Tak som si ležala s kamoškou na inťáku v čitarni. V tej miestnosti sa vôbec nečíta, ale má taký názov, ani neviem prečo. Ja som bola strašne unavená z dlhej a nenormálne namáhavej praxe, že som ledva otvárala oči. Kamoška naďalej bojovala s únavou a šermovala tým ovládačom ako keby bola úplne fit. A tak sa jej prsty zastavili pri kanály JETIX. ( ) ok viem na 16 rokov žiadna sláva, ale aj napriek tomu, že sme boli dosť unavené sme mali dobrú náladu. Tak sme sa smiali z tých haluzí čo to tam dávajú. No neskôr ma úplne prebralo.
Po takých 15 minútach sme to už chceli prepnúť, ako zrazu išla nejaká rozprávka o 2 bratoch. Neviem ako sa vlastne volali, ale určite to bolo na F. To čo robili oni však teraz nie je podstatné. No bol tam jeden profesor čo vymyslel takú zbraň, že zo všetkých ľudí urobí škaredých.
( zatiaľ to asi nie je moc zaujímavé, veru ani pre mňa vtedy nebolo)
No a keď namieril na jednu skupinu čo tam hrali a na divákov, všetci sa zmenili na METALISTOV!!!
Tak ako toto bol fakt úder pod pás. Nie žeby ma to nejako rozčúlilo, ale takéto klamstvá nahovárať nevinným deťom? Keby sa zmenili na škaredých tak pochopím, ale metalisti? Veď všetci máme iný vkus. No nič ja som sa nad to už nejako povzniesla i keď kamoška mi to dosť vyhadzuje na oči.
Dúfam, že sa nad to povznesú aj tie deti, ktoré to pozerali a že im to ich uvedomelí rodičia, alebo súrodenci po prípade starí rodičia vysvetlia

Poznámka k blogu : Ok, viem že je to dosť úbohý blog, no Vás by to nenaštvalo? Alebo by Vám to aspoň trochu nevadilo?

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
nikorka  26. 2. 2009 22:48
mna ten blog pobavil cooo,dobrry jeee
 fotka
kikushik555  26. 2. 2009 23:19
ako cela pointa tohzo blogu je v tom ze sa mali premenit na skaredych a premenili sa na metalistov???...no vazne pecka
 fotka
depropex  26. 2. 2009 23:32
haluz, nemyslím že zbytočný blog, ale skôr by som to nazval takou čerešničkou no poukazuje to aj na to že rôznorodosť názorov dneska tak zmagorí tie deti že nevedia ani čo si majú myslieť že metalisti haluz
 fotka
johnysheek  27. 2. 2009 10:38
blog je taky aky je 8)

ale nie.. co sa temy tyka.. metal ako taky, bol vzdy povazovany za "hudbu zla"
ale tu slo len o to, ze spolocnost ako taka je konzervativna a tazko znasa zmeny, hlavne v hudbe, kde panuje harmonia a spev, kde pri metale je doraz trosku inde posunuty..

taktiez je ich velmi lahke rozpoznat, najma podla mody ktoru nosia..
svojim sposobom ta rozpravka asi chcela toto povedat, alebo len ten co ju kreslil, ma averziu a nemusi metal a tak to tam dal..

no nerobil by som si z toho nic.. deti co to pozeraju ani nevedia, co tym chcel dotycny povedat, kedze pre nich su hudobne styly ala martin madej a ine..
a ti starsi uz maju zvacsa vlastny rozum.. ti co ho nemaju, sa automaticky stanu metalistami, lebo to je cool alebo sa im mozno zapaci styl obliekania a bude..

teda akoze. rozpravky neriesit.. a najma, odporucam precitat /ak mas silny zaludok/ originalne zozbierane dobsinskeho rozpravky pred upravou

kedze rozpravky ako take mali v minulosti odstrasit deti aby si lahli do postele a spali a dospeli mali cas pre seba a mohli sa rozpravata...
 fotka
flussica  27. 2. 2009 12:25
Uu, tak toto je (pre mna) odstrasujuci pripad animatorskeho vzdelania. Presne taketo 'vychovne' pomylene rozpravky su jasnym dokazom, ze uz niektori ludia proste nevedia vymysliet nic normalne.. [Inak, nebol to Finias & Ferb ?] Neboj, ja budem kreslit len pekne metalove rozpravky

Ale nespoliehala by som sa na to, ze daki stari rodicia budu mat na metalovy styl lepsi nazor a male deti pocuvaju Hannu Montanu, ked uz maju Jetix, takze snad ostava len dufat, ze sa nad to ostatni mali inteligenti, i ked nevyznavaci metalu, povznesu.
 fotka
wednesday  27. 2. 2009 13:38
si škaredá
 fotka
narazuvzdornaa  27. 2. 2009 13:49
Nám púšťali na etike 'výchovný' film, ktorý mal dosť slušný hardrockový soundtrack a ako hlavný odpad spoločnosti v ňom prezentovali metalistov.
Pričom z tých na záberoch malo možno 20 % cigaretu v hube, a dokopy hádam traja pivo v ruke.Nevypustili jediný vulgarizmus, nič nezdemolovali, nesťali sa, že by ich vlastná mať nespoznala, jednoducho tam boli ako tí najsamhorší preto, že boli vlasatí s pentagramom na krku.
 fotka
elwinko  27. 2. 2009 17:27
co ja viem?
Napíš svoj komentár