Teraz vám priblížim aspoň pomocou mojho blogu čo sa dialo u nás doma, keď naši hrali ten zápas. Nebudem tu obkecávať o tom aký to bol skvelý zápas, lebo väčšina ho videla, ale napíšem to, ako na mňa a mojich kamošov pôsobil ten hokej, ktorí sme videli a pridávam aj hlášky, ktoré sme mali, resp. skoro celý tento blog bude o našich hláškach.

-To ide byť exhibicionista toto. 3 minúta prvej tretiny a gólovo sa presadil Višňovský, vďaka ktorému sme viedli 1:0. Hossa si z ničoho a nikoho srandu nerobí. Akože Gáborík nedá góól. Riško Zedník góóól!!!Ha, ha z trénera Lotyšov nemôžem. Brankár je deravý, treba strieľať. Ľudia ide nám to, zatiaľ. Toto sú prihrávky... ja nemôžem naši, keď hrajú na jeden dotyk... ešte do tandemu... To je fest zvláštny hokej. Na čo už Lotyšsko sa snaží jak vždy, ale vždy skončí na poslednom alebo predposlednom mieste. Iba ich brankár hrá. Akí sú lotyši slepí, naši chytia tie puky a nie jak oni popred hokejku im prejde. Stále sme pred ich bránkou, už aj ja by som dala gól, a to ani korčluľovať neviem. Góóól-3:0. Štumpel skóroval. Krása, nádhera. Toto sa mi hádam sníva. Pálffy dobré oči. To čo je, veď to hádam aj ja by som viac ubránila kebyže som naťáhnutá a ešte aj nechty pri tom lakujem. Do riti takto zdolať aj Kanadu. Pekná tretina, čo budem robiť 20 minút, blbé prestávky. Krásny výsledok. Dúfam, že chlapci teraz nepovolia. Dostaneme Kanadu a dohrali sme. Sme jednotky. A teraz nech tráfajú druhý roh bránky. Jak na Slovensku? Každý v baroch? Oplatilo sa nespať. Je to hokejista trapko. Ale šak mu nikto nepomáha, ešte aj naším nahrávajú. Do nich!!! Cítim polavenie. Výborný Halák, bratislavský odchovanec. Čo viacej dodať? Krása.
Marián Hossa 4:0. Peknučký gól, super dnes. Hanzuš stihol v priebehu 2 minút dať ďalší góól a je to 5:0. Lotyšský goalman snehulák. Lotyšsko by aj brankára vymeniť mohlo. Mirko na ľade, oni nám gól nedali, za 2 minúti 2 góli. Jožko Štumpel je čistokrvný alkoholik. Už dlho nebol gól, Halák skóruj. Konečný výsledok 10:0, šak hentý sa ani ku našej bráne nedostanú... VÝSMECH. Všetci sa hádam vystriedajú pri strieľaní gólov, ešte aj Filc nabehne. Tak ma napadlo- môže ísť brankár na samostatný nájazd??? Všimnite si akí sú lotyši nepríjemní. Zachvíľu to bude 6:0. Tá tyčka... Šak proti každému súperovi, komu by nepadalo. Kurva tesne. Ten Štrbák čo robí?! Už sa to blíži- sakra neni čo. Dáme gól 23 sekúnd pred koncom presilovky. Jasné, že hey- ee nejde to, to isto. Jáááj toto bude predstavenie z Gáboríkom. Už keď dajú gól, bude to samozrejmosť. Poďme jak Bielorusi-dostali v presilovke 4 góly. O čo sa snažia??? Myslím Latvia. Heh nudný hokej, nech dorovnajú, nech je napätie nejaké. Kokso, to bolo tesné. Čo jééé móre... hraj!!! Nedáme to... aj keby sme sa nevím jak potili. Dosť dobré, chlapci akí je stav??? Asi, že koľko dáme??? Tepliši začali hrať zákerno. No, už ho tam dajte!!! Špiny hrajú zákerne... Zdeno ich dúfam potrestá. Nevedia čo majú robiť... začínajú byť hustí. Treba to len ubrániť, nech má Halák nulu. Konečne si nebudú zavadzať... možno aj góla dáme. Len, aby nám ho teraz nedali. Podľa mňa on dá gól aj z tresnej. Lotyši si na nás robia zálusk, si myslia, že nás odrbkajú, jak sa tam naťahovali pred Haláka. Slabá trerina iba 2 góly. Už dlho nepadol gól. Niekedy si hrajú aj po kolenačky.Zastreliť ho chcú??? Chlapci v červenom sa nejako rozbehli, kto vie ako dlho vydržia. Musím vás sklamať asi dostaneme. Záver im vyšiel, ale gól nevedeli dať. Ku koncu sme trochu polavili, ale všetko je pod kontrolou. Halák je super!!!
Buť plačú alebo preklínajú svoje mužstvo. Ja sa z nich asi rozplačem. 3 tretina je pred nami aj z gólmi. Už mám slzy na krajíčku dojíma ma to. Také skóre sme už dlho nemali. Po druhej tretine 5:0, góly- Vyšňovský, Zedník, Štumpel, Marián Hossa,Handzuš a bráne vynikajúci Jaro Halák. Ináč tí Lotyši budú mať po dnešku toľko asistencií. Ja mám taký pocit, že aj Halák si dá dnes gól. No čo je... nejako ste zleniveli. Riško idééééš!!! Toto je zápas ani nervy neni sú. Škoda tých Gáboríkových tutoviek. No to je strašná výhra pustiť 5 gólov z 31 striel... Pálffy ide na tresnú. Už sa to zvrhlo na ten typický slovenský hokej. Pálffy mistr doping. TRAPAS... Lotyši nám dajú ešte 2 góly, to na 100%. No, ale toto sa mi už nelúbi.

Toto bude góól. Nemôže sa nechať utláčať. Ešte dostaneme gól a nebudeme mať čisté konto. Jaro chytá podozrivo dobre... až ma to prekvapuje. Pálffy nám vylepšuje štatistiky v oslabeniach, tak čo sa zlostíte?! Zdá sa to iba mne, alebo nám to dnes Pálffy drbe? Marcel Hossa genetický odpad brata. Žigo je borec. Chcelo by to pre Cháru bodík. Huráááá 2 minúty pred koncom zvýšil skóre Ivan Bartoška na 6:0. Gáborák do piči to čo robíš??? To tam mali padať góly jeden za druhým, boha.

 Blog
Komentuj
 fotka
sango  21. 2. 2010 15:16
no ja neviem ... asi som nepochopila pointe.
Napíš svoj komentár