A som šťastná. Hej, som zas o rok staršia..ale nevadí mi to. Užívam si to.
Som šťastná. Neuveriteľne.
Mám pocit, že som našla toho pravého. A nevidím náš vzťah cez ružové okuliare. Vnímam ho reálne. Ale aj tak si to viem s ním predstaviť. No možno s pár zmenami...
On ma zmenil. Ja som sa pri ňom zmenila. Ale niektoré vlastnosti mi ostanú. To je nepodstatné.
Podstatné je, že to tak cítim. Možno je to skoro. Sme spolu len dva roky, ale neviem si pomôcť. Ja už iného nechcem a ani nepotrebujem. On je proste úžasný. Skvelý človek. Veľa vlastností a vecí v sebe skrýva.

Mám skvelé kamarátky. Niekedy mám pocit, že som sama ale dnešný deň som taký pocit nemala. A už ani taký pocit nechcem mať.
Paťa - moja najlepšia kamarátka a sestra. Vždy ju tak budem brať. Je teraz asi 250 km odo mňa a zmenila sa ona, aj ja..ale vždy ked ju uvidím mám pocit, že je všetko ako má byť. Bez nej som sa tu taká opustená...ale už je to ok.
Je tu Zuzka. Tiež je to jej kamarátka. A mne prirástla k srdcu. Je mi ako Paťa. Môžme sa porozprávať otvorene. Otvorenosť. To je dôležité...
Potom sú tu Zuzky. Tie za chvíľu začnú nový život. Odídu do zahraničia. Aj by som na to niečo povedala..ale dnes to bude len blog o tom, aká som šťastná.
Nesmiem zabudnúť na Julku. Kamarátku z Východu. Trošku som naštrbila náš vzťah, ale poučila som z tej chyby. A napravila. A ona mi odpustila. Aspoň dúfam. Dala mi najkrajší darček. Odpustenie.

Mám skvelú rodinu. Podporujú ma vo všetkom. Hlavne moji rodičia. Sú skvelý. Občas spolu nevychádzame, ale vo svojom srdci ich budem mať vždy rada. Aj ked vzťahy medzi nami sú naštrbené.

Neviem čo viac dodať. Toto bude koniec tohto blogu. Mám 21 rokov a teším sa na další rok, ked budem o rok staršia. A staršia. A staršia. A skončím školu. A budem mať rodinu. S ním. Na to sa už teraz teším, a ak by to išlo tak by som to urýchlila. Aspoň aby som mala 25 rokov.

 Blog
Komentuj
 fotka
bebubi  14. 5. 2013 00:48
Tak asi ty máš dneska narodeniny??
 fotka
bondulka  14. 5. 2013 01:00
@bebubi

no mala som včera, 13teho
 fotka
matwejo  14. 5. 2013 02:42
waaaa, positive blog, super
Napíš svoj komentár