Vždy som Ťa brala ako kamaráta. Tak prečo teraz, po rokoch si sa mi priznal? Vieš o mne úplne všetko a aj napriek tomu si mi povedal, že som pre Teba ideálna žena a že inú nechceš. Prečo teraz, keď som šťastná? Prečo teraz? Vždy keď som sa ťa pýtala na Tvoje potencionálne partnerky si len mávol rukou a vravel, že Ty si spokojný? Nikdy sme sa nestretli. Vždy to boli len smsky, telefonáty, webka. Nikdy si neprišiel a ani ja. Bolo to ľahšie. Tak nechápem prečo teraz sa mi priznávaš. Po toľkých rokoch kamarátstva. Nútiš ma nad tým premýšľať. Nad tým ako si mi to povedal. Tvoje oči boli plné bolesti a ja čo vždy rozprávam, som stratila reč. Nikdy som to ani len netušila. Prečo práve ja, Matej?

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  9. 2. 2018 08:39
wait what.. uff.. (idealne neriesit asi.. lepsie)
 fotka
zelenookarysavka  9. 2. 2018 12:46
@johnysheek viem. Len mi to prislo velmi divné...
 fotka
allieee  9. 2. 2018 21:07
Deje sa mi to isté... za deväť rokov ani pol slova o tom, že by sme mohli byť ja a on. A teraz, keď je všetko úžasné tak ako je, príde s tým, že vraj ľúbi a je to sakra ťažké byť ďalšou v poradí, ktorá ho odmietne.
 fotka
johnysheek  10. 2. 2018 13:56
zivot ma tu zlu vlastnost, ze podlieha casu.. a proste niekedy je na niektore veci prineskoro... holt, ked sa clovek zobudi pred obedom, nebude sa moct umyt v rannej rose a byt krasny
 fotka
kalkulon  14. 2. 2018 09:47
Preto lebo takto funguju kamarati.
Napíš svoj komentár