Ahojte!

Takže včera večer - presnejšie dnes o 2 ráno, keď som išla k posteli môjho kamaráta vypnúť svetlo a zároveň mu stiahnuť sluchadlá z uší, lebo ako pozeral online správy tak zaspal, sa ten prebral a chytil ma dvoma prstami za kožu na nohe. Bolo tam také napätie. Ja iba v tričku, pripravená iba vliezť pod perinu a spať. Sledoval ma pohľadom, ja som ostala zamrznutá, jeho reakcia ma šokovala a zmiatla.

Vkuse hovorí, že vraj ja som náladová - ale práveže je to on, kto je ten náladový. Ani som mu to nevrátila späť - zbytočne oheň na streche. Potom sa pýta akého chcem muža, čo si všímam. Potom mi povie, že on nechce žiadnu ženu, čo je náladová. Potom mi povie, že som domýšľavá, keď pri ráznom prekračený vybuchnem a uzemním ho, tak je dusno a potom príde, otvorí chladničku a spýta sa ma, či nechcem Radler, či nechcem biele víno atď. Tak som mu povedala, že nemusí mi nič núkať, nech sa iba slušne ku mne správa, na čo poveedal, že to komentovať nebude. Dnes sme šli spolu autom do Extra Tesca v BA. V tom Tescu povedal takú vec, že som mu narovinu povedala, že či mi chce ublížiť. Či prečo také veci hovorí. Zdalo sa mi, akoby bol rád, že som to povedala. Predchvíľou sa na chvíľu prebral (už spí), pozeral na mňa a usmieval sa. Na jednej strane ma slovne zraňuje slovne, potom mi hovorí, ako po ňom idú baby (myslím, že je to sčasti pravda), potom sa ma dotýka, vyhľadáva ma čo robím, moju spoločnosť a keď by sa aj niečo prihodilo ako ten prvý večer, keď si išiel ku mne ľahnúť, keď ma držal za ruku, tak to poprel, že on bol opitý a že si to nepamätá a že ja som domýšľavá....

Nemôžem si ho posadiť a ako dospelá žena si s ním vyjadriť veci. Jednak preto, že nechcem kaziť niečo, čo tu ako vzťah existovala predtým, ako som prišla a zlomila by som srdce aspoň jednému človeku. Na druhej strane preto, že ani len neviem, či ostanem v BA a dokonca ani nemám také city, aby som povedala že som zamilovaná. Sú tam občasné návaly vášne. To áno. Nemôžem mu povedať, že mávam k nemu takéto pocity. Viem, že by ho to vykoľajilo. Že by mu to chodilo vkuse po rozume. Ani nechcem, aby sa kvôli mne jeden či druhý rozišli s priateľkami. Jeho správanie ma však rozhadzuje. Nejaké nápady?

Teraz večer tu ja a on sedíme v izbe, dôjde druhý "adept" z bytu, s bagetou v sáčku, ktorá je v strede plesnivá a pýta sa ma, či to chcem vidieť. Pozerám po ňom že a na čo, čo mu aj hovorím. Moja nebola a som rada, že ostatné pečivo sa od nej nenakazilo. Akosi sa mu nechcelo odísť z izby a pozeral po mne. Nakoniec sa neochotne otočil a odkráčal. Prišlo mi to dosť zvláštne. Tretí spolubývajúci mi dnes dal ochutnať z "Dutch cheese" - Gaude - originál. Veru - je to paráda syr.

Dnes bol môj prvý pracovný deň v práci - ešte nie na zmluvu. Prvé tri dni by mali byť školenia a potom sa pristúpi ak bude vzájomný záujem k podpísaniu dohody. Sú tam príjemní ľudia, bolo krátke školenie a aj deň začal a prebiehal super! Dali nám lajstre, ktoré máme do stredy vedieť. Dosť som tam "zadrela" od veci, keď sa nás pýtali, ale tak aj dobre, teším sa na zajtra.

 Blog
Komentuj
 fotka
zdenulkabambulka  20. 8. 2012 23:44
Zabudla som poznamenať jednu dôležitú vec. Dnes, predtým ako sme išli do Tesca, tak sme sa išli obliecť. Ja som si išla obliecť podprsenku, kamarát si prehadzoval nohavice, do toho sa otvorili vchodové dvere a dvere na izbe sme mali otvorené no groteska. Najskôr som odhodila narýchlo podprsenku stranou, potom som sa až otočila - kamarát sa kukal že čo sa deje, okomentoval to slovami "tu je striptíz" ale jasne že nič nevidel, mala som tričko, vo dverách bol ten druhý čo má priateľku a všetko to videl a pýta sa že čo, že kde, že chce vidieť... Ja na to: "Ty vieš, kedy máš prísť..." Ale nakoniec som počkala, dokiaľ som ostala v izbe sama, zavrela dvere a prezliekla sa.
 fotka
zdenulkabambulka  20. 8. 2012 23:45
Ja a kamarát sme stáli na začiatku chrbtami k sebe. A obliecť som si samozrejme chcela aj tričko aj rifle.
Napíš svoj komentár