Vieš čo mi prezradí pohľad do tvojich očí?Vieš čo cítim keď ti do nich hľadím?
Je iróniou,že som od teba už toľkokrát chcela,aby si mi povedal,že ma miluješ..a pritom vobec nepotrebujem,aby si mi to zakaždým hovoril...Nepotrebujem to,pretože to,či ma miluješ zistím aj jednoduchším sposobom...Pýtaš sa akým?
Prezradia mi to tvoje oči..presne tak.Stačí ked sa na teba pozriem a hneď som jasná.v očiach sa ti odráža neha.nevýslovná neha,s akou sa nepozeráš na nikoho iného.a ako viem že sa tak nepozeráš na iných?pretože keď sa na teba pozriem ja,cítim tú istú nehu...ktorá nepatrí nikomu inému.je len tvoja..
Raz som sa na teba pozrela,a videla som,že sa v tvojich očiach odráža smútok...Zľakla som sa tohto obrazu...chcela som ti nejako pomocť zahnať ten smútok..aby som tvoje oči znova videla usmievať sa..a ty si pochopil,po čom v tom momente túžim a vyslal si ku mne druhý pohľad.tentokrát už nie smutný,ale upokojujúci.
A vieš kedy bol tvoj pohľad venovaný mne najkrajší?Vieš ktorý bol ten,čo naň nezabudnem?-bolo to prvýkrát keď sme sa na seba pozreli.Vtedy z neho namňa sálala tvoja odvaha,schopnosť svojím temperamentom pripútať si ľudí.Skrývala sa v ňom aj túžba..túžba spoznať dosiaľ nepoznané-mňa..nebol to milý pohľad,bol skor zamyslený a v istom zmysle aj nepriateľský...no aj tak som vedela,že je to preto,pretože si uvidel tú iskru,čo zrazu preskočila.Bol nepriateľský,pretože si vedel,že od toho okamihu už tvoje pohľady budú patriť na určitú dobu len mne................a tá doba mi už uplynula...
a ako to viem?
zase tie oči....povedia všetko,čo jazyk nehcce vysloviť.oči sú tichý zradca.zradia ťa keď najviac potrebuješ nič nevravie't.
Minule som sa na teba pozrela a ty si uhol pohľadom.Keď som ťa donútila aby si sa na mňa zahľadel,už som nenašla tie plamene lásky,ktoré dovtedy vždy tancovali v tvojich očiach...videla som len jednu vetu:tvoje oči mi hovorili:sorry....

 Blog
Komentuj
 fotka
janulka3112  19. 6. 2007 14:29
pekne napisane...raz ti ine oci povedia ako vela pre ne znamenas, uvidis...
Napíš svoj komentár