(písané pod silným vplyvom sirupov,paralenu a bioparoxu..)
Tento článok som vyprodukovala na základe dlhodobého skúmania a liečby,ktorá mi uskutočnila odhlaliť zakernú záhadu nosných dierok, alebo skôr..Prečo sa nosné dierky počas choroby vôbec ucpávajú a aký to má vplyv na našu psychiku?

Vraj ako si zabezpečiť úspešný deň určí priechodnosť nosných dierok..
Takže...mali by sme sa viac spoliehať na tú nosnú dierku ktorá je funkčnejšia...a ako to zistíme??No jednoducho!: "Keď sa preberáme, musíme zistiť, ktorou nosnou dierkou lepšie dýchame. Zistíme to jednoducho. Zapcháme si najprv jednu a potom druhú nosnú dierku prstom, a ktorá je priechodnejšia, voľnejšia, tak tá je pre nás dominantnejšia. Čiže buď je to pravá, alebo ľavá, alebo obe sú rovnako otvorené."
Toto je oficiálny postup,ehm...

Lenže je tu problém...počas mojho skúmania som zistila,že ak máte zapchatý nos,tak jednu približne pol hodinu, máte zapchatú ľavú nosnú dierku a druhú polhodinu(presne 24minut) sa vám zase ucpe tá druhá..všimli ste si to niekedy???...čož je dosť že veľký problém ktorý riešim už strášne dlho...prečo to tak je???Ak to niekto viete,prosim dajte vediet

Vraj,priechodnosť našich nosných dierok je veľmi dôležitá.A to tak,že tá strana,na ktorej sa nachádza neucpatá nosná dierka,tak tam sa nám hromadí aura..hmm ale čo ak máme ucpaté obidve nosné dierky?? mno,značí to jasný neúspech v škole,práci, priateľstve..

Takže by sme sa mali čo najsôr vysmrkať..alebo si vysmrkajte aspoň jednu vašu nosnú dierku...

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
stage  8. 4. 2008 17:31
podľa mňa : nakoľko výdych máme silnejší ako vdych, tak pri vydychovaní cez priechodnú dierku sa hlien nahromadený v nose silným prúdením vydychovaného vzduchu, pod tlakom jeho prúdenia, prenesie z upchatej strany nosa, kde vzduch neprúdi, na stranu, ktorá je pre výdych priechodná. Týmto spôsobom ale hlien vytlačí našu auru (ktorá je ľahšia ako hlien) na stranu opačnú, čiže teraz už stranu priechodnú, čím môžeme svoju auru aj naďalej zväčšovať. ďakujem za pozornosť.
 fotka
magaman  8. 4. 2008 17:48
Jaj basa, ved som ti uz hovoril ze to je sposobene tym, ze sopel je radsej v tuhom skupenstve ako v tekutom, preto ked sa mu nepodari sa oslobodit z nosa na cerstvy vzduch, aby mohol rychlejsie stuhnut na susen, tak to vzda a ide vyskusat stastie do druhej nosnej dierky
Napíš svoj komentár