Mama ma poslala do obchodu...
Idem, nakupim a vraciam sa domov. V tom vidim chalana s ktorym som hraval futbal, akurat vencil psa. Myslim ze bol odo mna mladsi o rok. Celkom sa mi pozdaval lebo bol slusni aj slusne vyzeral nenadaval tak ako vacsina chalanov. Prechadzam okolo neho a poviem: Cau. On sa na mna pozrie a mne v tom prebehne mraz po chrbte, zavervenam sa a snazim sa dostat domov co najrychlejsie.
Co sa to stalo? Nebodaj to vie... a to kvoli tomu sa uz s nikim nemozem kamaratit?
Ved to bola iba hra vobec ma ta pest na oko nebolela. Teraz si vsetci o mne myslia ze som SRAB. A dokonca aj vedia ako vyzeram, viem co mi mynule Milan povedal.

Hraval som futbal s chalanmi, futbalove ihrisko sme mali len 10 metrov od panelakov, bola to super partia. Kazdeho chalana som uznaval. Iste sem tam sa na nejakeho nadavalo, samozrejme vedel som ze to je zle, doma ma to ucili, ale nikdy som si nemyslel ze by som aj ja niekedy mohol byt tercom posmechu. Nie vonku. Neviem preco ma ty chalani brali, mozno si mysleli ze som dobry... slusny... Ale asi som spravil chybu.
Tak to byva rozpadol sa mi moj svet ako domcek z karat. Ale predsa musi byt cesta spat, alebo aspon vymysliet novy druh mojho spravania aby sa to uz nezopakovalo... Co mam spravit? Musim byt drsnejsi, hrubsi nesmiem sa nikoho bat, zacnem posilovat. Zmenim sa.
Je to ako ked kreslite farbami. Cierna moze prekryt vsetky teple farby, Ciernu vsak ziadna tepla farba neprekryje...

 Denník
Komentuj
 fotka
periskop59  3. 8. 2009 03:01
Bzzzzzzzzz moj koment bol hlbokomyselnejsi ako cely tvoj blog sorry baby
 fotka
wera55555  14. 8. 2009 15:07
nechápem...
Napíš svoj komentár