Ja chápem, že je zaujatý plánovaním vraždy svojho bratranca, ale chýba mi. Chýbajú mi jeho prirovnania planéty k živému organizmu a hľadanie obdobností jej chorobných symptómov.
Globálne otepľovanie mu pripomína horúčku, záplavy a zemetrasenia pot a zimnicu.
Áno ja viem, aké ťažké to vie byť s bratrancami. Ja sama sa neviem rozhodnúť či tomu svojmu napísať do väzenia, hoci mám veľké nutkanie vynadať mu, že mi nevrátil knihu ešte predtým ako sa tam dostal. Ale súdiac podľa toho čo spravil sa mu musela páčiť.

Každopádne, tvoj bratranec mal ostať v Amerike! Ani neviem, či je v našej krajine dosť espumisanu pre toho vyslanca pekiel a desí ma predstava, že s ním zdieľaš izbu.
Pripomína mi to ako som niekde čítala o tom, ako má každá rodina svoju chorobu.
Aspoň to teraz nemáš tak isté, že si ním ty.

Myslím na naše staršie rozhovory. Ako si mi zachmúrene rozprával, že si zastihol mesto v zlej nálade, pretože kanály vzdychali zlým dychom, sadol si si na čerstvo natretú lavičku a ofŕkalo ti pláštenku. V konečnom dôsledku ťa to neprekvapilo, komu by sa aj páčilo, keby mu vyrastala bradavica na čele.
Čím chcem povedať, že mi chýbaš, keď si uvedomím, že bez teba vidím len upršaný deň v meste s týčiacou sa rozostavanou hrôzou v centre.

Ak to tak pôjde ďalej, budem hrať mestskú hromadnú z tvojej minulosti, kedy si nastupoval na preľudnené spoje a predstavoval si si, že to na boku cítiš dotyk vysnívanej bytosti.

Veľryby sa vraj počujú z Japonska až po Havajské súostrovie, sme my horší?

 Blog
Komentuj
 fotka
marttina  19. 1. 2011 23:07
tak pazravo som to hltala ocami az to pekne nebolo! pekny temny bod v tychto prilis svetlych vodach
 fotka
burn  19. 1. 2011 23:43
je mi z toho zima.
 fotka
majuri  20. 1. 2011 23:17
ach sladka romantika
 fotka
ratsanares  21. 1. 2011 15:05
mne sa to niekedy tazko cita, o to lahsie sa s tym potom zije...
Napíš svoj komentár