-Školský poriadok je tiež dosť divný už len z toho dôvodu, že nemôžeme žuť žuvačky, ale ani jeden zo študentov to nedodržiava a každoročne musíme dávať dole tie žuvačky zo spodu lavíc, fuj také nechutné zdvíha sa mi z toho žalúdok. Profáci vedú siahlodlhý, ale stále neúspešný boj proti raňajkujúcim a obedujúcim žiakom na hodinách, ale zatial sa im to dáko nedarí, kto vie prečo. Taktiež naši milí študenti sa nevedia vzdať MP3 a mobilov, čo stále počúvajú na hodinách. Stále sa na hodinách bavia a väčšina holiek v triede sa maluje, ale ani poznámky od profákov nepomáhajú a nevedia si s nami rady.

-Na hodinách základov ošetrovania a asistencie (po našom ZOA) a hlavne na ich cvičeniach musíme mať ostrihné a krátke, nenalakované nechty, čo sa mi už vonkoncom nepáči, lebo nie som ochotná sa vzdať môjho čierneho laku a nie ešte dlhých nechtov. Ďalšia vec, ktorú moc nemám v láske je mať oblečený ten debilný lekársky plášť a ešte mať navlečné chirurgické rukavice, ktoré mimochodom stále berem domov, lebo sa mi tak zapáčili, že ich už mám doma minimálne asi 5 párov, to by nebolo to najhoršie, ale máme také kompetencie alá upratovačka/Ďalší blog bude o nich/ a že sa aj tak tí študenti aj cítia.

-A to ešte nehovorím o tom, že nemáme žiadne chrípkové prázdniny/no dobre tento rok to bolo historiký okamih, že sme ich dostali, lebo sa nám zmenilo vedenie, inak by sme ich nedostali, čo hodnotím velice kladne, ale nie len ja, ale aj moji kolegovci, síce boli len na 3 dni, ale hlavne, že boli. Tuším, že to bolo po prvýkrát, čo sa niečo takéto stalo/.

 Blog
Komentuj
 fotka
lukeeusk  24. 12. 2009 23:14
ved sa nečuduj že sa vám dvíha žalúdok.. čo si tie žuvky načo lepíte pod lavice..
Napíš svoj komentár