala.

Natiahol ruku a prispato mi ňou prechádzal po vlasoch. Neodolala som a znovu sa natiahla aby som ho mohla pobozkať na tie krásne pery.
Cítila som ako sa usmieva, rukou mi prešiel na krk a jemne si ma k sebe pritlačil aby som sa už neodťahovala.
Prevrátil sa na bok aby sme mali lepší prístup jeden k druhému. Natiahol aj druhú ruku a lenivo si ju prekvačil cez moje boky. Hladne som sa natiahla a rukou blúdila po jeho chrbte. Tesnejšie som sa k nemu privinula.

Roztvoril pery a nástojčivo si bral tie moje. Bolo mi jasné, že už sa prebudil. Zvieral mi jednou rukou bok a druhou si ma tlačil na pery.
Reflexívne som si cez jeho boky prehodila nohu. Prešiel mi rukou od bokov až na stehno. Tuho ho zovrel a potiahol ma zaň ešte bližšie k sebe. Bola som na ňom dokonale nalepená a aj tak mi to nestačilo.

Zablúdila som mu rukami pod tričko a jemne mu začala nechtami prechádzať pozdĺž chrbta.
bol úplne horúci a ja som cítila ako sa zachvel a naskočili mu zimomriavky.
Urobil to isté čo ja, vsunul mi ruky pod tričko a dlaňami mi blúdil po celom trupe. Natiahol ruku aby mi len trička vysúkal hore, odtiahol sa, bleskovo mi ho pretiahol cez hlavu a znovu sa mi prisal na pery. Cítila som ako mi prstami jemne obkresľuje krivky pŕs. Zapriadla som mu do úst. V opakovanom geste som mu aj ja rýchlo vyzliekla tričko. Lepili sme sa na seba a na som cítila že je horúci ako sopka. Prechádzala som mu nechtami po boku tela a on si jemne vzdychol ako moja ozvena.
Mala som potrebu vtlačiť sa na neho najviac ako to len šlo. Ak by to bolo možné vtlačila by som sa mu do tela, duše, buniek, len aby som mu bola čo najbližšie.
A tak som sa mu obtrela o telo a znovu sa k nemu tesne pritlačila. Cítila som ho na pod brušku. Vtesnala som medzi nás ruky a prstami mu prechádzala okolo pupku a po čiarke jeho chĺpkov. Chytila som do rúk lem jeho nohavíc a on v reakcii na to zmeravel.

-„Rose..“ zašepkal výstražne do mojich úst. Na protest som mu jemne zahryzla do pery a on len rezignovane zavzdychal.
Presunula som ruky dozadu a zarývala mu prsty do jeho svalnatého zadku.
Hladne sa po mne natiahol a rozopol mi nohavice, zachvela som sa. Stiahol mi ich z bedier a ja som ich skopala z postele. Chytil ma za stehno a znovu si moju nohu prekvačil cez boky.

Prešiel mi po zadku a nahmatal zadnú čipkovanú časť. Stisol ho a tvrdo ma na seba tlačil.
Prstami mi jemne prešiel po celej dĺžke nohavičiek, prudko som mu zavzdychala do úst.
Prestávalo mi to myslieť, nevedela som sa ovládať. Strašne som ho chcela.

Chytila som do rúk lem jeho teplákov a neúspešne sa mu snažila ich stiahnuť dole. Nešlo to.
Položil sa so mnou na chrbát, stiahol si ich z bokov a skopal ich dole zo seba. Pritiahol si ma na hruď a ruky mi obtočil okolo trupu ako dva zveráky.
V náhlom návale emócii sa vo mne vzbudil strach a neistota. Ako by sa cez ten oblak vzrušenia konečne predralo pár logických myšlienok a pocitov.

Vedela som čo chce moje telo, ale to si vždy robili svoje rozhodnutia, bez ohľadu na to či boli správne. A tak ho musela dobehnúť rozumnejšia časť môjho ja a začať uvažovať. Cítila som ako vo mne rastie neistota. Takto by to nemalo byť. Nebola som o tom vôbec presvedčená. Veď sme spolu len naozaj krátko, a keď som sa naposledy nechala takto strhnúť svojimi pocitmi, ten človek odišiel. A to už znovu nikdy nedopustím, nie dobrovoľne.
Ako by som dostala studenú sprchu, cítila som ako mi tvrdnú pery. Snažila som sa zodvihnúť z jeho tela. Nešlo to, tuho ma zvieral. Musela som to prerušiť.
Ako na záchranu som počula, že mi začal zvoniť telefón v kuchyni. Nechala som ho tam v mikine keď som prišla. Prestala som ho bozkávať a zatlačila mu rukami o hruď aby ma pustil.

Prekvapene a zmätene roztvoril oči, nič nechápal. Keď začul zvonenie otočil tým smerom hlavu.

-„Musím tam ísť...“ zaklamala som.

-„Kašli na to zavolajú znovu..“ odpovedal túžobne a znovu sa natiahol aby ma pobozkal. Rázne som sa od neho odstrčila ako by ma popálil.

-„Nie, musím to vziať.“ Znovu som klamala, len aby som sa z tadeto dostala.

Zmätene uvoľnil ruky z môjho tela a díval sa mi do očí. Videla som ako mu to všetko dochádza, že to nie je pre ten sprostý telefón..Nechcela som sa dívať na to sklamanie a tak som vyskočila z postele a utekala k telefónu...
Nestihla som ho a on prestal zvoniť. Pozrela som naň a videla, že to bola mama. Zdvihla som telefón a volala jej späť.
***

Len chcela vedieť, prečo som sa ešte nevrátila zo školy, povedala som jej, že som u Em a že prídem.
Zložila som a dívala sa na drevený stôl. Bolo ťažké prinútiť samú seba aby som sa tam vrátila. Bola som zbabelá a všetko som to pokazila.
Už druhý krát som sa na neho nacapila. Prvý krát ma stopol, dnes ma tiež varoval. Pri spomienke na jeho zhrubnutý hlas keď vyslovil varovné „Rose“ som sa zachvela.
No neprestala som a tak sa poddal aj on. A teraz som zo seba urobila úplnú hlupaňu. Vyzerá to ako by ma nútil k niečomu čo nechcem, pritom som to všetko zase raz iniciovala ja. Najradšej by som si nafackala, za toto svoje stále nepremyslené správanie.

Vošla som do izby a videla, že sedí na kraji postele chrbtom ku mne, takže ma nevidel. Lakťami sa opiera o kolená a hlavu mal v dlaniach.
Pichlo ma v srdci pri pohľade na neho. Neznášala som sa za to, že sa chovám ako úplná hlupaňa.
Sadla som si na voľný roh postele a dívala sa mu na chrbát. Nebola som si istá ako začať.

-„Prepáč...Ja som naozaj nechcela..“ začala som, no zastavila som sa, keď sa vystrel a rázom vstal z postele.
Ešte stále sa na mňa nedíval, keď prehovoril.

-„Prestaň prosím..“ povedal unavene. Hneval sa? Neviem, nevidela som mu do tváre a to ma strašne frustrovalo. Stál tam v celej svojej výške pri posteli a ja som sa zrazu cítila malá ako hlavička od špendlíka.

-„Nehnevaj sa prosím. Ja len, ešte som s nikým...Proste som ešte s nikým nespala aaa....“ nevedela som to zo seba vysúkať.

Prekvapene a zmätene sa otočil.
-„Ty si ešte s nikým...?“ nechal otázku odísť do neznáma.

Zahanbene som pokrútila hlavou.
Očami mu preblesklo pochopenie, rezignovane si sadol späť na posteľ. Bokom, tak aby na mňa videl.

-„Ja, nevedel som, že....Proste som to nevedel.“ Dodal a zakryl si tvár dlaňou. Musel si pripadať ako úplný idiot a za to by som si najradšej tiež jednu vlepila.

-„Nepovedala som ti to...“ pripomenula som mu.
Len pomaly prikývol.
Sedel tam na posteli len v trenírkach a ja na opačnom konci len v spodnom prádle. Museli sme vyzerať naozaj pateticky.
Statočne som sa vybrala na druhú stranu postele za ním. Preliezla som cez posteľ a sadla si k nemu na päty.

Natiahla som ruku a dotkla sa jeho horúceho ramena. Pozrel sa na mňa a roztvoril náruč. Ponúkal mi útočisko. Nedočkavo som priala ponúkané a skryla sa mu do náručia.

-„Prepáč mi to, že som sa nespýtal. A to všetko.“ Zašepkal mi do vlasov.
Len som mu spokojne vlepila bozk na hruď a nechala odplávať svoje podvedomie niekam ďaleko...

 Blog
Komentuj
 fotka
aero  15. 5. 2013 12:05
krásne .. fakt .. krásne
 fotka
damn  15. 5. 2013 14:31
neviem čo povedať proste nádherné
 fotka
janini  15. 5. 2013 17:30
čakám na ďalšiu časť
 fotka
luna13  17. 5. 2013 20:06
jo Richard rules
 fotka
romika  22. 5. 2013 16:18
@elsi zlatko? kedy pridáš novú časť? začalo sa mi skúškové a bažím po pokračovaní
 fotka
sara0608  24. 5. 2013 16:33
super kedy bude dalšia časť? popravde sem už ani poriadne nechodím, ale aspoň kvôli tvojmu príbehu sa oplatí
 fotka
romika  2. 6. 2013 22:20
zlatko, po takejto časti nejde, aby si nechala takto nesmierne dlhý čas pred ďalšou časťou ja sa už zbláznim Richard mi CHÝBA!
 fotka
marge2  3. 7. 2013 21:02
uf mam v tom zmätok! richard? zsidast? neviem či to je ten istý alebo dvaja iný (ach)
 fotka
marge2  3. 7. 2013 21:02
samozrejme mojou vinou nie tym e by si to niako zle vysvetlovala ale hladala som to tu a nič
10 
 fotka
tequila  24. 10. 2021 23:39
akoze super napisane, ale dej nejak unikol
Napíš svoj komentár