To slovo počujem skloňovať čoraz častejšie. V súvislosti so mnou, no aj s hromadou iných.

Niekedy mi nepripadá že žijem v slobodnej krajine. Niekedy mi ani nepríde, že si so svojím zovňajškom môžem robiť, čo chcem, bez toho, aby mi do toho niekto pičoval. Iste, nik mi nič nemôže zakázať, no drblé pripomienky a ponižujúce komentáre, ktoré si občas (v poslednej dobe dosť často) všímam, nie sú dva krát príjemné.

Možno je to akýsi trend, ktorý sa v poslednej dobe teda riadne rozšíril. No čím ďalej, tým viac to začína naberať na obrátkach.
Birdz je tomu krásnym príkladom. Teraz však nejdem nikoho urážať (skôr to robí druhá strana), iba sa zamýšľam nad tým, prečo to ľuďom tak strašne vadí a majú potrebu správať sa ako divé zvieratá a napádať a napádať....

Je to choré. Akonáhle sa tu (a nielen tu) vyskytne fotka, na ktorej je dievča nedajbože namaľované, či opálené, či výraznejšie oblečené, nik Vás nezastaví. Pustíte sa do nej ako svorka vlkov.
Prirodzenosť sem - prirodzenosť tam. Určite jej uštedríte poznámky typu "vyzeráš ako z eskortnej služby", "koľko kg brizolitu máš na ksichte?", "vyzeráš jak obstarožná dáma" atď...
No ak by sa odfotila v teplákoch, s mastnými vlasmi a jebákmi na ksichte, hneď by ste ovplývali kompimentmi, aká je krásna. Lebo by bola prirodzená.
Viete vôbec, čo to slovo znamená? Samozrejme. Tápate v jednoduchej sfére zovňajšku. No prirodzenosť je dôležitá najme tam hore. V tej guľatej veci, čo nosíte na krku a niektorím je skutočne zjavne na nič.
Prirodzenosť je vec názoru a subjektívny pojem. Ak sa niekto cíti prirodzene v roztrhaných monterkách a niekto v legínach s leopardím vzorom, je to to isté, no inak podané. Vy však vidíte, len jednu stranu mince...

Ja som si už zvykla a väčšinou sa len pousmejem nad komentármi k niektorým mojim fotkám.
No ak sa na to skutočne pozrieme s otvorenými očami.... Ktorá takáto baba (ktorými Vy tak snaživo opovrhujete) sa do Vás stará? Koľko krát sa Vám stalo, že by Vám napísala pod foto komentár typu "Namaľuj sa, vyzeráš ako piča. Máš jebáky po ksichte a neupravené vlasy"....???? Ja som si to zatiaľ nikdy nevšimla. A viete prečo?
Pretože ich absolútne nezaujímate. Pretože paradoxne tie "trápne hlupane" sa do Vás starať nebudú. A teraz si odpovedzte, kto je inteligentnejší? Samozrejme, že existujú aj výnimky.
Maximálne sa tak na Vás dobre pobavia a Vy si myslíte, že ste niečo viac a máte právo poúčať a súdiť ľudí. Nemáte.

A je to každého osobná vec, či si na tvár nasáčkuje pár kíl omietky a riasy sa mu pod návalom špirály budú podlamovať, alebo svoj vzhľad nerieši a chodí po svete tak, ako ho Boh stvoril.
Ak vy ospevujete prirodzenosť, tak si ju majte. Väčšinou to ostatných nezaujíma. No Vás druhá strana áno, čo?
Samozrejme si tu o chvíľu prečítam pár komentárov o tom, ako má každý právo na svoj názor. Áno, mám ho aj ja a práve preto to sem píšem.
Poniektorí ste vážne na smiech. Z niektorých vašich príspevkov sála zúfalá závisť a potom sa obhajujete, že nemáte čo závidieť. Úbohé, úbohé a ešte raz úbohé.

Je mi jasné, že nik z Vás si to neprizná, lebo na to máte príliš málo guráže. Je to iba postreh, ako s radosťou napádate ľudí, ktorí Vás majú hlboko niekde.

 Blog
Komentuj
 fotka
ena233  6. 2. 2011 14:14
10 stars

toto je tu a stále aj bude, zvykneme si všetci ale naposledy ma naštvalo keď mi 15-ročný sopliak napísal že vystrkujem kozy...
 fotka
smichi  6. 2. 2011 14:29
Aj toto je len jedna strana mince, na Birdzi su aj dobri ludia.
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:32
@smichi okej. ale ja som sa vyjadrila iba k tomuto problému
 fotka
smichi  6. 2. 2011 14:35
Si mohla aspon okrajovo spomenut, ze su tu aj super ludia
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:36
@ena233 ale rozumieš tu ide o to, že paradoxne tie baby, na ktoré toľko nadávajú ich majú úplne v riti Sami seba ponižujú.
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:38
@smichi samozrejme, že sú tu aj super ľudia. Ale keď budem písať napríklad o diablovi, tak nespomeniem anjela, aby to bolo akosi vyvážené.. chápeš
 fotka
smichi  6. 2. 2011 14:40
No neviem, potom to vyzera tak, ze aj ty sa pozeras len na jednu stranu ako ti ludia ktori nadavaju.
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:42
@smichi Bože! Lenže toto nie je blog o ľuďoch na Birdzi všobecne. Toto je blog iba o tých ľuďoch, ktorí to robia. Neviem, čo je na tom také nepochopiteľné.
 fotka
smichi  6. 2. 2011 14:45
Cize zase len jedna strana mince. Dobre, uz chapem.
10 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:50
@smichi



Tak sa ťa spýtam.... keď budeš písať blog o mačkách, spomenieš tam psa? Ak nie, budeš to považovať za fakt, že vidíš len jednu stranu mince???
11 
 fotka
smichi  6. 2. 2011 14:54
No ked to takto povies, tak nie. Skorej som to myslel ako ze spomenut to, ako moznu alternativu, ze aj takyto ludia existuju, a su vcelku oblubeny



Lebo celkovo to znie tak ako ze oni nadavaju na tie baby co sa fotia trebars o zrkadlo a bla bla bla, a ty zas nadavas na nich. Ze to nejako ukoncit tento kolobeh
12 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 14:57
@smichi Áno, existujú tu ľudia, ktorí to nerobia.



Nenadávam na nich. Iba poukazujem na fakt. Že napádajú, ponižujú a tak. Pritom im nik nič nerobí.
13 
 fotka
smichi  6. 2. 2011 15:02
No neviem ako definujes nadavanie na niekoho, ale ked napises



"iba sa zamýšľam nad tým, prečo to ľuďom tak strašne vadí a majú potrebu správať sa ako divé zvieratá a napádať a napádať....



Je to choré."



to znie vcelku zaujate aj z tvojej strany. Ale furt lepsie ako sa znizit na ich uroven, to suhlasim. Aj tak si myslim, ze proti tomuto "fenomenu" sa da bojovat len tvrdou ignoraciou.
14 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 15:06
@smichi ja celkom nechápem o čo ti ide.



Tak, písala som O NICH, tak som sa o nich aj vyjadrila.
15 
 fotka
smichi  6. 2. 2011 15:07
Ok spytam sa takto, myslis si ze teraz robis nieco odlisne ako oni?
16 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 15:10
@smichi áno, ak sa držíme tejto témy.

Ja im totiž pod fotky nepridávam 500 komentárov a neotravujem im život. Nehovorím im, ako by mali vyzerať, neurážam ich hanlivými označeniami.

Iba poukazujem na to, čo robia.
17 
 fotka
smichi  6. 2. 2011 15:15
Ok
18 
 fotka
puco90  6. 2. 2011 15:33
Netreba si ich všímať.
19 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 15:36
@puco90 súhlasím. No keď ťa neustále urážajú a pod fotkami máš milión komentov, aká si kurva, tak to už potom ide na nervy.
20 
 fotka
puco90  6. 2. 2011 15:44
Pozri sa, mne sa stáva, že niekto má blbé reči pri mojej profilovke a potom keď im ja napíšem napríklad že vyzerajú jak nebožtíci tak sa začnú ozývať ich kamaráti, že prečo komentujem fotky, nech sa kuknem na seba

Popritom ich netrápi kto to vyvolal.

Povedal som si že serem na to a budem ich ignorovať.
21 
 fotka
pubertslatinocelny  6. 2. 2011 16:10
ale zda sa, ze pred 4 mesiacmi si aj ty bola na tom ohladne vnimania prirodzenosti rovnako ako ti, ktorych kritizujes. sudim tak podla popisu tejto fotky: » www.birdz.sk/webka/darkkizz/...








inac suhlasim s tym, ze dristat na druhych ludi je blbost...a ani si nemyslim, ze tento blog je vlastne robenim toho isteho - vsak nikoho nenutis citat to...keby si to pisala do odkazovacov ludom, o ktorych to je, to by bolo ine



ale mam pocit, ze castejsie su tercom tohto javu dievcata, ktore nie su "vyraznejsie oblecene", ale praveze vyraznejsie vyzlecene ale to asi chytam za slovicka, zrejme to vsetko spada pod to iste



ale aj tak si myslim, ze ked niekto k fotke, kde dominuju prsniky alebo ina atraktivna cast zenskeho tela, da koment na styl "nice " alebo "pekne telo" (to som uz tiez videl, nech to znie akokolvek debilne) ponizuje obidve stranky nemenej, ako ked niekto cloveku na fotke vydrista.
22 
 fotka
hajzelodkosti  6. 2. 2011 18:38
sa mi paci, ze mam tak PRIRODZENE inteligentnu priatelku, PRIRODZENE talentovanu.
23 
 fotka
darkkizz  6. 2. 2011 18:41
@hajzelodkosti a mne sa páči že mam takého prirodzene inteligentného priateľa
24 
 fotka
hadiatko  6. 2. 2011 19:06
presne tak + čosi pridáte, nejaké to fórum, anketu a nikoho nezaujíma čo je tam skutočne napísané, či dotyčný/á ozaj nepotrebuje poradiť...NIE.... fórum na birdzi dávno nie je o diskusii na úrovni... pre vás takmer všetkých je všetko jeden veľký FAIL...ale vysvetlite mi potom prečo takýto ľudia trávia čas na nete...nech si idú dať trikolečká okolo domu, možno ich to prejde...a možno nie, možno naozaj potrebujú "návod na použite" života !
25 
 fotka
neoriginalna  6. 2. 2011 20:42
palec hore.
26 
 fotka
turion  7. 2. 2011 14:05
Holky v teplákoch su strašne sexi

Niekedy sú tý ľudia strašne sprostý pod komentmi, nech si povedia svôj názor ale šecko s rezervou

Bolo to dobré
Napíš svoj komentár