Toto je môj prvý blog tak snáď to nebude katastrofa

ale k téme prázdniny sú za nami a len tak som sa zamyslel nad tým koľko ľudí zahynulo toto leto na cestách.Začiatkom Augusta sa mi skoro zabil kamarát keď doňho napálil čelne jeden 18-ročný zasran ktorý nezvládol zátačku...

Prečo si niekto za volantom rieši svoje komplexy prečo niekto musí za volantom machrovať???Ja mám auto a je to silné auto 3.0 237 koni proste delo ale nikdy som nemal chuť sa predvádzať pred ostatnými...Možno mám taký pohľad na vec preto lebo som v minulosti pretekal a nechal som to po jednej nepríjemnej nehode.

Občas chodíme s kamarátmi na motokári sa vyblázniť a úplne mi to stačí.Treba si uvedomiť jednu vec , auto je zbraň !!! Toto si málokto uvedomuje , nechcem tu teraz kázať o tom ,že treba dodržiavať predpisy veď každý ich občas poruší vrátane mňa ale správajme sa zodpovedne na naších cestách .

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  2. 9. 2010 20:38
povedz to deťom čo nikdy nič také nezažili a zrazu majú auto sami v rukách..

povedz to tým, čosa chcú zviditeľni a ukázať akí sú frajeri.
 fotka
aguri500  2. 9. 2010 21:08
vacsinou su najvacsimi frajermi prave ty co nemaju ani tyzden vodicak...
 fotka
jaro1991  2. 9. 2010 21:59
"auto je zbran" zaujimavy, ale pravdivy pohlad na vec... suhlasim.
 fotka
weeman  8. 9. 2010 10:06
Zaujímavé, že človek, ktorý tu vypisuje o machrovaní v každej diskusii a v každom komente musí spomínať, že má BMW, 230 koní, že závodil, že mal nehody a neviem čo všetko... Čím ďalej mám pocit, že nemáš ani len tých 20 rokov a robíš zo seba takého fajného fejkového kovboja.
 fotka
aguri500  8. 9. 2010 11:49
@weeman na ceste som nemal ani jednu nehodu.ked som pretekal tak tam ich bolo viac bez toho to asi ani nejde...mna nezaujima co si ludia o mne myslia je mi to jedno a urcite tu nebudem nikoho presviecat.mam rad auta od malicka ...
Napíš svoj komentár